ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 10Κ/2008 ΥΕ
-
- Μαθητευόμενος
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 10Κ/2008 ΥΕ
ΕΧΩ ΑΠΟΛ. ΤΕΕ Β' ΚΥΚΛΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Η ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΥΤΕ ΤΡΙΤΕΚΝΗ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΕΙΔΗΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΜΟΡΙΑ...ΤΙ ΛΕΤΕ?
-
- Μαθητευόμενος
Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 10Κ/2008 ΥΕ
zoiRENT έγραψε:ΕΧΩ ΑΠΟΛ. ΤΕΕ Β' ΚΥΚΛΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Η ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ??
του γυμνασιου ...........
zoiRENT έγραψε:ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΥΤΕ ΤΡΙΤΕΚΝΗ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΕΙΔΗΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΜΟΡΙΑ...ΤΙ ΛΕΤΕ?
κανε δεν εχεις να χασεις τιποτα ποτε δεν ξερεις .................
-
- Δόκιμος
des ta kritiria moriodotisis gia ayti tin katigoria kai prakse analoga parakatw..
http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Fu ... morion.csp
http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Fu ... morion.csp
-
- Μαθητευόμενος
Καλή σας μέρα. έχω αρκετές ερωτήσεις γιατί συνήθως δίνω ώς ΔΕ και δεν έχω ξαναδώσει ώς ΥΕ και τώρα λέω να δώσω. παιδάκια, δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ όποιοι γνωρίζετε!
1) ειμαι τέκνο πολύτεκνου (άγαμη). στη στήλη όμως με τις θέσεις πολυτέκνων, του πίνακα θέσεων, δε αναγράφεται κανένας αριθμός θέσεων. Αρα εγώ θα δώσω για τις γενικές θέσεις;
2) α)η μόνη προυπηρεσία που έχω είναι γραμματέας και πωλήτρια 5 χρόνια. θα φτιάξω υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας παρ'όλο που δεν έχει σχέση με το αντικείμενο των θέσεων;
β)για την προυπηρεσία αυτή, ΄να καταθέσω βεβαίωση ενσήμων ΙΚΑ άν τελικά τη δηλώσω;
3) έχω lower αλλα ζητάει απαραίτητο προσόν basic αν δε κάνω λάθος. βάζω το lower και είμαι καλυμμένη;
4) το ecdl να το βάλω; δεν το ζητά πουθενά
αυτά... βοηθήστε με γιατί μου φαίνεται βουνό... :roll:
1) ειμαι τέκνο πολύτεκνου (άγαμη). στη στήλη όμως με τις θέσεις πολυτέκνων, του πίνακα θέσεων, δε αναγράφεται κανένας αριθμός θέσεων. Αρα εγώ θα δώσω για τις γενικές θέσεις;
2) α)η μόνη προυπηρεσία που έχω είναι γραμματέας και πωλήτρια 5 χρόνια. θα φτιάξω υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας παρ'όλο που δεν έχει σχέση με το αντικείμενο των θέσεων;
β)για την προυπηρεσία αυτή, ΄να καταθέσω βεβαίωση ενσήμων ΙΚΑ άν τελικά τη δηλώσω;
3) έχω lower αλλα ζητάει απαραίτητο προσόν basic αν δε κάνω λάθος. βάζω το lower και είμαι καλυμμένη;
-
- Μαθητευόμενος
leaina έγραψε:Καλή σας μέρα. έχω αρκετές ερωτήσεις γιατί συνήθως δίνω ώς ΔΕ και δεν έχω ξαναδώσει ώς ΥΕ και τώρα λέω να δώσω. παιδάκια, δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ όποιοι γνωρίζετε!
ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ 300 ΜΟΡΙΑ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ.
ΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ. ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.
ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.
ΝΑΙ, ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥ (ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ή ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ (ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ή ΔΙΚΗΓΟΡΟ)
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΡΙΑ
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ 300 (ΤΕΚ.ΠΟΛ) +420 (ΕΜΠΕΙΡΙΑ) ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ. ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 920 ΚΑΙ ΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
-
- Μαθητευόμενος
EM έγραψε:leaina έγραψε:Καλή σας μέρα. έχω αρκετές ερωτήσεις γιατί συνήθως δίνω ώς ΔΕ και δεν έχω ξαναδώσει ώς ΥΕ και τώρα λέω να δώσω. παιδάκια, δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ όποιοι γνωρίζετε!
ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ 300 ΜΟΡΙΑ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ.
ΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ. ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.
ΝΑΙ, ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥ (ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ή ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ (ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ή ΔΙΚΗΓΟΡΟ)
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ 300 (ΤΕΚ.ΠΟΛ) +420 (ΕΜΠΕΙΡΙΑ) ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ. ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 920 ΚΑΙ ΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ![/quot
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!! να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη, το lower και ο βαθμός απολυτηρίου δε μετράει στα μόριά μου; γιατί μου τα έβγαλες μόνο 720;;; μου το εξηγείς σε παρακαλώ; και δε με απασχολει κα8ολου που θα περάσω,άν περάσω. και αθήνα να μην είναι, ο αρραβωνιαστικός μου είναι αξιωματικός στο π.ν. οπότε αν δε μου αρέσει, με το γάμο παίρνω μετάθεση...
-
- Μαθητευόμενος
leaina έγραψε:EM έγραψε:leaina έγραψε:Καλή σας μέρα. έχω αρκετές ερωτήσεις γιατί συνήθως δίνω ώς ΔΕ και δεν έχω ξαναδώσει ώς ΥΕ και τώρα λέω να δώσω. παιδάκια, δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ όποιοι γνωρίζετε!
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ 300 (ΤΕΚ.ΠΟΛ) +420 (ΕΜΠΕΙΡΙΑ) ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ. ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 920 ΚΑΙ ΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ![/quot
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!! να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη, το lower και ο βαθμός απολυτηρίου δε μετράει στα μόριά μου; γιατί μου τα έβγαλες μόνο 720;;; μου το εξηγείς σε παρακαλώ; και δε με απασχολει κα8ολου που θα περάσω,άν περάσω. και αθήνα να μην είναι, ο αρραβωνιαστικός μου είναι αξιωματικός στο π.ν. οπότε αν δε μου αρέσει, με το γάμο παίρνω μετάθεση...
Η ΜΕΤΡΙΑ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ (Ή ΤΟ LOWER ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ, ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕ-ΤΕ-ΠΕ-ΕΕΠ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΡΙΑ ΜΕ 10 ΜΟΡΙΑ(ΑΝ ΖΗΤΕΙΤΑΙ) ΚΑΙ ΤΟ LOWER(ΚΑΛΗ) ΜΕ 30 ΜΟΡΙΑ(ΕΙΤΕ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ)
Ο ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 10) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΡΙΑ, ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.
ΑΡΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 300 ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ 420 ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες