Διαγωνισμός ΑΣΕΠ δημοσιευση 3/12
-
- Μαθητευόμενος
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ δημοσιευση 3/12
Είδα την προκύρηξη του ΑΣΕΠ για την καλυψη θεσεων μεσα στον ΑΣΕΠ και φωνάζει απο χιλιομετρα φωτογραφική αναρωτιέμαι πόσοι απο εμας έχουμε τουλάχιστον 2 χρονια προυπηρεσία σε θέματα επιλογής προσωπικού να μου ζήσεις ΑΣΕΠ το ΤΕΣΤ δεξιοτήτων μας μάρανε. Αλλα ξέχασα οι περισσότεροι εδω μέσα έχουμε περάσει απο διευθυντικές θέσεις και επιλέγαμε κόσμο να δουλέψει για μας και ξαφνικά μας τη βάρεσαι ένα πρωινό και λέμε δεν μπαίνουμε στο δημόσιο έτσι για αλλαγή ρε παιδί μου!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
-
- Μαθητευόμενος
Re: Διαγωνισμός ΑΣΕΠ δημοσιευση 3/12
PILOTOS έγραψε:Είδα την προκύρηξη του ΑΣΕΠ για την καλυψη θεσεων μεσα στον ΑΣΕΠ και φωνάζει απο χιλιομετρα φωτογραφική αναρωτιέμαι πόσοι απο εμας έχουμε τουλάχιστον 2 χρονια προυπηρεσία σε θέματα επιλογής προσωπικού να μου ζήσεις ΑΣΕΠ το ΤΕΣΤ δεξιοτήτων μας μάρανε. Αλλα ξέχασα οι περισσότεροι εδω μέσα έχουμε περάσει απο διευθυντικές θέσεις και επιλέγαμε κόσμο να δουλέψει για μας και ξαφνικά μας τη βάρεσαι ένα πρωινό και λέμε δεν μπαίνουμε στο δημόσιο έτσι για αλλαγή ρε παιδί μου!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες