Δήμος Φαναρίου Ν. Πρεβέζης
-
- Μαθητευόμενος
Δήμος Φαναρίου Ν. Πρεβέζης
Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα βγούν τα αποτελέσματα στον δήμο Φαναρίου Ν. Πρεβέζης? Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
- Μαθητευόμενος
Re: Δήμος Φαναρίου Ν. Πρεβέζης
spairos έγραψε:Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα βγούν τα αποτελέσματα στον δήμο Φαναρίου Ν. Πρεβέζης? Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη.
Ευχαριστώ
ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ (02/12) ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΝΤΌΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.
-
- Μαθητευόμενος
stefi έγραψε:spairos έγραψε:Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα βγούν τα αποτελέσματα στον δήμο Φαναρίου Ν. Πρεβέζης? Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη.
Ευχαριστώ
ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ (02/12) ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΝΤΌΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.
Για ποιά κατηγορία ενδιαφέρεσαι stefi?
-
- Μαθητευόμενος
ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ (02/12) ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΝΤΌΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.[/quote]
Το εντός των ημερών το λένε εδώ και 3 εβδομάδες....!!!
Το εντός των ημερών το λένε εδώ και 3 εβδομάδες....!!!
-
- Μαθητευόμενος
spairos έγραψε:ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ (02/12) ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΝΤΌΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.
Το εντός των ημερών το λένε εδώ και 3 εβδομάδες....!!![/quote]
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Π.Ε.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΕΓΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΙΣ 2/12 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ.ΕΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ;ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΏΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.
-
- Μαθητευόμενος
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Π.Ε.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΕΓΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΙΣ 2/12 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ.ΕΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ;ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΏΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.[/quote]
Ενδιαφέρομαι για μηχανολόγους μηχανικούς ΠΕ. Έχουν γίνει διάφορα "παράξενα" σε αυτόν το δήμο και γι' αυτό έχω αμφιβολίες... Σας εύχομαι καλή επιτυχία. Αν μάθω κάτι θα σας ενημερώσω.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΕΓΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΙΣ 2/12 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ.ΕΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ;ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΏΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.[/quote]
Ενδιαφέρομαι για μηχανολόγους μηχανικούς ΠΕ. Έχουν γίνει διάφορα "παράξενα" σε αυτόν το δήμο και γι' αυτό έχω αμφιβολίες... Σας εύχομαι καλή επιτυχία. Αν μάθω κάτι θα σας ενημερώσω.
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
stefi έγραψε:spairos έγραψε:ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ INTERNET
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΙΟ SITE ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;
www.dimosfanariou.gr
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες