Δήμος Φαναρίου Ν. Πρεβέζης

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
spairos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δήμος Φαναρίου Ν. Πρεβέζης

Δημοσίευσηαπό spairos » Δευ Δεκ 01, 2008 12:20 pm

Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα βγούν τα αποτελέσματα στον δήμο Φαναρίου Ν. Πρεβέζης? Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη.

Ευχαριστώ

stefi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: Δήμος Φαναρίου Ν. Πρεβέζης

Δημοσίευσηαπό stefi » Τρί Δεκ 02, 2008 11:39 am

spairos έγραψε:Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα βγούν τα αποτελέσματα στον δήμο Φαναρίου Ν. Πρεβέζης? Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη.

Ευχαριστώ

ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ (02/12) ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΝΤΌΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

spairos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spairos » Τετ Δεκ 03, 2008 8:30 am

stefi έγραψε:
spairos έγραψε:Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα βγούν τα αποτελέσματα στον δήμο Φαναρίου Ν. Πρεβέζης? Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη.

Ευχαριστώ

ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ (02/12) ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΝΤΌΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

Για ποιά κατηγορία ενδιαφέρεσαι stefi?

spairos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spairos » Τετ Δεκ 03, 2008 8:57 am

ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ (02/12) ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΝΤΌΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.[/quote]

Το εντός των ημερών το λένε εδώ και 3 εβδομάδες....!!!

stefi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό stefi » Τετ Δεκ 03, 2008 5:19 pm

spairos έγραψε:ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ (02/12) ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΝΤΌΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

Το εντός των ημερών το λένε εδώ και 3 εβδομάδες....!!![/quote]

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Π.Ε.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΕΓΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΙΣ 2/12 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ.ΕΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ;ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΏΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

spairos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spairos » Πέμ Δεκ 04, 2008 8:40 am

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Π.Ε.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΕΓΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΙΣ 2/12 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ.ΕΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ;ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΏΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.[/quote]

Ενδιαφέρομαι για μηχανολόγους μηχανικούς ΠΕ. Έχουν γίνει διάφορα "παράξενα" σε αυτόν το δήμο και γι' αυτό έχω αμφιβολίες... Σας εύχομαι καλή επιτυχία. Αν μάθω κάτι θα σας ενημερώσω.

stefi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό stefi » Πέμ Δεκ 04, 2008 12:11 pm

ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

spairos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spairos » Παρ Δεκ 05, 2008 9:04 am

stefi έγραψε:ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

spairos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spairos » Παρ Δεκ 05, 2008 9:09 am

stefi έγραψε:ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 Η ΣΕΙΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

spairos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spairos » Παρ Δεκ 05, 2008 1:24 pm

ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΕΙ...

spairos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spairos » Τετ Δεκ 10, 2008 8:54 am

ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ INTERNET

stefi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό stefi » Τετ Δεκ 10, 2008 12:52 pm

spairos έγραψε:ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ INTERNET

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΙΟ SITE ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;