ερωτησεις για προκ. ΥΕ

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

ερωτησεις για προκ. ΥΕ

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τρί Νοέμ 25, 2008 12:52 pm

παιδιά γεια χαρά σε ολους, ειμαι νέο μέλος στο forum+κάποιες απαντησεις απο τους γνώστες σχετικά με ΑΣΕΠ, πραγματικά ειναι πολυτιμες!! όποιος μπορεί παρακαλω ας με βοηθήσει:

α) Η μητέρα μου εχει 1παιδί απο 1ο γάμο+άλλα 3από 2ο γάμο.Όλα τα αδέρφια μου είναι παντρεμένα, μόνο εγώ ανυπαντρη. Με πιάνει η πολυτεκνεία μόνο απτην μητέρα μου?επίσης με πιστοπ απότην ΑΣΠΕ+πιστ. Οικογ. κατάστασης από Δήμο αρκούν για προκ. ΥΕ;

β) πόσα μόρια χρειαζονται για διορισμό έστω+σε πολυ απομακρυσμένες περιοχες?

αν γνωριζει καποιος παρακαλώ ας απαντησει :)

ευχαριστώ[/list]

CRISTI
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό CRISTI » Τρί Νοέμ 25, 2008 2:19 pm

Γεια σου,
Αν διαθέτεις πιστοποιητικό ΑΣΠΕ όπου φαίνεται και το όνομά σου δεν υπάρχει πρόβλημα που τα αδέλφια σου είναι παντρεμένα ούτε η ηλικία τους.
Για θέσεις ΥΕ πρέπει να καταθέτεις το πιστοποιητικό ΑΣΠΕ ΚΑΙ πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (δικό σου).
Τα μόρια που λαμβάνει κάποιος για ΥΕ είναι:
100 για το 1ο παιδί (ανήλικα)
100 για το 2ο παιδί
200 για το 3ο ......κλπ
300 ως τέκνο πολυτέκνου
50 για ηλικία ως 24 ετών
75 για ηλικία απο 25-30 ετών
420 για 5 χρόνια εμπειρίας ή αναλογα με τους μήνες (οποιαδήποτε ειδ/τα)
210 επιπλέον αν έχεις εργαστεί 5 χρόνια στο δημόσιο ή ανάλογα με τους μήνες
50 για κάθε εξάμηνο ανεργίας

150 μόρια (για εντοπιότητα) αν ισχύει σε κάποιο διαγωνισμό

Τώρα, με πόσα μόρια μπορεί να περάσει κάποιος στην κατηγορία ΥΕ είναι δύσκολο να πει κάποιος. Πάντως απο όσους διαγωνισμούς που έχω δει τα αποτελέσματα, χρειάζεσαι απο 1000 και πάνω (για θέσεις με εμπειρία) για να έχεις ελπίδες ή 800-900 για θέσεις χωρίς εμπειρία.
Μπορεί όμως και με λιγότερα να έχεις τύχη. Μιλώ για Αθήνα. Στην επαρχία δεν ξέρω τι γίνεται.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα!!

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τρί Νοέμ 25, 2008 3:15 pm

christi σε ευχαριστώ πολύ!
:D :D
τι εννοεις πιστ. κατάστασης δικό μου; το ζητήσω δλδ απ τον Δήμο που ανήκω και θα φένομαι μόνο εγώ; (συγνώμη που ξαναρωτω, αλλά δενεχω ιδέα και πρωτη φορά θα ασχοληθώ)

CRISTI
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό CRISTI » Τετ Νοέμ 26, 2008 7:28 am

ΝΑΙ αυτό εννοώ. Εκτός του πιστ. ΑΣΠΕ θα ζητήσεις απο το δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είσαι γραμμένη, να σου δώσει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που θα φαίνεσαι μόνο εσύ.

καλή σου μέρα

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τετ Νοέμ 26, 2008 3:46 pm

CRISTI έγραψε:ΝΑΙ αυτό εννοώ. Εκτός του πιστ. ΑΣΠΕ θα ζητήσεις απο το δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είσαι γραμμένη, να σου δώσει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που θα φαίνεσαι μόνο εσύ.

καλή σου μέρα

σε ευχαριστώ πολυ! :D

SG
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SG » Τετ Νοέμ 26, 2008 6:26 pm

mariana30 έγραψε:
CRISTI έγραψε:ΝΑΙ αυτό εννοώ. Εκτός του πιστ. ΑΣΠΕ θα ζητήσεις απο το δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είσαι γραμμένη, να σου δώσει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που θα φαίνεσαι μόνο εσύ.

καλή σου μέρα

Μονό μην ξεγελαστείς και καταθέσεις μονό ένα από τα δύο όπως αναφέρουν οι προκηρύξεις. Χρειάζονται και τα δύο, όπως αναφέρει και ο CRISTI. Ο ν.3454/2006 περί πολυτεκνίας έχει εφαρμογή από 1/8/2008 και θέλει και τα δύο, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση ΑΣΠΕ. Δες στην ιστοσελίδα του ΑΣΠΕ την Εγκύκλιο 1/αρ.πρωτ.269/1-7-2008.

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τετ Νοέμ 26, 2008 9:41 pm

SG έγραψε:
mariana30 έγραψε:

καλή σου μέρα

Μονό μην ξεγελαστείς και καταθέσεις μονό ένα από τα δύο όπως αναφέρουν οι προκηρύξεις. Χρειάζονται και τα δύο, όπως αναφέρει και ο CRISTI. Ο ν.3454/2006 περί πολυτεκνίας έχει εφαρμογή από 1/8/2008 και θέλει και τα δύο, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση ΑΣΠΕ. Δες στην ιστοσελίδα του ΑΣΠΕ την Εγκύκλιο 1/αρ.πρωτ.269/1-7-2008.

SG σε ευχαριστώ πολυ.
παιδιά πραγματικά ειστε φοβεροί+βοηθάτε πολυυυ κόσμο!

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τρί Δεκ 09, 2008 9:07 pm

mariana30 έγραψε:
SG έγραψε:
mariana30 έγραψε:

καλή σου μέρα

SG σε ευχαριστώ πολυ.

Παιδιά ακόμα 2ερώτησεις γιατην 10Κ/2008:
α) θα επικυρωσουμε απολ. λυκείου+φωτο αστυν.ταυτότητα, όμως Την πρωτοτυπη βεβαίωση που θα πάρουμε το ΙΚΑ (για την εμπειρία), μπορούμε να την προσκομίσουμε πρωτοτυπη;
β)επίσης μπορεί καποιος απόλυτα σιγουρος, να μας πει τι γίνετε με τα παράβολα...τα συμπληρώνουμε τελικά ή όχι;;

cristi?SG?....βοήθεια...

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τρί Δεκ 09, 2008 10:08 pm

mariana30 έγραψε:
mariana30 έγραψε:
SG έγραψε:
mariana30 έγραψε:

καλή σου μέρα

SG σε ευχαριστώ πολυ.

Παιδιά ακόμα 2ερώτησεις γιατην 10Κ/2008:
α) θα επικυρωσουμε απολ. λυκείου+φωτο αστυν.ταυτότητα, όμως Την πρωτοτυπη βεβαίωση που θα πάρουμε το ΙΚΑ (για την εμπειρία), μπορούμε να την προσκομίσουμε πρωτοτυπη;
β)επίσης μπορεί καποιος απόλυτα σιγουρος, να μας πει τι γίνετε με τα παράβολα...τα συμπληρώνουμε τελικά ή όχι;;

cristi?SG?....βοήθεια...

παιδιά μπορεί να βοηθήσεις καποιος; :idea: ....ευχαριστώ

CRISTI
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό CRISTI » Τετ Δεκ 10, 2008 7:02 am

Καλημέρα
ΟΧΙ δεν θα βάλεις του λυκείου. Θα αποκλειστείς αμέσως. Θα βάλεις το απολυτήριο γυμνασίου επικυρωμένο. Και στη συνέχεια ...
Αίτηση και Φωτοαντίγραφο αίτησης με πρωτότυπη υπογραφή και στις δυο
Παράβολο συμπληρωμένο κατάλληλα με τα στοιχεία σου και δεξιά και αριστερά
Φωτοτυπία ταυτότητας επικυρωμένη
Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης απο δήμο (πρωτότυπο)
Πιστοποιητικό ΑΣΠΕ (πρωτότυπο) (αν έχεις)
Βεβαίωση ΙΚΑ (πρωτότυπη ή επικυρωμένη)
Βεβαίωση ανεργίας ΟΑΕΔ αν είσαι άνεργη (πρωτότυπη)
Βεβαίωση εργοδότη αν έχεις εμπειρία στο δημόσιο για προσαύξηση
ΚΡΑΤΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΟΛΑ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ)
πρόσεξε να βάλεις τον κωδικό 99 στην αίτηση

Καλή σου μέρα

CRISTI
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό CRISTI » Τετ Δεκ 10, 2008 7:06 am

Αν οι θέσεις έχουν κριτήριο εντοπιότητας χρειάζονται και άλλα δικαιολογητικά

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τετ Δεκ 10, 2008 7:55 am

CRISTI έγραψε:Αν οι θέσεις έχουν κριτήριο εντοπιότητας χρειάζονται και άλλα δικαιολογητικά

CRISTI καλημερα και many thanx!!!

*απο παράβολο κρατάω το αποκομμα ή όχι;
(για τις θέσεις που ενδιαφέρομαι δεν εχουν εντοπιότητα)

CRISTI
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό CRISTI » Τετ Δεκ 10, 2008 8:06 am

Εχω κάνει 50 αιτήσεις για φίλους και γνωστούς και ποτέ δεν κράτησα απόκομμα. Το στέλνω συμπληρωμένο και κρατάω αντίγραφο. ΠΟΤΕ δεν ακυρώθηκε καμία αίτηση.
καλή τύχη

mariana30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariana30 » Τετ Δεκ 10, 2008 9:21 am

CRISTI έγραψε:Εχω κάνει 50 αιτήσεις για φίλους και γνωστούς και ποτέ δεν κράτησα απόκομμα. Το στέλνω συμπληρωμένο και κρατάω αντίγραφο. ΠΟΤΕ δεν ακυρώθηκε καμία αίτηση.
καλή τύχη

πηγα σε Δημο για πιστ/κο οικ. κατάστασης δικό μου+ειπαν οτι αυτο ειναι το πιστ/κο γέννησης.Αυτό δινουν ειπαν για ΑΣΕΠ. Είναι οκ δλδ αυτο για την προκυρηξη;

και πάλι ευχαριστώ....

nicole13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nicole13 » Τετ Δεκ 10, 2008 10:46 am

Πω,πω μπερδευτηκα!
Εχω 2 ερωτήσεις.
1.Εγώ που δεν έχω παιδιά χρειάζομαι το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης?

2.Την βεβαίωση ενσήμων θα την παίρνω κάθε φορά από το ΙΚΑ?Μπορώ να ζητήσω 2?

Όποιος ξέρει..ας μας δώσει τα φώτα του!!

Νίκη

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες