TEST ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ - ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ...ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!
-
- Μαθητευόμενος
armeli έγραψε:Απευθύνεται σε όλους όσους συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με σειρά προτεραιότητας (δηλαδή με μόρια).
ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ?ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΕΕ ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΑΕΔ ΤΕΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α'ΚΥΚΛΟΥ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΛΗ,ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ Η ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ?..ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
naomi έγραψε:logika mporeis.san DE. as mas apantisei kai kapoios allos bebaia....
den yparxei kamia apolytws ylh.to test basizetai se genikes gnoseis...mathimatika,geografia,politikh, istoria, ktl
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ....ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
-
- Προϊστάμενος
-
- Μαθητευόμενος
Peterv έγραψε:naomi έγραψε:tha prerei na ksanadwsw.????
kati san to ecdl dhladh....... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ναι
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!!ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ?ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ? ΟΚ ΜΕ ΤΟ ecdl ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΣΤ?ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ,ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ?ΓΙΑΤΙ?ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΥΤΑ
-
- Δόκιμος
για να τελειωνουμε.
το τεστ δεξιοτητων ειναι ενας τροπος συλλογης μοριων αναλογα με την επιτυχια που θα εχεις στην εξεταση .
νομιζω αν αριστευσεις θα πριμοδοτηθεις με 300 μορια.
μετεπειτα αυτα τα μορια θα μπορεσεις να τα προσθεσεις στα μορια που ηδη εχεις και να τα χρησιμοποιησεις σε ολους τους διαγωνισμους με σειρα προτεραιοτητας.
το τεστ δεξιοτητων ειναι ενας τροπος συλλογης μοριων αναλογα με την επιτυχια που θα εχεις στην εξεταση .
νομιζω αν αριστευσεις θα πριμοδοτηθεις με 300 μορια.
μετεπειτα αυτα τα μορια θα μπορεσεις να τα προσθεσεις στα μορια που ηδη εχεις και να τα χρησιμοποιησεις σε ολους τους διαγωνισμους με σειρα προτεραιοτητας.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες