ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
leaina
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό leaina » Πέμ Νοέμ 20, 2008 1:24 pm

pnofear έγραψε:
eleni_her έγραψε:ε ναι γι'αυτη την βεβαιωση μιλαω και εγω...

βαζω μια βεβαιωση ενσημων απο το ικα και μια υπευθυνη δηλωση που παιρνω απο τα κεπ και ειναι ενα εντυπο απο τον ασεπ...

εκτος απο ολα αυτα θέλω και βεβαίωση εργοδοτη?

συγνωμη που ρωταω συνεχεια αλλα ο καθενασ λεει τα δικα του..

εκτος των αλλων υπαρχει τρόπος να διασφαλισω τα μορια ΚΑΙ για τουσ τελευταιους μηνες εργασιας διοτι το ικα μου δινει μονο μεχρι τον Σεπτεμβριο..

Τι διαδικασια πρεπει να κανω για να μπουν και οι τελευταιοι 2 μηνες?

δεν χρειαζεται να στην σφραγισουν στο ικα
αρκει να υπογραψει ο εργοδότης και να έχει σφραγίδα της εταιρείας. να γράφει την ειδικότητά σου.

για τους μηνες που σου δινει το ΙΚΑ βεβαιωση δεν χρειαζεσε βεβαιωση απο τον εργοδοτη.
Για τους μηνες που δεν μπορει να σου δωσει το ΙΚΑ χρειαζεσε βεβαιωση ενσημων απο τον εργοδοτη και να πας στο ΙΚΑ να στην σφραγησουν

SG
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SG » Παρ Νοέμ 21, 2008 2:28 pm

alekos871 έγραψε:
sa έγραψε:kai h empeiria pou prosmetrate einai ayth meta thn kthsh tou titlou.ean douleues prin pareis to ptuxio sou den metraei os empeiria

εννοω οτι την προυπηρεσια την εχω σε ενα εργοδοτη συμφωνα με αυτα που ζητα η προκηρυξη,οι αλλοι ηταν ασχετοι με την ειδικοτητα .θα τους βαλω ολους μεσα

Εάν καταθέτεις ως ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, η εμπειρία πρέπει να είναι στο αντικείμενο της θέσης. Για ΥΕ η εμπειρία είναι ανεξαρτήτους ειδικότητας. Προσμετράτε από την ημέρα εργασίας με ένσημο έως σήμερα και μόνο 60 μήνες.
Η στρατιωτική θητεία προσμετράτε ως εμπειρία (με βάση τους 24 μήνες) στο Δημόσιο. Καλό για μας τους παλιούς!

SG
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SG » Παρ Νοέμ 21, 2008 3:05 pm

leaina έγραψε:επειδή έχω χαθεί αλαφρώς εδωμέσα, μπορεί κάποιος να μου πεί, η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ πως ακριβως πρεπει να την ζητήσω απο τη λογίστρια, τι πρεπει να περιλαμβανει και που μπορω να τη βρώ για να της τη δωσω να μου τη φτιάξει;

Η Βεβαίωση εργοδότη δεν εννοούμε μια βεβαίωση σε επιστολόχαρτο της εταιρείας.
Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ περιλαμβάνει:
1. Τα στοιχεία της επιχείρησης με αριθμό μητρώου ΙΚΑ
2. Κείμενο που βεβαιώνει ότι: «Ο/Η Ασφαλισμένος/η με τα κάτωθι ατομικά ασφαλιστικά στοιχεία απασχολήθηκε στην επιχείρησή μας και συγκεκριμένα στην Έδρα/στο Παράρτημα με … κατά τις μισθολογικές περιόδους που ακολουθούν».
3. Αναφέρονται όλα τα στοιχεία του ασφαλισμένου και αναλυτικά ο κάθε μήνας με κωδικό ειδικότητας-πακέτο κάλυψης-μισθολ.περίοδος-τύπος αποδοχών-ημέρες ασφάλισης-αποδοχές-εισφορές ασφαλισμένου-εισφορές εργοδότη-συνολικές εισφορές-καταβλ. εισφορές.
4. Ακολουθεί κείμενο: «Η παραπάνω βεβαίωση χορηγείται για απόδειξη της ασφάλισης στις προαναφερόμενες περιόδους.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Τα αναγραφόμενα στην παρούσα βεβαίωση ασφαλιστικά στοιχεία λαμβάνονται υπόψη μέχρι την επεξεργασία της Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης των συγκεκριμένων μισθολογικών περιόδων και την υποβολή και έκδοση από το ΙΚΑ του αντίστοιχου Αποσπάσματος Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης.
ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ: Για κάθε νόμιμη χρήση.
5. Ακολουθεί η διεύθυνση κατοικίας του ασφαλιζόμενου
6. Ημερομηνία
7. Σφραγίδα και υπογραφή της εταιρίας».
Με αυτή τη Βεβαίωση το ΙΚΑ σου προσμετρά τους μήνες που σου λείπουν.

Amelie
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Amelie » Δευ Νοέμ 24, 2008 10:47 pm

Αφού η βεβαίωση του ΙΚΑ περιλαμβάνει τον αριθμό τον ενσήμων, η βεβαίωση του εργοδότη χρησιμοποιείται συμπληρωματικά για να βεβαιώσει το είδος της εμπειρίας και πρέπει να είναι σε επιστολόχαρτο και απαραίτητα σφραγίδα της εταιρείας...
Για τα ένσημα που λείπουν η βεβαίωση είναι έξτρα και είναι όπως τα λέει ο SG παραπάνω. Στο λογιστήριο ξέρουν ακριβώς τι να γράψουν μια και είναι ρουτίνα..

Lactitsa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Lactitsa » Τρί Νοέμ 25, 2008 11:05 am

Το χρονικό διάστημα που δούλευες μέσω Stage θέλει κι αυτό βεβαίωση? Λογικά από τον ΟΑΕΔ έτσι? Εγώ π.χ πριν την πρόσληψη δούλευα στην ίδια εταιρία 9 μήνες με Stage και μόλις τελείωσε μου έκαναν κανονική πρόσληψη....πιάνετε αυτό σαν προύπηρεσία έτσι?

SG
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SG » Τρί Νοέμ 25, 2008 5:51 pm

Σωστά, τη βεβαίωση την παίρνεις από τον ΟΑΕΔ. Το stage λαμβάνεται ως προ υπηρεσία στο Δημόσιο με την προϋπόθεση ότι για να πάρεις προσαύξηση πρέπει να έχεις το λιγότερο 24 μήνες. Ειδάλλως μετράνε 9 μήνες εάν είναι στο αντικείμενο της θέσεις.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες