προς nicoletta

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
nike73
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

προς nicoletta

Δημοσίευσηαπό nike73 » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:32 pm

ΝΙΚΟΛΕΤΑ
κάνω τα χαρτιά μου για την 8κ και έχω μια απορία σχετικά με τα όσα είχες πει για τον 2ο τίτλο σπουδών και την προσμέτρηση εμπειρίας στο topic της 6κ.
Έχω απολυτήριο του '91 με 14,5 και ΙΕΚ με 16 που το πήρα όμως το 2006.
Η εμπειρία μου ως υπάλληλος γραφείου και βοηθ.λογιστού είναι φυσικά πριν το ΙΕΚ. Αν βάλω πρώτο το ΙΕΚ είναι σίγουρο οτι θα μου την μετρήσουν ή πρέπει να το αναφέρω κάπου? (η πιστοποίηση είναι ειδικός μηχ/νου λογ/ριου και το Λύκειο γενικό) Αν είσαι μέσα σε παρακαλώ απάντησέ μου ή αν υπάρχει κάποιος άλλος που γνωρίζει.
Υ.Γ. Η πιστοποίηση είναι 16 στρόγγυλο, πως θα το γράψω ως βαθμό?
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

angelwitch
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angelwitch » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:37 pm

λογικα το γραφεις ως ακεραιος 16 αριθμητης 0 παρονομαστης 1
Λογικα...

angelwitch
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angelwitch » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:37 pm

η παρονομαστης 10
το ιδιο ειναι

nike73
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nike73 » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:50 pm

σορι αλλά δεν κατάλαβα...
δηλ. 16 και 0/10 ? :oops:

angelwitch
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angelwitch » Κυρ Νοέμ 16, 2008 7:53 pm

ναι,εγω ετσι θα το γραφα

nike73
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nike73 » Κυρ Νοέμ 16, 2008 8:00 pm

οκ σ'ευχαριστώ!

IPATIOS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό IPATIOS » Κυρ Νοέμ 16, 2008 8:26 pm

H εμπειρια μετραει παντα μετα τον τιτλο σπουδων που δινεις και την αναλογη αδεια εξασκησεως αν φυσικα υπαρχει

MAT2008
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό MAT2008 » Τετ Νοέμ 19, 2008 10:20 am

IPATIOS έγραψε:H εμπειρια μετραει παντα μετα τον τιτλο σπουδων που δινεις και την αναλογη αδεια εξασκησεως αν φυσικα υπαρχει

ΛΑΘΟΣ ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

IPATIOS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό IPATIOS » Τετ Νοέμ 19, 2008 3:53 pm

Διαβασε λιγο την καθε προκυρηξη καλα για να δεις τους τροπους αποδειξεις εμπειριας τα λεει ολα ξεκαθαρα , αλλιως ετσι οπως το λες θα εχεις 60 πχ μηνες εμπειριας σαν μηχανοτεχνιτης ΔΕ και αργοτερα περνας ενα ΤΕΙ και μπαινεις σαν μηχανικος και προσθετεις και την εμπειρια απο ΔΕ ε οχι!!!!!!

Nicoletta
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nicoletta » Τετ Νοέμ 19, 2008 4:00 pm

IPATIOS έγραψε:H εμπειρια μετραει παντα μετα τον τιτλο σπουδων που δινεις και την αναλογη αδεια εξασκησεως αν φυσικα υπαρχει

ποσες φορες θα το πω βρε παιδια ? ειπαμε ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΙΤΛΟ κι ας το βαζεις ως πρωτο γιατι μας συμφερει ο βαθμος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΚΤΟΣ αν η εμπειρια αφορα ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ οπως παραδειγμα ΝΟΣΟΚΟΜΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Η/Υ.

οι ΑΠΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ , ΟΠΩς το αναφερει και στην προκηρυξη στους αποδεκτους τιτλους σπουδων που ειναι γενικο λυκειο, ΤΕΕ , ΙΕΚ κλπ...., βαζεις τον τιτλο που σε συμφερει ΠΡΩΤΟ. ΚΙ ας ειναι η εμπειρια πριν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΑΝ αφορα μια θεση ΔΕ με καποια ειδικοτητα οπως Η/Υ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΑ...ΤΟΤΕ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΤΑ τον τιτλο που δινει αυτην την ειδικοτητα. και αναγκαστικα εκει για να μετρησει η εμπειρια βαζεις αυτον τον τιτλο πρωτο.....

Nicoletta
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: προς nicoletta

Δημοσίευσηαπό Nicoletta » Τετ Νοέμ 19, 2008 4:01 pm

nike73 έγραψε:ΝΙΚΟΛΕΤΑ
κάνω τα χαρτιά μου για την 8κ και έχω μια απορία σχετικά με τα όσα είχες πει για τον 2ο τίτλο σπουδών και την προσμέτρηση εμπειρίας στο topic της 6κ.
Έχω απολυτήριο του '91 με 14,5 και ΙΕΚ με 16 που το πήρα όμως το 2006.
Η εμπειρία μου ως υπάλληλος γραφείου και βοηθ.λογιστού είναι φυσικά πριν το ΙΕΚ. Αν βάλω πρώτο το ΙΕΚ είναι σίγουρο οτι θα μου την μετρήσουν ή πρέπει να το αναφέρω κάπου? (η πιστοποίηση είναι ειδικός μηχ/νου λογ/ριου και το Λύκειο γενικό) Αν είσαι μέσα σε παρακαλώ απάντησέ μου ή αν υπάρχει κάποιος άλλος που γνωρίζει.
Υ.Γ. Η πιστοποίηση είναι 16 στρόγγυλο, πως θα το γράψω ως βαθμό?
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

να κανεις αιτηση για απλη θεση ΔΕ διοικητικου. και εισαι οκ.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 39 επισκέπτες