8κ/2008 ερωτησεις
-
- Μαθητευόμενος
Το έντυπο ΑΣΕΠ 183 είναι 2 σελίδες - μπορούμε να το βγάλουμε μπρος πίσω μόνο απο την μπροστά πλευρά του - δηλ. την σελίδα 1 μπρος - πίσω - τόσες φορές όσες οι θέσεις που θέλουμε να δηλώσουμε και να ακολουθήσει η 2 σελίδα μόνο σαν τελευταία ??? η όταν λέμε Εντυπα συμπληρωματικά καταθέτουμε το έντυπο 2σέλιδο ως έχει ??? :shock:
-
- Μαθητευόμενος
Carlina έγραψε:Το έντυπο ΑΣΕΠ 183 είναι 2 σελίδες - μπορούμε να το βγάλουμε μπρος πίσω μόνο απο την μπροστά πλευρά του - δηλ. την σελίδα 1 μπρος - πίσω - τόσες φορές όσες οι θέσεις που θέλουμε να δηλώσουμε και να ακολουθήσει η 2 σελίδα μόνο σαν τελευταία ??? η όταν λέμε Εντυπα συμπληρωματικά καταθέτουμε το έντυπο 2σέλιδο ως έχει ??? :shock:
καλημέρα. βγάζεις όλες τις αιτήσεις μπρός πίσω και τα γράφεις όλα σε όλες. το μόνο που αλλάζει είναι οι θέσεις που δηλώνεις. και αριθμείς τις σελίδες
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
leaina έγραψε:Carlina έγραψε:Το έντυπο ΑΣΕΠ 183 είναι 2 σελίδες - μπορούμε να το βγάλουμε μπρος πίσω μόνο απο την μπροστά πλευρά του - δηλ. την σελίδα 1 μπρος - πίσω - τόσες φορές όσες οι θέσεις που θέλουμε να δηλώσουμε και να ακολουθήσει η 2 σελίδα μόνο σαν τελευταία ??? η όταν λέμε Εντυπα συμπληρωματικά καταθέτουμε το έντυπο 2σέλιδο ως έχει ??? :shock:
καλημέρα. βγάζεις όλες τις αιτήσεις μπρός πίσω και τα γράφεις όλα σε όλες. το μόνο που αλλάζει είναι οι θέσεις που δηλώνεις. και αριθμείς τις σελίδες
Καλημέρα και Ευχαριστώ να είσαι καλά και καλή εβδομάδα σε όλους -
Υ.Γ. - Να μην ρωτήσω γιατί λέει απαραιτήτως να συμπληρώσουμε το πρώτο μέρος ε???/ :)
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
angelwitch έγραψε:Γιατι νομιζω οτι δε χρειαζεται να τα ξαναγραψεις ολα οπως σου παν...
Και υπογραφη στην τελευταια μονο?
Κοίτα αν το δούμε λογικά λέει να συμπληρωθεί απαραιτήτως το πρώτο μερος - το απαραιτήτως εγω το μεταφράζω = αν θες και νομίζεις = συμπλήρωσε όλα τα πεδία - δεν στο απαγορεύει.....
Επίσης εφόσον γίνεται "μηχανογραφημένη δουλειά" στις αιτήσεις - θα πρέπει τα κουτάκια να εμφανίζονται σε όλες τις συμπληρωματικές αιτήσεις. (νομίζω...) - Επίσης ποιό το νόημα να βγάλω 2σέλιδο έντυπο συμπληρωματικό αφού χρειάζομαι μόνο συμπληρωματικές 1 σελίδες του εντύπου 183 και την τελευταία μόνο να υπογράψω ??? Που λέει μέσα στην αίτηση υπογραφή μόνο στην τελευταία ???
Υ.Γ Εγώ τα κατέθεσα και ο θεός βοηθός :? :? :?
-
- Μαθητευόμενος
angelwitch έγραψε:Γιατι νομιζω οτι δε χρειαζεται να τα ξαναγραψεις ολα οπως σου παν...
Και υπογραφη στην τελευταια μονο?
Eντάξει. αν νομίζετε έτσι, μη τα γράψετε βρα παιδιά. Εγώ λέω τι έκανα και δεν απορρίφθηκα σε προηγούμενες προκυρήξεις... τώρα αν εσείς προτιμάτε να το ρισκάρετε, τί να πω, δε θέλω να σας απογοητεύσω, αλλα αν τα στείλατε έτσι, πολύ πιθανόν είναι να κοπείτε. Δε ξερω, μακαάρι να τα δεχθούν. εγώ ξέρω απο τον ασεπ, οτι τα γράφεις όλα, υπογράφεις σε όλες τις αιτήσεις και στις φωτοτυπίες πρωτότυπα.
-
- Μαθητευόμενος
Κοίτα αν το δούμε λογικά λέει να συμπληρωθεί απαραιτήτως το πρώτο μερος - το απαραιτήτως εγω το μεταφράζω = αν θες και νομίζεις = συμπλήρωσε όλα τα πεδία - δεν στο απαγορεύει.....
Επίσης εφόσον γίνεται "μηχανογραφημένη δουλειά" στις αιτήσεις - θα πρέπει τα κουτάκια να εμφανίζονται σε όλες τις συμπληρωματικές αιτήσεις. (νομίζω...) - Επίσης ποιό το νόημα να βγάλω 2σέλιδο έντυπο συμπληρωματικό αφού χρειάζομαι μόνο συμπληρωματικές 1 σελίδες του εντύπου 183 και την τελευταία μόνο να υπογράψω ??? Που λέει μέσα στην αίτηση υπογραφή μόνο στην τελευταία ???
Υ.Γ Εγώ τα κατέθεσα και ο θεός βοηθός :? :? :?[/quote]
Αυτά που λές στα έχουν πεί απο το ασεπ ή τα συμπαίρανες απο κάπου αλλού; γιατι εγώ τόσα χρόνια ξέρω οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που λες. άν ομως έχεις έγκυρη πηγή, και έχει αλλάξει ο τρόπος συμπλήρωσης των αιτήσεων, ενημέρωσε μας να μη καθομαστε και γράφουμε με τις ωρες. Πάντως στην 6κ/2007 δεν ήμουν απορριπτέα και τα είχα στείλει όπως ξέρουμε, με φωτο μπρος πισω, τα πάντα γραμμάνα κλπ.
Υ.Γ Εγώ τα κατέθεσα και ο θεός βοηθός :? :? :?[/quote]
Αυτά που λές στα έχουν πεί απο το ασεπ ή τα συμπαίρανες απο κάπου αλλού; γιατι εγώ τόσα χρόνια ξέρω οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που λες. άν ομως έχεις έγκυρη πηγή, και έχει αλλάξει ο τρόπος συμπλήρωσης των αιτήσεων, ενημέρωσε μας να μη καθομαστε και γράφουμε με τις ωρες. Πάντως στην 6κ/2007 δεν ήμουν απορριπτέα και τα είχα στείλει όπως ξέρουμε, με φωτο μπρος πισω, τα πάντα γραμμάνα κλπ.
-
- Δόκιμος
atsoum έγραψε:Να ρωτήσω και γω κάτι. Επειδή σήμερα έστειλα τα χαρτιά μου αντί να βγάλω φωτοτυπία την αίτηση την έγραψς 2 φορές υπάρχει πρόβλημα με αυτό? :?:
Νομιζω πως ίσως έχεις πρόβλημα με αυτό.. :roll: Δεν ξέρω αν τα απορρίπτουν αλλά ίσως σου νοθέψουν τα στοιχεία σου και γενικά τι έχεις δηλώσει.. Αν βρεθεί κανένας τέτοιος "καλο-" υπάλληλος βέβαια :roll:
-
- Μαθητευόμενος
marykit έγραψε:atsoum έγραψε:Να ρωτήσω και γω κάτι. Επειδή σήμερα έστειλα τα χαρτιά μου αντί να βγάλω φωτοτυπία την αίτηση την έγραψς 2 φορές υπάρχει πρόβλημα με αυτό? :?:
Νομιζω πως ίσως έχεις πρόβλημα με αυτό.. :roll: Δεν ξέρω αν τα απορρίπτουν αλλά ίσως σου νοθέψουν τα στοιχεία σου και γενικά τι έχεις δηλώσει.. Αν βρεθεί κανένας τέτοιος "καλο-" υπάλληλος βέβαια :roll:
ΑΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17/11 ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ!!
-
- Μαθητευόμενος
dina69 έγραψε:marykit έγραψε:atsoum έγραψε:Να ρωτήσω και γω κάτι. Επειδή σήμερα έστειλα τα χαρτιά μου αντί να βγάλω φωτοτυπία την αίτηση την έγραψς 2 φορές υπάρχει πρόβλημα με αυτό? :?:
ΑΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17/11 ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ!!
Την αίτηση την έστειλα Κυριακή 16 Νοεμβρίου και επειδή ήταν κυριακή δεν μπόρεσα να βγάλω φωτοτυπία κάπου. Έτσι συμπλήρωσα χειρόγραφα 2 αιτήσεις. Θεωρητικά δεν πρέπει να έχω πρόβλημα ή κάνω λάθος? :shock:
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες