8Κ2008 ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΕ

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
notos10
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό notos10 » Τετ Νοέμ 12, 2008 9:07 pm

Πριν 20 μέρες έγραφα:

Κοίταξα τα αποτελέσματα της 5Κ/2006 φαίνεται ότι για Αθήνα Θεσσαλονίκη οι βάσεις θα έίναι πάνω από 1600 μόρια. Για επαρχία θα παίξουν από 1500 μόρια και πάνω εκτός βέβαια από εντοπιότητες πολύτεκνους κλπ. Πάντως φαίνεται από την 5Κ ότι υπάρχει σαφή προτίμηση για θέσεις ΙΚΑ ενώ τα μόρια για Διοικητικού Λογιστικού είναι πολύ λιγότερα. Αναρωτιέμαι να θα γίνει το ίδιο με την 8Κ για θέσεις του ΥΠΕΠΘ.

Όποιος είδε τα προσωρινά της 6Κ/07 σίγουρα θα παρατήρησε ότι τα μόρια ανέβηκαν στα ύψη. Και μόνο οι μη διοριστέοι να συμμετάσχουν στην 8Κ τα μόρια θα ανέβουν. Έχω την εντύπωση ότι λάθος στιγμή διάλεξα να πάρω μέρος σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ!!

ΚΛΕΙΩ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΛΕΙΩ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ » Πέμ Νοέμ 13, 2008 9:25 am

Ευχαριστώ πολύ άλλα όταν λέω χωρις εμπειρία εννοω για την 027.
Γιατι στα μόρια αυτα έχω βάλει την εμπειρία 34 μηνών στον ιδιωτικό τομέα σαν υπάλληλος γραφείου.Μπορώ να το κάνω αυτο?Εννοώ μετράνε τα μόρια?
Επίσης θελω να ρωτήσω : έχει νόημα να βάλω θέσεις Αθηνών (δεν διεκδικώ την Αθήνα)αφού οι βάσεις για εκεί είναι τόσο ψηλές? και με τις θέσεις με εντοπιότητα(αν δεν έχουμε) έχει νόημα να τις βάλουμε?
Αν ξέρει κάποιος ας μου πει τι να κάνω και με το πτυχίο ΙΕΚ άσχετης ειδικότητας.

BILLY.T
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό BILLY.T » Πέμ Νοέμ 13, 2008 9:52 am

ΚΛΕΙΩ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ έγραψε:Ευχαριστώ πολύ άλλα όταν λέω χωρις εμπειρία εννοω για την 027.
Γιατι στα μόρια αυτα έχω βάλει την εμπειρία 34 μηνών στον ιδιωτικό τομέα σαν υπάλληλος γραφείου.Μπορώ να το κάνω αυτο?Εννοώ μετράνε τα μόρια?
Επίσης θελω να ρωτήσω : έχει νόημα να βάλω θέσεις Αθηνών (δεν διεκδικώ την Αθήνα)αφού οι βάσεις για εκεί είναι τόσο ψηλές? και με τις θέσεις με εντοπιότητα(αν δεν έχουμε) έχει νόημα να τις βάλουμε?
Αν ξέρει κάποιος ας μου πει τι να κάνω και με το πτυχίο ΙΕΚ άσχετης ειδικότητας.

kalimera kleio metraei i empiria poy exeis kanonika giati kai ego exo ston idiotiko kai moy tin metraei kanonika
ama den diekdikis tin athina min tin vazis ( ego vazo panta oles tis thesis )
vazo tis thesis poy exoyn entopiotita giati rotisa ston asep kai moy eipan oti ama den tis dektoyn i dimotes tote mporoyme na pame emeis
oso gia to iek asxetis idikotitas tha soy po tin dikiamoy empiria
eixa vali ena ptixio poy den to eixe sta vasika kai moy to akirosan ama den to exei sta vasika tha sto akirosoyn einai sigoyro afto
kali epitixia

ΚΛΕΙΩ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΛΕΙΩ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ » Πέμ Νοέμ 13, 2008 10:25 am

Ευχαριστώ BILLYT.
Ελπίζω να εννοείς οτι απλά δε σου μετρανε το πτυχίο και όχι οτι σου ακυρώνουν την αίτηση...

BILLY.T
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό BILLY.T » Πέμ Νοέμ 13, 2008 11:03 am

ΚΛΕΙΩ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ έγραψε:Ευχαριστώ BILLYT.
Ελπίζω να εννοείς οτι απλά δε σου μετρανε το πτυχίο και όχι οτι σου ακυρώνουν την αίτηση...

kita ama to valis san proto ptixio tote stin akironoyn opos ekanan kai se mena alla ama to valis san deftero apla den pernis ta 150 moria

Sotiria Kon
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Sotiria Kon » Πέμ Νοέμ 13, 2008 4:43 pm

γεια σας παιδιά. δήλωσα και εγώ στην 8Κ αλλά έχω αμφιβολία αν τα δήλωσα σωστά. καταρχήν έχω δηλώσει εμπειρία για προσαυ.50 % αλλά η εμπειρία μου είναι στο υπουρ. Μεταφορών και η αίτηση έγραφε να είναι στον ίδιο φορέα σε ίδια ή παρεμφερή ειδικότητα.????
επίσης θα με ενδιέφερε να ξέρω που παίζουν τα μόρια για χημικούς εργαστηρίων αφού έχω κανει αίτηση και γιαυτές τις θέσεις.
ευχαριστώ :)

artemisleme
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό artemisleme » Πέμ Νοέμ 13, 2008 6:37 pm

posa moria exete ws de;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;apo oti eidai sthn 6k ,,,,epatha sok paidia anw toy 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eseis posa exete ;;;;;;;;;;me 750 an exei kapiso pws to blepete;;;;;;;;;;;;;;;mias kai i prwth moy prokirixi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

apoml
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό apoml » Πέμ Νοέμ 13, 2008 9:09 pm

artemisleme έγραψε:posa moria exete ws de;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;apo oti eidai sthn 6k ,,,,epatha sok paidia anw toy 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eseis posa exete ;;;;;;;;;;me 750 an exei kapiso pws to blepete;;;;;;;;;;;;;;;mias kai i prwth moy prokirixi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

1570 με εμπειρια για Θεσσαλονικη αλλα και αλλου....

artemisleme
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό artemisleme » Πέμ Νοέμ 13, 2008 9:47 pm

apoml έγραψε:
artemisleme έγραψε:posa moria exete ws de;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;apo oti eidai sthn 6k ,,,,epatha sok paidia anw toy 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eseis posa exete ;;;;;;;;;;me 750 an exei kapiso pws to blepete;;;;;;;;;;;;;;;mias kai i prwth moy prokirixi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

SORRY PES ANALYTIKA PWS EXEIS AYTA TA MORIA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; MPOREIS;MIAS KAI EISAI SIGYRA DIORISMENOS KANE TON KOPO

annoulaki
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό annoulaki » Παρ Νοέμ 14, 2008 12:31 am

"Ειδικές περιπτώσεις
β. Έρευνα ή συμμετοχή σε ερευνητικά κέντρα ή προγράμματα.
Η έρευνα ή η συμμετοχή σε ερευνητικά κέντρα ή προγράμματα μπορεί να ληφθεί ως χρόνος εμπειρίας υπό
την απαραίτητη προϋπόθεση ότι ο επικεφαλής του κέντρου ή του προγράμματος θα χορηγήσει βεβαίωση, στην
οποία θα αναφέρεται λεπτομερώς το αντικείμενο έρευνας και η διάρκεια του συγκεκριμένου προγράμματος, ο
χρόνος συμμετοχής του υποψηφίου, η ειδικότερη ενασχόλησή του με το αντικείμενό του και η συμβολή του στην
περάτωση του προγράμματος, καθώς και η συμβατική σχέση με την οποία συνδεόταν με το φορέα που εκτέ−
λεσε το πρόγραμμα. Είναι αυτονόητο ότι τα ανωτέρω ισχύουν εφόσον ο υποψήφιος κατά τη διάρκεια της συμ−
μετοχής του κατείχε τον απαιτούμενο από την προκήρυξη βασικό τίτλο σπουδών ή άδεια άσκησης επαγγέλμα−
τος, όπου αυτή απαιτείται.
δ. Προγράμματα STAGE
Ως χρόνος εμπειρίας θεωρείται και η συμμετοχή στα προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας STAGE
του Ο.Α.Ε.Δ. (παρ. 8 άρθρο 24 Ν.3200/2003). Η σχετική βεβαίωση εκδίδεται από τον ΟΑΕΔ – Τοπική Υπηρεσία Προ−
γραμμάτων STAGE (Λεωφ. Τατοϊου 125 & Λύρα 140, Κηφισιά) από την οποία πρέπει να προκύπτει το είδος και η
χρονική διάρκεια του προγράμματος."

Γενικά κάθε προκυρηξη εχει στις ειδικες περιπτώσεις εμπειρια στην ερευνητικα προγραμματα. Εντάσσομαι σαθτην την περιπτωση καθως εργαζομουν σε ερευνητικο φορεα Ν.Π.ΙΔ που υπαγεται στο δημοσιο.
1. Εκανα αιτηση στην 6κ και δεν μου μετρησαν την εμπριρια αυτη καθώς δεν ηταν τραπεζικη. Πηρανε ομώς μια γνωστη μου που ειχε εμπειρια απο stage σε εναν δημο ασχετη με τραπεζικη εμπειρια. Δεν θα επρεπε να μου την μετρησουν και σε μενα καθως και οι 2 ειναι ειδικες περιπτωσεις??
2. Εφοσον ειχα εμπειρα πανω απο 24 μήνες συατον τον φορεα δεν θα πρεπε να μου μετρησουν και προσαυξηση 50%???

Σας παρακαλω βοηθηστε οσοι/οσες μπορειτε.
Ευχαριστω

apoml
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό apoml » Παρ Νοέμ 14, 2008 1:30 pm

artemisleme έγραψε:
apoml έγραψε:

SORRY PES ANALYTIKA PWS EXEIS AYTA TA MORIA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; MPOREIS;MIAS KAI EISAI SIGYRA DIORISMENOS KANE TON KOPO

18.20 Απολυτήριο
77 μήνες εμπειρίας σε δημόσιο
και Lower.

apoml
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό apoml » Παρ Νοέμ 14, 2008 1:33 pm

Πιστεύω όμως για Θεσσαλονίκη θα είναι πάνω από 1600.....
Θα δείξει...

gorgo77
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό gorgo77 » Δευ Νοέμ 17, 2008 11:40 am

εγω παντως μετα απο αυτα που ειδα στην 6κ/2007 αποφασισα να μην δωσω 15 ευρω τσαμπα.

με 1430 μορια δεν παω πουθενα.

BILLY.T
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό BILLY.T » Τρί Νοέμ 18, 2008 2:59 pm

poses etisis lete telika na eginan
fantastite oti stin efimerida den elege tipota simera ego leo pano apo 50.000 :shock:

pouropipina
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό pouropipina » Τετ Νοέμ 19, 2008 6:33 am

Δυστηχώς τα παιδίά του ΙΚΑ με stage και οι συμβασιούχοι και όλοι αυτοί που πίστευάν ότι θα τρυπώσουν κάπου είναι απογοητευμένοι! Το 027 δεν τους έκατσε καλά μιας και δεν ανέφερε εμειρία αποκληστικά στο ΙΚΑ οπότε και ο κάθε διορισμένος σε ΤΣΑΥ ή ξέρω και εγώ πιο άλλο ασφαλιστικό ταμείο μπορεί τώρα να την κάνει να πάει στο ΙΚΑ! Οπότε εκεί θα δείτε 630 εμπειρία + όλα τα προσόντα που είχε για να διοριστεί κάποτε, άρα μόρια 1600+++. Τα παιδίά του stage και οι συμβασιούχοι βύσματα δυστηχώς δεν θα έχουν την τύχη των ΚΕΠ!! Μεγάλη στεναχώρια στο ΙΚΑ!
Τελικά η προκήρυξη δεν ήταν φωτογραφική.. Ηταν προκήρυξη μετάταξης στο ΙΚΑ (ίσως και λόγο συνχόνευσεις των ταμείων).

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 35 επισκέπτες