6K/2007 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΠΟΤΕ?

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
BILLY.T
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό BILLY.T » Δευ Νοέμ 10, 2008 11:42 am

dora555 έγραψε:θελω να σας κανω μια ερωτηση

αν βγουν τα οριστικα και καποιος απο τους διοριστεους δεν αποδεχτει τη θεση τι γινεται?
υπαρχει ανακαταταξη των διοριστεων ή απλα καλουν τον πρωτο επιλαχοντα?

KALIMERA ROTISA STON ASEP DEN KALOYNE KANENAN AMA DEN TO ZITISI O FOREAS APO EKEI KAI PERA EINAI THEMA FOREA
SINITHOS MOY EIPANE STON ASEP O FOREAS DEN ZITAEI ANAPLIROTES ALLA KSANAVGAZI PROKIRIKSI OTAN MPORESI

k_katerina
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό k_katerina » Δευ Νοέμ 10, 2008 11:43 am

Lurker έγραψε:
k_katerina έγραψε:Βρε παιδιά αν είναι δυνατόν!!!!!!

Ενώ είχα κάνει αίτηση και για διοικητικές θέσεις και για Η/Υ, στους πίνακες κατάταξης με έχουν μόνο στις διοικητικές. Πως είναι δυνατόν???

Περίμενα δέκα μήνες για να δω αυτές τις μαλακίες?

Προφανώς πάω για ένσταση, έτσι?

Τι ακριβώς εννοείς;
Έκανες αίτηση με πτυχίο ΔΕ Πληροφορικής για τις θέσεις Η/Υ και επιπλέον για τις θέσεις 1000-1036 ;

Δήλωσα πρώτα διοικητικές θέσεις με κωδικό τίτλου 930 (απολυτήριου λυκείου) και μετά θέσεις Η/Υ με κωδικό τίτλου 933 (Δίπλωμα ΙΕΚ Πληροφορικής). Τις συνέραψα και τις αρίθμησα κανονικά, όπως γράφει στην προκήρυξη, όπως μου είπαν και όταν πήγα στον ασεπ, όπως και όταν συζητούσα με κάποια παιδιά απο εδώ που ήθελαν να κάνουν το ίδιο...

dora555
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό dora555 » Δευ Νοέμ 10, 2008 12:24 pm

BILLY.T έγραψε:
dora555 έγραψε:θελω να σας κανω μια ερωτηση

αν βγουν τα οριστικα και καποιος απο τους διοριστεους δεν αποδεχτει τη θεση τι γινεται?
υπαρχει ανακαταταξη των διοριστεων ή απλα καλουν τον πρωτο επιλαχοντα?

KALIMERA ROTISA STON ASEP DEN KALOYNE KANENAN AMA DEN TO ZITISI O FOREAS APO EKEI KAI PERA EINAI THEMA FOREA
SINITHOS MOY EIPANE STON ASEP O FOREAS DEN ZITAEI ANAPLIROTES ALLA KSANAVGAZI PROKIRIKSI OTAN MPORESI

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

di_na_ki
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό di_na_ki » Δευ Νοέμ 10, 2008 12:50 pm

Μιλάμε περίμενα να έχουν εκτιναχθεί τα μόρια αλλά όχι κι έτσι έχω 1550 μόρια χωρίς προσαυξήσεις με πολύ κόπο με απολυτήριο 19,9 με σχεδόν 5 χρόνια προυπηρεσία με proficiency με 2ο τίτλο Ιεκ και τελικά κατέληξα να πιάσω τη 18 επιλογή μου σε κάποιο νοσοκομείο διοικητικός και να έχουν βολευτεί όλοι οι υπόλοιποι με τις προσαυξήσεις στις θέσεις που άξιζαν και κάτι , δεν έχω λόγια ................. έχουν μείνει απ ' έξω και άτομα με 1500 μόρια δηλαδή αν δεν είχα 50 μόρια παραπάνω κινδύνευα κι εγώ να μείνω απο έξω .

η κατάσταση είναι τραγική και απαράδεκτη αυτό έχω να πω μόνο

cecilia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό cecilia » Δευ Νοέμ 10, 2008 1:05 pm

[quote="di_na_ki"]Μιλάμε περίμενα να έχουν εκτιναχθεί τα μόρια αλλά όχι κι έτσι έχω 1550 μόρια χωρίς προσαυξήσεις με πολύ κόπο με απολυτήριο 19,9 με σχεδόν 5 χρόνια προυπηρεσία με proficiency με 2ο τίτλο Ιεκ και τελικά κατέληξα να πιάσω τη 18 επιλογή μου σε κάποιο νοσοκομείο διοικητικός και να έχουν βολευτεί όλοι οι υπόλοιποι με τις προσαυξήσεις στις θέσεις που άξιζαν και κάτι , δεν έχω λόγια ................. έχουν μείνει απ ' έξω και άτομα με 1500 μόρια δηλαδή αν δεν είχα 50 μόρια παραπάνω κινδύνευα κι εγώ να μείνω απο έξω .

η κατάσταση είναι τραγική και απαράδεκτη αυτό έχω να πω μόνο[/quote]

dinaki, ξέρεις αν έχουν ανεβάσε στο site τη σειρά κατάταξης του καθενός, εύρεση με αριθμό ταυτότητας?

Lurker
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Lurker » Δευ Νοέμ 10, 2008 1:19 pm

di_na_ki έγραψε:Μιλάμε περίμενα να έχουν εκτιναχθεί τα μόρια αλλά όχι κι έτσι έχω 1550 μόρια χωρίς προσαυξήσεις με πολύ κόπο με απολυτήριο 19,9 με σχεδόν 5 χρόνια προυπηρεσία με proficiency με 2ο τίτλο Ιεκ και τελικά κατέληξα να πιάσω τη 18 επιλογή μου σε κάποιο νοσοκομείο διοικητικός και να έχουν βολευτεί όλοι οι υπόλοιποι με τις προσαυξήσεις στις θέσεις που άξιζαν και κάτι , δεν έχω λόγια ................. έχουν μείνει απ ' έξω και άτομα με 1500 μόρια δηλαδή αν δεν είχα 50 μόρια παραπάνω κινδύνευα κι εγώ να μείνω απο έξω .

Νομίζω ότι αυτό το παραμύθι πρέπει λίγο να τελειώσει.

Κατά την άποψή μου, μεγάλο μέρος των διορισθέντων δεν είναι επειδή έχουν προσαυξήσεις από stage ή συμβάσεις έργου ή δε ξέρω και εγώ τι άλλη εφεύρεση.
Μεγάλο μέρος είναι από εν ενεργεία δημ. υπαλλήλους οι οποίοι είτε ψάχνουν κάτι καλύτερο μισθολογικά είτε θέλουν αν αλλάξουν υπηρεσία λόγω συμπεριφοράς κάποιων παραγόντων. Αυτοί είναι οι μεγάλοι ευνοούμενοι οι οποίοι σίγουρα έχουν 5 χρόνια (420) ΚΑΙ την προσαύξηση (210).

Δεν μπορεί κανείς να τους κόψει το δικαίωμα να θέλουν κάτι καλύτερο αφού και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι κάτι καλύτερο ψάχνουν (αυτοί γιατί να έχουν δικαίωμα και οι εν ενεργεία δημ. υπάλληλοι να μην έχουν).

Συμπέρασμα δικό μου;

1. Αύξηση των θέσεων χωρίς εμπειρία (για να μπαίνουν άνεργοι) και μια καινούργια κατηγορία: αυτή χωρίς την προσαύξηση 50%.
2. Καλύτερη συμπεριφορά των ανωτέρων στελεχών των δημοσίων υπηρεσιών 8) :lol:

kzk842
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kzk842 » Δευ Νοέμ 10, 2008 1:35 pm

Παιδιά το έντυπο της ένστασης παρακαλώ αν γίνεται.
Στο : kzk842@in.gr

Ευχαριστώ

frankie
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό frankie » Δευ Νοέμ 10, 2008 3:49 pm

Vassilikim έγραψε:
ironpetit έγραψε:
A! ok katalava. Opote an mporeis pes mou i vevaiwsh tou asfalistikou sou forea ti akrivos egrafe ws pros thn empeiria? Giati lene oti auto paizei rolo!
Egw eimai sxediastria se grafeio kai kanw xrhsh Autocad opote kai xrhsh H/Y. Ara den 8a eprepe na mou thn metrhsoun kanonika?

σου εστειλα email

Vassilikim epidei exo kai ego to idio problhma me thn empeiria den xero an exo parei thn sosti veveosi apo to ika. mhpos mporeis na moy stileis sto email moy ti akrivos soy egrafe h veveosi soy , mhpos exo parei lathos entipo?
an mporeis na moy grapseis to email moy einai:frankiev2@gmail.com

di_na_ki
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό di_na_ki » Δευ Νοέμ 10, 2008 4:15 pm

cecilia έγραψε:
di_na_ki έγραψε:Μιλάμε περίμενα να έχουν εκτιναχθεί τα μόρια αλλά όχι κι έτσι έχω 1550 μόρια χωρίς προσαυξήσεις με πολύ κόπο με απολυτήριο 19,9 με σχεδόν 5 χρόνια προυπηρεσία με proficiency με 2ο τίτλο Ιεκ και τελικά κατέληξα να πιάσω τη 18 επιλογή μου σε κάποιο νοσοκομείο διοικητικός και να έχουν βολευτεί όλοι οι υπόλοιποι με τις προσαυξήσεις στις θέσεις που άξιζαν και κάτι , δεν έχω λόγια ................. έχουν μείνει απ ' έξω και άτομα με 1500 μόρια δηλαδή αν δεν είχα 50 μόρια παραπάνω κινδύνευα κι εγώ να μείνω απο έξω .

dinaki, ξέρεις αν έχουν ανεβάσε στο site τη σειρά κατάταξης του καθενός, εύρεση με αριθμό ταυτότητας?

τώρα μπήκα με ταυτότητα δεν βγάζει τίποτα .

BILLY.T
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό BILLY.T » Δευ Νοέμ 10, 2008 6:54 pm

NA SAS PO KATI NA GELASETE AMA DITE TA APOTELESMATA STIN GENIKI KATATAKSI IPARXOYN ATOMA POY EXOYN OS MINES ERGASIAS MEXRI KAI 5924 DILADI PERIPOY 494 XRONIA KALA OTI THELOYME LEME TES PA
ETSI GIA NA GELASETE

cecilia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό cecilia » Δευ Νοέμ 10, 2008 7:05 pm

[quote="BILLY.T"]NA SAS PO KATI NA GELASETE AMA DITE TA APOTELESMATA STIN GENIKI KATATAKSI IPARXOYN ATOMA POY EXOYN OS MINES ERGASIAS MEXRI KAI 5924 DILADI PERIPOY 494 XRONIA KALA OTI THELOYME LEME TES PA
ETSI GIA NA GELASETE[/quote]

ε όχι ρε φίλε! και ετοιμαζόμουνα να σου πω μήπως έκανες καμιά περίεργη ταξινόμηση στο excelaki....μα, είμαστε σοβαροί?? και έχει και άλλα τέτοια υπέρογκα νούμερα. μάλιστα στο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 5294 έχουν προσμετρήσει και εμπειρία και προσάυξηση....

Lurker
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Lurker » Δευ Νοέμ 10, 2008 7:07 pm

BILLY.T έγραψε:NA SAS PO KATI NA GELASETE AMA DITE TA APOTELESMATA STIN GENIKI KATATAKSI IPARXOYN ATOMA POY EXOYN OS MINES ERGASIAS MEXRI KAI 5924 DILADI PERIPOY 494 XRONIA KALA OTI THELOYME LEME TES PA
ETSI GIA NA GELASETE

Μπορεί να είναι και λάθος πληκτρολόγηση ή κάποιο άλλο λάθος.

Εμένα σε παλαιότερα αποτελέσματα μου είχαν βάλει ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 2073.

Δεν νομίζω να γεννήθηκα τότε! :lol: :lol:

BILLY.T
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό BILLY.T » Δευ Νοέμ 10, 2008 7:08 pm

cecilia έγραψε:
BILLY.T έγραψε:NA SAS PO KATI NA GELASETE AMA DITE TA APOTELESMATA STIN GENIKI KATATAKSI IPARXOYN ATOMA POY EXOYN OS MINES ERGASIAS MEXRI KAI 5924 DILADI PERIPOY 494 XRONIA KALA OTI THELOYME LEME TES PA
ETSI GIA NA GELASETE

ε όχι ρε φίλε! και ετοιμαζόμουνα να σου πω μήπως έκανες καμιά περίεργη ταξινόμηση στο excelaki....μα, είμαστε σοβαροί?? και έχει και άλλα τέτοια υπέρογκα νούμερα. μάλιστα στο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 5294 έχουν προσμετρήσει και εμπειρία και προσάυξηση....

ela cecilia nai exo kanei exo vri posa atoma einai pano apo mena gia diorismo ( panta me epifilaksi giati oloi den exoyn dilosi oles tis thesis )
oti thes stile na soy po

ΜΑΡΙΚΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΑΡΙΚΑ » Τρί Νοέμ 11, 2008 9:53 am

Καλημέρα σε όλους
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, αν μπορέσει να μου απαντήσει κάποιος.
Οταν κάποος έχει απολυτήριο από Πολυκλαδικό Λύκειο και μετά ένα χρόνο πήρε ειδικεύση και τα δύο είναι πάνω στην Πληροφορίκη, ο β τίτλος δεν μετράει στο ΑΣΕΠ?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΕΛΠΙΝΙΚΗ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΛΠΙΝΙΚΗ » Τρί Νοέμ 11, 2008 10:58 am

ΜΑΡΙΚΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλους
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, αν μπορέσει να μου απαντήσει κάποιος.
Οταν κάποος έχει απολυτήριο από Πολυκλαδικό Λύκειο και μετά ένα χρόνο πήρε ειδικεύση και τα δύο είναι πάνω στην Πληροφορίκη, ο β τίτλος δεν μετράει στο ΑΣΕΠ?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγω πάντως ως δεύτερο τίτλο πστεύω ότι μετράει μόνο η πιστοποιήση απο ΙΕΚ για τους ΔΕ και μάλιστα όταν είναι συναφής με το αντικείμενο της προκήρυξης ο ΑΣΕΠ δέχεται τη μεγαλύτερη βαθμολογία ενος εκ των δυο(απολυτηρίου ή ΙΕΚ).Η ειδίκευση που έχεις αποτελεί εξειδίκευση απλώς του απολυτηρίου σου.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 12 επισκέπτες