di_na_ki έγραψε:Μιλάμε περίμενα να έχουν εκτιναχθεί τα μόρια αλλά όχι κι έτσι έχω 1550 μόρια χωρίς προσαυξήσεις με πολύ κόπο με απολυτήριο 19,9 με σχεδόν 5 χρόνια προυπηρεσία με proficiency με 2ο τίτλο Ιεκ και τελικά κατέληξα να πιάσω τη 18 επιλογή μου σε κάποιο νοσοκομείο διοικητικός και να έχουν βολευτεί όλοι οι υπόλοιποι με τις προσαυξήσεις στις θέσεις που άξιζαν και κάτι , δεν έχω λόγια ................. έχουν μείνει απ ' έξω και άτομα με 1500 μόρια δηλαδή αν δεν είχα 50 μόρια παραπάνω κινδύνευα κι εγώ να μείνω απο έξω .
η κατάσταση είναι τραγική και απαράδεκτη αυτό έχω να πω μόνο
Νομίζω ότι αυτό το παραμύθι πρέπει λίγο να τελειώσει.
Κατά την άποψή μου, μεγάλο μέρος των διορισθέντων δεν είναι επειδή έχουν προσαυξήσεις από stage ή συμβάσεις έργου ή δε ξέρω και εγώ τι άλλη εφεύρεση.
Μεγάλο μέρος είναι από εν ενεργεία δημ. υπαλλήλους οι οποίοι είτε ψάχνουν κάτι καλύτερο μισθολογικά είτε θέλουν αν αλλάξουν υπηρεσία λόγω συμπεριφοράς κάποιων παραγόντων. Αυτοί είναι οι μεγάλοι ευνοούμενοι οι οποίοι σίγουρα έχουν 5 χρόνια (420) ΚΑΙ την προσαύξηση (210).
Δεν μπορεί κανείς να τους κόψει το δικαίωμα να θέλουν κάτι καλύτερο αφού και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι κάτι καλύτερο ψάχνουν (αυτοί γιατί να έχουν δικαίωμα και οι εν ενεργεία δημ. υπάλληλοι να μην έχουν).
Συμπέρασμα δικό μου;
1. Αύξηση των θέσεων χωρίς εμπειρία (για να μπαίνουν άνεργοι) και μια καινούργια κατηγορία: αυτή χωρίς την προσαύξηση 50%.
2. Καλύτερη συμπεριφορά των ανωτέρων στελεχών των δημοσίων υπηρεσιών 8) :lol: