8Κ2008 ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΕ
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μόνιμος
ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Καλημέρα! θα ήθελα να ρωτήσω: θέλω να κάνω στην 8κ τα χαρτιά μου για 2 ειδικότητες σαν ΔΕ! Θα πρέπει να κάνω 2 ξεχωριστές αιτήσεις για κάθε κατηγορία και να τα στείλω με τον ίδιο φάκελο????? Rolling Eyes
ευχαριστώ!!1
nai tha tis sirapsis kai tha tis arithmisis mazi kai ola ok. to ekana kai ego stin 6k/2007
-
- Μαθητευόμενος
BILLY.T έγραψε:nai tha tis sirapsis kai tha tis arithmisis mazi kai ola ok. to ekana kai ego stin 6k/2007
Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες αλλά επειδή είμαι λίγο ξανθιά!!!!!!
πως ακριβώς τα αρίθμησες και τα δικαιολογητικά μόνο μια φορά?
και τις αιτήσεις πως τις αρίθμησες? έκανες για την μια κατηγορία και μετά συνέχισες με την άλλη?? :oops:
-
- Μόνιμος
ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:BILLY.T έγραψε:nai tha tis sirapsis kai tha tis arithmisis mazi kai ola ok. to ekana kai ego stin 6k/2007
Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες αλλά επειδή είμαι λίγο ξανθιά!!!!!!
πως ακριβώς τα αρίθμησες και τα δικαιολογητικά μόνο μια φορά?
και τις αιτήσεις πως τις αρίθμησες? έκανες για την μια κατηγορία και μετά συνέχισες με την άλλη?? :oops:
egrapsa kanonika tis etisis mposta kai piso kai tis arithmisa oles mazi ti na soy eksigiso pano se afto eixa 10 etisis egrapsa 1apo10 , ..... , 10apo10
ta dikailogitika ta avala mono mia fora kai ekana gia tin proti katigoria meta gia tin alli giati etsi ithela tis thesis mporis omos kai na tis valis anakatemenes den exei provlima se afto ok.
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
ERWTHSH STO ENTYPO 021 - TITLOS APOLITEIRIO ENIAIOY LYKEIOY ,,,,TI BAZW STO IDRYMA ;;;;;;;;;;;;PIO YDRIMA EINAI AKOMI STO IDIO ENTYPO DEYTERON GLWSSA AGGLIKI PISTOPOITIKO KRATIKIS GLWSOMATHEIAS TI BAZW STO FOREA POU TO EXEDWSE;;;;;;;;;;;;; KAI AKOMI STO IDO EXW ENA TMHMA AEI ,,,,,FOREAS POU TO EXEDWSE PX ARISTOTELEIO PANEPISTHMIO PROFANWS;;;;;;;;;;;
KAI TELOS STO IDO ENTYPO EXEI GNWSH XRHSH YPOLOGISTH ALLA EINAI XWRISMENO SE DIO ,,,,APLA NA BALW PTYXIO ECDL ARKEI;;;;;;;;;;;;;;;;;;
KAI TELOS STO IDIO ENTYPO PANW ARISTERA EXEI KWDIKOS IPOPSIFIOYU AYTO PROFANWS TO BAZEI H YPHRESIA KAI OXI EGW ETSI;;;;;;;;;;;;;;;;
EINAI H PRWTH MOY PROKIRIXI EYXARISTW
KAI TELOS STO IDO ENTYPO EXEI GNWSH XRHSH YPOLOGISTH ALLA EINAI XWRISMENO SE DIO ,,,,APLA NA BALW PTYXIO ECDL ARKEI;;;;;;;;;;;;;;;;;;
KAI TELOS STO IDIO ENTYPO PANW ARISTERA EXEI KWDIKOS IPOPSIFIOYU AYTO PROFANWS TO BAZEI H YPHRESIA KAI OXI EGW ETSI;;;;;;;;;;;;;;;;
EINAI H PRWTH MOY PROKIRIXI EYXARISTW
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
artemisleme έγραψε:ENTYPO 183 - TITLOI SPOYDWN TO ANAGRAFW ,,APOLITERIO ENIAIO LYKEIOU ...KEDIKOS BAZW 901 META EXEI KATI TETRAGWNAKAI BLEPE AKAIREOS META ARITHMITIS META PARANOMASTHS EXW BATHMO 13 . 7 PWS TO GRAFW ;;;;;ASXETOS E;
KAI AKOMI STO 183 PALI ! PROSTHETA PROSONTA EDW PROFANWS ...DHLWNETAI I XRHSH UPOLOGISTH ;;;;;;;;;ME KWDIKO PANTA ETSI ;;;;;;;
KAI TELOS MIA GIA PANTA ORISTIKA RWTW BGAZW FOTOTYPIS MONO TO 183 I KAI TO ALLO ENTYPO THS YPEYUTHINIS DHLWSHS ;;;;;;
-
- Μαθητευόμενος
Θα πάρω μέρος στην 8Κ και έχω 1241 μόρια χωρις εμπειρία για ΔΕ.Μετα τα αποτελέσματα της 6Κ απογοητευτηκα γιατι είδα ότι για να μπει κάποιος πρέπει να συγκεντρωνει πάνω από 1500...και αν.
Εσείς που είστε πιο παλιοί για συμβουλέψτε και εμας τους καινουριους.
Με αυτα τα μόρια υπάρχουν ελπίδες ?
Επίσης τα 150 μόρια για 2ο πτυχίο μετράνε μόνο αν το αντικείμενο είναι συναφές με τη θέση ή και άσχετο αρκεί να είναι από ΙΕΚ?
Επίσης τα 150 μόρια για 2ο πτυχίο μετράνε μόνο αν το αντικείμενο είναι συναφές με τη θέση ή και άσχετο αρκεί να είναι από ΙΕΚ?
-
- Προϊστάμενος
ΚΛΕΙΩ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ έγραψε:Θα πάρω μέρος στην 8Κ και έχω 1241 μόρια χωρις εμπειρία για ΔΕ.Μετα τα αποτελέσματα της 6Κ απογοητευτηκα γιατι είδα ότι για να μπει κάποιος πρέπει να συγκεντρωνει πάνω από 1500...και αν.
κλειω ηθελα να σε ενημερωσω οτι τα 1500 μορια που ειδες ηταν με εμπειρια..
τα 1241 που εχεις εσυ ειναι παρα πολυ καλα αφου ειναι χωρις εμπειρια.
δεν θελω να σε γεμισω ελπιδες, απλα απο την εμπειρια μου μπορω να σου πω οτι εχεις παρα πολλες πιθανοτητες στην προκηρυξη του ικα για θεσεις χωρις εμπειρια... :wink:
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 44 επισκέπτες