asimeniaT έγραψε:Nicoletta έγραψε:maria...ξαναπροσπαθησε ΙΕΚ και βγαλε καλυτερο βαθμο !!! μην απελπιζεσαι...
θελει κοπο...τι να κανουμε...εχει τοσο μεγαλο ανταγωνισμο...
Γίνεται κάποιος με πιστοποίηση να ξαναδώσει για καλύτερο βαθμό;;;
ALE έγραψε:Nicoletta έγραψε:Lurker έγραψε:Nicoletta έγραψε:δεν ξερω ΑΛΕ !!!!! αφου δεν βαλαν τιποτα αναλυτικα....μονο το συνολο το μοριων !!! θα κανω ενσταση βεβαιως
Nicoletta είσαι λάθος. Υπάρχει αναλυτική κατάσταση με τα μόρια στον πίνακα κατάταξης. Όπως είπα πριν μόνο το έτος κτήσης και η ημερομηνία γέννησης λείπουν σε σχέση με παλαιότερα αποτελέσματα
δεν το βρισκωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
AX ΒΡΕ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ!!!!
duke69 έγραψε:Nicoletta έγραψε:βρε παιδια...σε ολους τους πινακες καταταξης των αποτελεσματων δεν τα γραφει αναλυτικα....δεν το βρισκω...μονο το συνολο μωριων βλεπω...
πρεπει να παρω γυαλια δεν γινεται...χαχαχαχαχα
δεν απαντας ? τοτε γιατι εκανες quote αυτα που γραφω ?
δεν απαντω σε κανεναν απλα κανω μια διαπιστωση..
Παρακολουθω το forum πολυ καιρο και μου κάνει τρομακτικη εντυπωση οτι ολοι οι μελλοντικοι καρεκλοκενταυροι ειναι φωστηρες , ''μεγαλα '' μυαλα που η μαυρη μοιρα τους εσυειλε να κονταροχτυπιούνται στην ΄΄ αμεπτη'' αρενα του ΑΣΕΠ .Με τετοιες ιδιοφιες και ακάματες εργατες στην τιμιο αγωνα αυτης επιβιωσης , σκεφτομαι που επρεπε κανονικα να ειμαστε σαν χωρα
yiannisnik έγραψε:Ξέρει κανείς που θα βρω το εντυπο ενστασης του ΑΣΕΠ??
η αν μπορεί καποις να μου το στειλει στο yiannisnik@in.gr
Ευχαριστω..
ironpetit έγραψε:Paidia uparxei kaneis pou na eixe kanei gia tis 8eseis grammatewn, proswpikou H/Y kai xeiristwn H/Y kai na tou metrisan thn prouphresia mono gia tis 8eseis grammatewn kai oxi kai gia tis alles duo....kai 8a kanei enstash?
Please perimenw apanthsh....
Vassilikim έγραψε:ironpetit έγραψε:Paidia uparxei kaneis pou na eixe kanei gia tis 8eseis grammatewn, proswpikou H/Y kai xeiristwn H/Y kai na tou metrisan thn prouphresia mono gia tis 8eseis grammatewn kai oxi kai gia tis alles duo....kai 8a kanei enstash?
πολυ καλα θα κανεις να κενεις ενσταση
εγω ειμαι στην περιπτωση σου κ μου την μετρησαν την εμπειρια
ironpetit έγραψε:Vassilikim έγραψε:ironpetit έγραψε:Paidia uparxei kaneis pou na eixe kanei gia tis 8eseis grammatewn, proswpikou H/Y kai xeiristwn H/Y kai na tou metrisan thn prouphresia mono gia tis 8eseis grammatewn kai oxi kai gia tis alles duo....kai 8a kanei enstash?
vassilikim please pes mou an mporeis ti peripou eixes grapsei sthn enstash? Pws akrivos na to anaferw....ws pros thn aitiologhsh....? sorry alla proth fora 8a kanw kai den exw idea! Thanks
Vassilikim έγραψε:ironpetit έγραψε:Vassilikim έγραψε:ironpetit έγραψε:Paidia uparxei kaneis pou na eixe kanei gia tis 8eseis grammatewn, proswpikou H/Y kai xeiristwn H/Y kai na tou metrisan thn prouphresia mono gia tis 8eseis grammatewn kai oxi kai gia tis alles duo....kai 8a kanei enstash?
vassilikim please pes mou an mporeis ti peripou eixes grapsei sthn enstash? Pws akrivos na to anaferw....ws pros thn aitiologhsh....? sorry alla proth fora 8a kanw kai den exw idea! Thanks
οταν λεω ιδια περιπτωση με σενα εννοω εκανα αιτηση στην 6κ για γραμματεων-πληροφορικη-χειρ.η/υ
εργαζομαι ως βοηθ.λογιστη κ κανω χρηση η/υ
μου μετρησαν κανονικα την ιδια εμπειρια σε ολες αυτες τις
κ σε αλλη προκυρηξη μου ειχαν μετρησει την εμπειρια για θεση χειρ.η/υ
ironpetit έγραψε:
A! ok katalava. Opote an mporeis pes mou i vevaiwsh tou asfalistikou sou forea ti akrivos egrafe ws pros thn empeiria? Giati lene oti auto paizei rolo!
Egw eimai sxediastria se grafeio kai kanw xrhsh Autocad opote kai xrhsh H/Y. Ara den 8a eprepe na mou thn metrhsoun kanonika?
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 5 επισκέπτες