robot έγραψε:Εχω καποιες αποριες - ερωτησεις, οποιος γνωριζει ας μου απαντησει, ετσι ωστε να δω και με ποια σειρα θα βαλω τις θεσεις στην αιτηση:
1) Τι διαφορα εχει η ειδικοτητα "ΔΕ1 - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ" απο την "ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ"; π.χ. κωδ.θεσης 504 + 505 αντιστοιχα.
2) Που υπαρχει καλυτερος μισθος σε ΙΚΑ ή στο ΥΠΕΠΘ (Υπ.Παιδειας) π.χ. κωδ.θεσης 504 + 505 αντιστοιχα.
3) Εχω εμπειρια σαν Διοικητικος αλλα και σαν Προγραμματισης Η/Υ. Η εμπειρια μου ως Προγραμματιστης Η/Υ αν δεν κανω λαθος (απο καπου το διαβασα εδω στο φορουμ + απο παλια προκηρ.) εχει συναφεια με τις ειδικοτητες της 8κ/08 (Διοικητικων) οποτε να την δηλωσω κανονικα ;
4) 1ος σπουδων ειναι Οικονομ.-Δ/κσης & 2ος Πληροφορικης. Μπορω να τον δηλωσω λογω σηναφειας σαν 2ο τιτλο σπουδων της Πληροφορικης για να παρω τα 150 μορια;
Παιδια πολλες ερωτησεις το ξερω, αλλα οποιος βρει τον χρονο ας μου απαντησει.
Ευχαριστω προκαταβολικα
kalimera
1) kamia diafora exo rotisi ston asep
2) nomizo sto ika giati sto ypepth lene oti den plironi kala
3) Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΣΕΠ σχετικά με τη συνάφεια της ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού με τα καθήκοντα χειρισμού Η/Υ.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
"Τα καθήκοντα του χειριστή Η/Υ είναι συναφή με αυτά του υπαλλήλου του κλάδου Δ.Ε. Διοικητικού. Συνεπώς η εμπειρία σε θέσεις χειριστή Η/Υ μπορεί να προσμετρηθεί και να μοριοδοτηθεί ως προϋπηρεσία για τις θέσεις Δ.Ε. Διοικητικού.
Παρεμφερής προς τα καθήκοντα του υπαλλήλου του κλάδου Δ.Ε. Διοικητικού είναι και η εμπειρία από απασχόληση:
α) στην ηλεκτρονική καταχώρηση στοιχείων σε προγράμματα υλικών και αναλωσίμων και στην εισαγωγή και επεξεργασία στοιχείων κρατήσεων και αποδόσεων σε ηλεκτρονικό πρόγραμμα ταμείου της διαχείρισης και
β) στην ταξινόμηση αρχειοθέτηση και καταγραφή σε ηλεκτρονική μορφή διαφόρων στατιστικών στοιχείων και αρχείων υπηρεσιών. Η εμπειρία αυτή προσαυξάνεται κατά 50% εφόσον συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις του Ν. 3320/2005."
den ksero kata poso mporis na tin dilosis me ta parapano ego stin thesi soy tha tin dilona kai tha perimena apo ton asep na kani oti theli
4)Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ., οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού
Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα, ή πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου κλάδων: α) Διοικητικών Υπηρεσιών−Γραμματέων ή β) Οικονομίας ή
γ) Βιβλιοθηκονομίας ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου
των τμημάτων: α) Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων ή β)Υπαλλήλων Επιχειρήσεων Μεταφορών ή γ) Υπαλλήλων Λογιστηρίου ή δ) Υπαλλήλων Διοίκησης ή ε) Υπαλλήλων Εμπορικών Επιχειρήσεων ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή
άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας ημεδαπής ή αλλοδαπής.
den nomzo oti leei kapoy gia pliroforiki sta parapano ta ekana cope apo tin prokiriksi ektos an einai b' kikloy tee idikotitas pliroforikis opote mporis na to valis