Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
swtiria
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό swtiria » Τετ Οκτ 29, 2008 10:15 am

i seira paei kata hmeromhnia katathesis..diladi o protos poy katethese ta xartia toy einai kai o protos sti seira...

tsou
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tsou » Τετ Οκτ 29, 2008 10:19 am

swtiria έγραψε:i seira paei kata hmeromhnia katathesis..diladi o protos poy katethese ta xartia toy einai kai o protos sti seira...

ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ?

Κ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Ή ΠΟΤΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ ?

tsou
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tsou » Τετ Οκτ 29, 2008 10:21 am

*ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ :roll: :roll: :roll:

swtiria
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό swtiria » Τετ Οκτ 29, 2008 10:28 am

atomo poy pige sto dhmo kai eide ti lista moy eipe oti einai me hmeromhnia kathesis...egw poy pira til sto dhmo moy eipan oti den exei vgei seira katataksis kai oti gia tin ipsometrisi tha mas enimerosoyn...
gia exedwrou exeis kanena neo?

swtiria
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό swtiria » Τετ Οκτ 29, 2008 10:28 am

atomo poy pige sto dhmo kai eide ti lista moy eipe oti einai me hmeromhnia katathesis...egw poy pira til sto dhmo moy eipan oti den exei vgei seira katataksis kai oti gia tin ipsometrisi tha mas enimerosoyn...
gia exedwrou exeis kanena neo?

ghostshell
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ghostshell » Τετ Οκτ 29, 2008 2:23 pm

μόλις γύρισα από Κατεχάκη , από τα γραφεία της περιφέρειας.
Έχουν αναρτηθεί τα πρώτα αποτελέσματα για τους δήμους αττικής. Αυτοί που κόπηκαν και αυτοί που έγιναν δεκτοί. Η μοριοδότηση θα γίνει σε 2-3 μέρες μου είπανε , οπότε και θα ξέρουμε ποιοι πέρασαν. :)

latsios
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό latsios » Τετ Οκτ 29, 2008 2:53 pm

Για το Μαρούσι παιδιά έχουνε βγει....Έχουν τοιχοκολληθεί κιόλας....Αύριο για Δήμο Εχεδώρου τα αποτελέσματα...Από ότι κατάλαβα η υψομέτρηση θα γ΄νει 7 Σεπτεμβρίου παντού...

pagi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pagi » Τετ Οκτ 29, 2008 3:54 pm

Στο site www.rcm.gr έχουν βγει τα αποτελέσματα της Κ.Μακεδονίας.
Καλή επιτυχία!!

tsou
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tsou » Τετ Οκτ 29, 2008 5:02 pm

latsios έγραψε:Για το Μαρούσι παιδιά έχουνε βγει....Έχουν τοιχοκολληθεί κιόλας....Αύριο για Δήμο Εχεδώρου τα αποτελέσματα...Από ότι κατάλαβα η υψομέτρηση θα γ΄νει 7 Σεπτεμβρίου παντού...

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ..

Η ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥ .. :!:

mima
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mima » Τετ Οκτ 29, 2008 6:38 pm

kalispera paidia,den katalavaino giati o pinakas amarousiou den exi bgei basi moriodotishs opos oloi oi alloi ....xeri kapios an tha bgi o pinakas simfona me ta moria tou kathenos?kai an nai pote...euxaristo ek ton proteron :)

latsios
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό latsios » Τετ Οκτ 29, 2008 7:48 pm

Καλησπέρα παιδιά και φίλε tsou (μου το επιτρέπεις έτσι?). Θα καταθέσω κάποια πράγματα από αυτές τις ενέργειες που έκανα σήμερα. Πήρα τηλέφωνο στο δήμο Αμαρουσίου και μου είπαν τη σειρά κατάταξής μου - πράγμα που σημαίνει ότι έχουνε βγει σίγουρα. Βέβαια τους πίεσα λίγο λέγοντας ότι είμαι από Θεσσαλονίκη, αλλά γενικά ήταν πολύ βοηθητικοί....Όσον αφορά το 7 Νοεμβρίου, επειδή έκανα τα χαρτιά μου σε διάφορους δήμους, δυστυχώς νομίζω ότι η υψομέτρηση σε όλες τις περιφέρειες θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου οπότε θα χρειαστεί κάποιος να επιλέξει που θα πάει. Αυτά παιδιά...tsou είχαμε κανά καλό νέο?..

tsou
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tsou » Τετ Οκτ 29, 2008 8:09 pm

latsios έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και φίλε tsou (μου το επιτρέπεις έτσι?). Θα καταθέσω κάποια πράγματα από αυτές τις ενέργειες που έκανα σήμερα. Πήρα τηλέφωνο στο δήμο Αμαρουσίου και μου είπαν τη σειρά κατάταξής μου - πράγμα που σημαίνει ότι έχουνε βγει σίγουρα. Βέβαια τους πίεσα λίγο λέγοντας ότι είμαι από Θεσσαλονίκη, αλλά γενικά ήταν πολύ βοηθητικοί....Όσον αφορά το 7 Νοεμβρίου, επειδή έκανα τα χαρτιά μου σε διάφορους δήμους, δυστυχώς νομίζω ότι η υψομέτρηση σε όλες τις περιφέρειες θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου οπότε θα χρειαστεί κάποιος να επιλέξει που θα πάει. Αυτά παιδιά...tsou είχαμε κανά καλό νέο?..

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ site ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΗΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ.
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Κ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ 7 ΣΤΟΥΣ 47.ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.
ΕΣΥ ΦΙΛΕ latsios ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ?
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ 1050 Κ ΕΓΩ ΜΕ 900 ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΥΣ 11(ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ) ?
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΩ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΩ(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ,ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ)
ΕΣΥ ΦΙΛΕ latsios ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ?
:roll:

Avtwvia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Avtwvia » Τετ Οκτ 29, 2008 10:17 pm

Eχουνε βγει και για Δημο Αθηναιων;Ξερει καποιος;

latsios
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό latsios » Τετ Οκτ 29, 2008 10:40 pm

Φίλε tsou στο Μαρούσι μου είπανε κάτι για πρώτη τριάδα. Αλλά επειδή έχω επιλεγεί και για ένα άλλο δήμο θα πάω εκεί-δε θα πάω Μαρούσι. Εγώ θα πρότεινα, αν δεν έχεις επιλεγεί σε κάποιο άλλο δήμο, να κάνεις ένα κόπο να κατέβεις. Σκέψου μόνο πόσα χρήματα έχουμε δαπανήσει μέχρι τώρα. Αυτά φίλε μου.

ghostshell
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ghostshell » Τετ Οκτ 29, 2008 10:45 pm

Avtwvia έγραψε:Eχουνε βγει και για Δημο Αθηναιων;Ξερει καποιος;

Παιδιά όπως είπα και πιο πάνω έχουν βγει μόνο όσοι κοπήκανε και όσοι έγιναν δεκτοί οι φάκελοι τους.
Από εκεί και πέρα σε 2-3 μέρες θα γίνει η μοριοδότηση και θα βγούνε πχ τα 35 άτομα κατηγορίας ΤΕ για δήμο Αθηναίων. Μιας και είναι η κατηγορία μου είδα να έχουν γίνει δεκτά γύρω στα 50-60 άτομα.
Στα γραφεία στην Κατεχάκη έχουν αναρτηθεί οι πίνακες για όλους τους δήμους αττικής σίγουρα γιατί τα είδα.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες