Δημοτική Αστυνομία
-
latsios
- Δόκιμος

-
nikole25
- Μαθητευόμενος

λοιπον εχουν αναρτησει δυο πινακες-εναν με τα ατομα που εχουν τα απαραιτητα προσοντα κ εναν με τους απορριπτεους.Στην κατηγορία ΔΕ για 10 θεσεις εχουν 75 ατομα τα απαραιτητα προσοντα-η σειρα που αναγραφονται τα ονοματα ειναι βάση μορίων απο τον πιο υψηλοβαθμο προς τα κατω-η βαση ειναι κοντα στα 2.400 και πανω και φτανει μεχρι 3.100-φαντασου οτι αυτοι εχουν και εντοποιοτητα η οποια ειναι 700 μορια!!!τωρα εχουν σειρα η υψομετρηση κ αθληματα οποτε θα δειξει!!!
-
latsios
- Δόκιμος

Καλησπέρα στην παρέα. Τα αποτελέσματα έχουνε βγει ΣΙΓΟΥΡΑ για Δήμους Εχεδώρου (Θεσσαλονίκης) - Αμαρουσίου (Αττικής) - Βυτίνας (Αρκαδίας) - Σικυωνίων (Κορνθίας) - Λευκάδας - Σκιάθου. Θα παρακαλούσα αν κάποιος έχει πρόσβαση να μας πει στο Μαρούσι πόσα μόρια έχει ο ενδέκατος (ο τελευταίος από τους ΠΕ δηλαδή). Προκαταβολικά ευχαριστώ. Τα αποτελέσματα έχουνε τοιχοκολληθεί. Τα λέμε σύντομα.. :lol:
-
tsou
- Δόκιμος

latsios έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα. Τα αποτελέσματα έχουνε βγει ΣΙΓΟΥΡΑ για Δήμους Εχεδώρου (Θεσσαλονίκης) - Αμαρουσίου (Αττικής) - Βυτίνας (Αρκαδίας) - Σικυωνίων (Κορνθίας) - Λευκάδας - Σκιάθου. Θα παρακαλούσα αν κάποιος έχει πρόσβαση να μας πει στο Μαρούσι πόσα μόρια έχει ο ενδέκατος (ο τελευταίος από τους ΠΕ δηλαδή). Προκαταβολικά ευχαριστώ. Τα αποτελέσματα έχουνε τοιχοκολληθεί. Τα λέμε σύντομα.. :lol:
latsios ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΕ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ?
ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ..?
ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ? :) :) :)
-
tsou
- Δόκιμος

latsios έγραψε:Στην Αττική γενικά δεν γνωρίζω αλλά στο Μαρούσι είναι ήδη τοιχοκολλημένα-έτσι μου είπαν. Γύρω στα 1050 μόρια.Εσύ?
ΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ..?ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Κ ΤΙ ΟΧΙ ..
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ PROFICIENCY ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Ή ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΕ Η ΓΝΩΣΗ 2ης ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ..?
ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ 1ΟΟ,ΑΡΑ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ 9 ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 900,ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ?
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ,ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ 1050?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :? :? :?
-
latsios
- Δόκιμος

Απλά πες μου tsou αν έχεις καποια άλλη γλώσσα πέρα από το proficiency. Με το proficiency μπορείς να πάρεις μέρος για τις θέσεις ΠΕ. Από εκεί και πέρα βαθμολογείται η γνώση περισσότερων γλωσσών. Αν ξέρεις καποια άλλη, η καλή γνώση παίρνει 200 (2*100), η πολύ καλή 300 (3*100) και η άριστη 500 (5*100). Οπότε έχεις 900 μόρια συν το επίπεδο της δεύτερης ξένης γλώσσας, αν υπάρχει. Αντιληπτό? Αυτά ισχύουν. Πόσα μόρια έχεις τώρα?Καλή επιτυχία σου εύχομαι....
-
tsou
- Δόκιμος

latsios έγραψε:Απλά πες μου tsou αν έχεις καποια άλλη γλώσσα πέρα από το proficiency. Με το proficiency μπορείς να πάρεις μέρος για τις θέσεις ΠΕ. Από εκεί και πέρα βαθμολογείται η γνώση περισσότερων γλωσσών. Αν ξέρεις καποια άλλη, η καλή γνώση παίρνει 200 (2*100), η πολύ καλή 300 (3*100) και η άριστη 500 (5*100). Οπότε έχεις 900 μόρια συν το επίπεδο της δεύτερης ξένης γλώσσας, αν υπάρχει. Αντιληπτό? Αυτά ισχύουν. Πόσα μόρια έχεις τώρα?Καλή επιτυχία σου εύχομαι....
ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΝΑΙ 900.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΛΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ(ANTIΣTOIXO LOWER)ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ.ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ 900.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ Ή ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ..?
ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ..?
ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ..?
ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Κ ΕΣΥ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΑΞΙΖΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ..?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΝ ΘΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ KAI mail NA ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. :D
-
tsou
- Δόκιμος

DRAGOKS έγραψε:KALHSPERA! SEIRA KATATAKSHS DEN YPARXEI GIA DHMO AMAROYSIOY. STO TELOS TWN APOTELESMATWN ANAFERETAI OTI STIS 7/11/2008 GINETAI YPSOMETRHSH. YPARXEI KAMIA THLEFWNIKH ENHMERWSH AN AYTH H HMEROMHNIA ISXYEI???
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 47 ΕΝΤΟΣ(Π.Ε.).
Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 47 ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ?
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες