Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης
-
ktriad
- Μαθητευόμενος

rickardo έγραψε:thanx dktenid, θα το κοιτάξω
Τα αποτελέσματα αναμένονται μετά τις γιορτές, αλλά κάτι άκουσα οτι μπορεί να βγουν και σε 10 (!) μέρες
Φρονώ οτι ουδεμία εκτίμησις περί Μ.Ο. και βάσεων μπορεί να γίνει αναφορικά (και) με τις άλλες χρονιές, διότι έχει αλλάξει ο αριθμός των μαθημάτων. Χτες το συζητούσα με τη γυναίκα μου και διαφωνούσαμε. Ισχυρίζετο οτι οι βάσεις θα είναι χανηλές, ενώ εγώ πιστεύω οτι θα ανέβουν ψηλά. Anyway, όπερ έδει δείξαι....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΟΥΝ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΚΑΤ' ΕΚΤΙΜΗΣΗ (ΣΤΟ 6, 6.5., 7.0)?? ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΕΚΑΔΙΚΑ? ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΠΟΣΑ?
-
rickardo
- Μαθητευόμενος

ktriad έγραψε:rickardo έγραψε:thanx dktenid, θα το κοιτάξω
Τα αποτελέσματα αναμένονται μετά τις γιορτές, αλλά κάτι άκουσα οτι μπορεί να βγουν και σε 10 (!) μέρες
Φρονώ οτι ουδεμία εκτίμησις περί Μ.Ο. και βάσεων μπορεί να γίνει αναφορικά (και) με τις άλλες χρονιές, διότι έχει αλλάξει ο αριθμός των μαθημάτων. Χτες το συζητούσα με τη γυναίκα μου και διαφωνούσαμε. Ισχυρίζετο οτι οι βάσεις θα είναι χανηλές, ενώ εγώ πιστεύω οτι θα ανέβουν ψηλά. Anyway, όπερ έδει δείξαι....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΟΥΝ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΚΑΤ' ΕΚΤΙΜΗΣΗ (ΣΤΟ 6, 6.5., 7.0)?? ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΕΚΑΔΙΚΑ? ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΠΟΣΑ?
H κλίμακα είναι του πενήντα (50) με βάση το εικοσιπέντε (25). Νομίζω στο παρελθόν εβγαιανα σε ακρίβεια χιλιοστού, λχ 35, 1276
-
panini
- Μαθητευόμενος

olive έγραψε:Καλημερα σας! Εγω εχω ακουσει οτι τα αποτελεσματα αναμενονται μεσα με τελος Ιανουαρίου κ ότι ο διαγωνισμός πάει για αρχές Φλεβάρη, αν υπολογίσουμε ότι τέλος Ιανουαρίου είναι κ ο ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών.
Ευχαριστώ!
Πώς είναι δυνατόν να βγούν τα αποτελέσματα τέλος Γενάρη και να γίνει ο διαγωνισμός αρχές Φλεβάρη? Δεν πρέπει να υπάρχει και κάποιος χρόνος για προετοιμασία των υποψηφίων του Β' Σταδίου? Γενικώς αν έχει κάποιος εμπειρία από άλλα χρόνια, τι χρόνος μεσολαβεί από το Α' Στάδιο ή την έκδοση αποτελεσμάτων μέχρι τη διεξαγωγή του Β' Σταδίου? Επίσης στο μεσοδιάστημα δεν πρέπει να σταλούν και εκ νέου αιτήσεις όπου θα δηλώνονται οι προτιμήσεις για ΕΣΔΔ ή ΕΣΤΑ κτλ?? :roll:
-
ninikos
- Μαθητευόμενος

-
olive
- Μαθητευόμενος

Καλημέρα! Το site του Μπόνια έχει στατιστικά προηγούμενων διαγωνισμών, όπου αναφέρει τι Μ.Ο. είχαν σε κάθε μάθημα ξεχωριστά τόσο οι υποψήφιοι όσο κ οι επιτυχόντες.
www.bonias.gr
www.bonias.gr
-
Dimos26
- Μαθητευόμενος

Καλημέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους.
Κοινή διαπίστωση νομίζω ήταν πως τα επιλεχθέντα θέματα ήταν ιδιαιτέρως "φροντιστιριακά", κομμένα και ραμμένα στα πλάισια ενός τυποποιημένου και αναμενόμενου διαγωνισμού. Και το θέμα είναι πως βγαίνουν και με κλήρωση.... Μπας και βάζουν το ίδιο θέμα εις τριπλούν?
Καλά αποτελέσματα σε όλους μας (αν και 150 + 80 θα περάσουν τελικά)
Κοινή διαπίστωση νομίζω ήταν πως τα επιλεχθέντα θέματα ήταν ιδιαιτέρως "φροντιστιριακά", κομμένα και ραμμένα στα πλάισια ενός τυποποιημένου και αναμενόμενου διαγωνισμού. Και το θέμα είναι πως βγαίνουν και με κλήρωση.... Μπας και βάζουν το ίδιο θέμα εις τριπλούν?
-
ktriad
- Μαθητευόμενος

Dimos26 έγραψε:Καλημέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ". ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ 2003 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΠΑΡΚΩΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ. ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝ. & ΛΕΙΤΟΥΡΓ. ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΟΥΤΣΑ-ΣΤΡΑΒΑ ΟΛΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.
-
olive
- Μαθητευόμενος

Συμφωνώ απόλυτα!! Όλο το θέμα θα παίξει στο β' ερώτημα των οικονομικών!
Σκεφτείτε ότι ούτε τα φροντίστηρια δεν έχουν βγάλει ενδεικτική απάντηση για τα οικονομικά εκτός από το Alexander. Το itstudies πχ που έβγαλε την Κυριακή για το κράτος, για τα οικονομικά δεν έχει βγάλει... Ο φόβος φυλάει τα έρμα! :lol:
Σκεφτείτε ότι ούτε τα φροντίστηρια δεν έχουν βγάλει ενδεικτική απάντηση για τα οικονομικά εκτός από το Alexander. Το itstudies πχ που έβγαλε την Κυριακή για το κράτος, για τα οικονομικά δεν έχει βγάλει... Ο φόβος φυλάει τα έρμα! :lol:
-
ktriad
- Μαθητευόμενος

olive έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα!! Όλο το θέμα θα παίξει στο β' ερώτημα των οικονομικών!
ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ. ΑΥΤΑ (ΔΗΛ. ΤΑ ΦΡΟΝ/ΣΤΗΡΙΑ) ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΟΥΛΙΑ (ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, κλπ.) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ. ΗΜΑΡΤΟΝ.
-
olive
- Μαθητευόμενος

Το θέμα δεν είναι να τα έχεις γράψει όλα, αλλά να δεις προς τα πού κινείται η απάντηση. Πχ στα οικονομικά -όπου δεν έχω κ το ανάλογο υπόβαθρο για να κρίνω- έχω ακούσει ήδη τρεις εντελώς διαφορετικές απαντήσεις. Κ δεν εννόω το αν έγραψε κάποιος όλα ή κάποια μόνο από αυτά που προτείνει μια φροντιστηριακή απάντηση, αλλά μιλάω για τρεις απαντήσεις σε τρία διαφορετικά ερωτήματα. Σε αυτή την περίπτωση εννοώ ότι η απάντηση ενός φροντιστηρίου μπορεί να σου δώσει κάποιες κατευθυντήριες ως προς την απάντηση.
-
ktriad
- Μαθητευόμενος

olive έγραψε:Το θέμα δεν είναι να τα έχεις γράψει όλα, αλλά να δεις προς τα πού κινείται η απάντηση. Πχ στα οικονομικά -όπου δεν έχω κ το ανάλογο υπόβαθρο για να κρίνω- έχω ακούσει ήδη τρεις εντελώς διαφορετικές απαντήσεις. Κ δεν εννόω το αν έγραψε κάποιος όλα ή κάποια μόνο από αυτά που προτείνει μια φροντιστηριακή απάντηση, αλλά μιλάω για τρεις απαντήσεις σε τρία διαφορετικά ερωτήματα. Σε αυτή την περίπτωση εννοώ ότι η απάντηση ενός φροντιστηρίου μπορεί να σου δώσει κάποιες κατευθυντήριες ως προς την απάντηση.
ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΈΣ ΤΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:-)
-
Dimos26
- Μαθητευόμενος

ktriad έγραψε:olive έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα!! Όλο το θέμα θα παίξει στο β' ερώτημα των οικονομικών!
ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ. ΑΥΤΑ (ΔΗΛ. ΤΑ ΦΡΟΝ/ΣΤΗΡΙΑ) ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΟΥΛΙΑ (ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, κλπ.) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ. ΗΜΑΡΤΟΝ.[/quo
Έχετε απόλυτο δίκιο... Οι απαντήσεις που δίνονται από τα sites των φροντιστηρίων είναι απόλυτα σωστές, αλλά χρειάζεται ενα 8ωρο προκειμένου να συμπεριλάβεις όλα τα topics που περιέχουν...
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες