Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
bluecap
- Μαθητευόμενος

EEK: Kata8esh dikaiologhtikwn sthn YPA
Geia sas.
X8es kate8esa ta dikaiologhtika sthn YPA. Mou zhthsan to xarti apo to KAI (an kai sto KAI eixan pei oti 8a to steiloun autoi), opote na to exete mazi sas. Epishs zhthsan na grapsoume se ena xarti ta e3hs:
AFM/DOY, stratiwtiko ari8mo/stratologiko grafeio, thlefwno, dieu8ynsh. Alla kai na mhn ta 3erei kapoios, mporei na tous parei ena thlefwno na tous ta pei later.
Oi ypeu8ynes dhlwseis 8eloun gnhsio ths ypografhs (alla kai na mhn to exeis se stelnoun sto diplano ktirio kai to kaneis) kai h fwtotypia tautothtas epikyrwmenh.
Aut(i)a
X8es kate8esa ta dikaiologhtika sthn YPA. Mou zhthsan to xarti apo to KAI (an kai sto KAI eixan pei oti 8a to steiloun autoi), opote na to exete mazi sas. Epishs zhthsan na grapsoume se ena xarti ta e3hs:
AFM/DOY, stratiwtiko ari8mo/stratologiko grafeio, thlefwno, dieu8ynsh. Alla kai na mhn ta 3erei kapoios, mporei na tous parei ena thlefwno na tous ta pei later.
Oi ypeu8ynes dhlwseis 8eloun gnhsio ths ypografhs (alla kai na mhn to exeis se stelnoun sto diplano ktirio kai to kaneis) kai h fwtotypia tautothtas epikyrwmenh.
Aut(i)a
-
calessin
- Μαθητευόμενος

-
ican
- Μαθητευόμενος

Ερωτηση προς οσους ΕΕΚ περασαν απο το ΚΑΙ για τις εξετασεις:
Παίρνωντας το χαρτι απο το ΚΑΙ γνωριζεις σίγουρα αν εχεις κριθει ικανος ή απλα κρατας ενα χαρτι με καποια αποτελεσματα? Με τα πολλα, στο ΚΑΙ κανουν και εξετασεις και γνωμοδοτηση, ή μηπςως στο ΚΑΙ γινονται απλα οι εξετασεις και υπευθυνη για το "ικανος" ή "μη ικανος" είναι κατόπιν η ΥΠΑ?
Παίρνωντας το χαρτι απο το ΚΑΙ γνωριζεις σίγουρα αν εχεις κριθει ικανος ή απλα κρατας ενα χαρτι με καποια αποτελεσματα? Με τα πολλα, στο ΚΑΙ κανουν και εξετασεις και γνωμοδοτηση, ή μηπςως στο ΚΑΙ γινονται απλα οι εξετασεις και υπευθυνη για το "ικανος" ή "μη ικανος" είναι κατόπιν η ΥΠΑ?
-
calessin
- Μαθητευόμενος

-
takisrhodes83
- Δόκιμος

μαζευεις ολες τις εξετασεις και τις δινεις στην ανωτατη υγειονομικη επιτροπη, η οποια αποφαινεται. Το τελικο χαρτακι λεει , "ικανος με τους παρακατω περιορισμους" και αναλογα αν εχεις καποιον (πχ γυαλια ) στο γραφει. Αν κοπει καποιος δε νομιζω να μπει στη διαδικασια αυτη της επιτροπης, ισως του κανουν καμια επανεξεταση. Ακουσα οτι κοπηκε καποιος με αχρωματοψια αλλα μπορει να μην ισχυει.
-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

-
LGSK
- Μαθητευόμενος

Επίσης, για όσους δεν έχουν καταθέσει ακόμη τα χαρτιά στην ΥΠΑ και σκοπεύουν να το κάνουν αυτοπροσώπως, 08:00-14:30 δέχονται.
Η δε ΣΠΟΑ όπου γίνεται η εκπαίδευση αν δεν απατώμαι είναι έξω από το "campus" της ΥΠΑ, αλλά πολύ κοντά. Από εκείνο το σπίτι με την πισίνα της φωτο πηγαίνεις με τα πόδια. :wink: :lol:
Η δε ΣΠΟΑ όπου γίνεται η εκπαίδευση αν δεν απατώμαι είναι έξω από το "campus" της ΥΠΑ, αλλά πολύ κοντά. Από εκείνο το σπίτι με την πισίνα της φωτο πηγαίνεις με τα πόδια. :wink: :lol:
-
fisti
- Μαθητευόμενος

OK Δεν ξερω τι να πω,
μαλλον κανω την επιθυμια μου πραγματικοτητα,
αλλα δεν ειναι και πολυ σωστο να σου ζητανε
να αλλαζεις σπιτι καθε 5 μηνες...
Αν και καταλαβαινω οτι η γραφειοκρατια καταφερνει παντα
να κανει οτι της "αρεσει", Εχω την εντυπωση οτι διοριζομαστε
στο μερος που μας "στελνει¨το ασεπ εξ' αρχης. Διαφορετικα δεν μου
βγαζει νόημα ...
πρεπει να μεινεις στην θεση που διοριζεσαι για 2 χρονια ή κατι τετοιο.
δεν μπορεις να διοριστεις στην ΣΠΟΑ, λεω τωρα εγω, ειναι σχολη,
δεν εχει "θεσεις" για εκπαιδευομενους κτλ.
σταματαω με την φαντασια μου εδω. πρεπει να ρωτησουμε καποιον υπευθυνο.
Η κυρια στουσ διορισμουσ δεν ηταν και πολυ ξεκαθαρη, και δεν μου εδοσε εντυπωση να ξερει τι λεει...
αυτα.
μαλλον κανω την επιθυμια μου πραγματικοτητα,
αλλα δεν ειναι και πολυ σωστο να σου ζητανε
να αλλαζεις σπιτι καθε 5 μηνες...
Αν και καταλαβαινω οτι η γραφειοκρατια καταφερνει παντα
να κανει οτι της "αρεσει", Εχω την εντυπωση οτι διοριζομαστε
στο μερος που μας "στελνει¨το ασεπ εξ' αρχης. Διαφορετικα δεν μου
βγαζει νόημα ...
πρεπει να μεινεις στην θεση που διοριζεσαι για 2 χρονια ή κατι τετοιο.
δεν μπορεις να διοριστεις στην ΣΠΟΑ, λεω τωρα εγω, ειναι σχολη,
δεν εχει "θεσεις" για εκπαιδευομενους κτλ.
σταματαω με την φαντασια μου εδω. πρεπει να ρωτησουμε καποιον υπευθυνο.
Η κυρια στουσ διορισμουσ δεν ηταν και πολυ ξεκαθαρη, και δεν μου εδοσε εντυπωση να ξερει τι λεει...
αυτα.
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες