Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
calessin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό calessin » Τρί Σεπ 02, 2008 10:02 am

Μήπως το παραψειρίζετε το θέμα με τις φωτογραφίες;

maria83
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό maria83 » Τρί Σεπ 02, 2008 10:46 am

Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου ζήτησαν να στείλω με φαξ κάποια στοιχεία μου για να γίνει η αυταπάγγελτη αναζήτηση των δικαιολογητικών.Το ζήτησαν και σε κανέναν άλλον? Επίσης μου είπαν και εμένα οτι θέλουν μικρές φωτογραφίες είτε ασπρόμαυρες είτε εγχρωμες...δεν έχουν πρόβλημα.

nclpao13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nclpao13 » Τρί Σεπ 02, 2008 10:56 am

calessin έγραψε:Μήπως το παραψειρίζετε το θέμα με τις φωτογραφίες;

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου calessin αλλά φαντάσου για μια λεπτομέρεια να αου πουν τα χαρτιά σου δεν είναι εντάξει....Και αν είσαι απο νησί και δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις στην Αθήνα δε θα το έψαχνες λιγάκι παραπάνω;

esmeralda
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό esmeralda » Τρί Σεπ 02, 2008 11:57 am

Καλημέρα...
Ρώτησα αν πρέπει να καταθέσουμε αυτοπροσώπως τα δικαιολογητικά ή μπορούμε και να τα στείλουμε, μια και είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν είναι εύκολο να μείνω 2-3 μέρες Αθήνα.

Μου είπαν, λοιπόν, ότι καλύτερα είναι αυτοπροσώπως, αλλά αν κάποιος δεν είναι από Αθήνα μπορεί και να τα στείλει.

Εγώ πάντως θα τα στείλω με courier, για να είμαι σίγουρη και θα τους πάρω τηλέφωνο μετά.

atshit
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό atshit » Τρί Σεπ 02, 2008 1:55 pm

Vaso καλημέρα,

μήπως ξέρεις εσύ ή κανείς άλλος από πιοα αεροδρόμια ήταν αυτοί που κόπηκαν/δε θα πάνε?

thanks thanks

billaros
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό billaros » Τρί Σεπ 02, 2008 5:02 pm

maria83 έγραψε:Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου ζήτησαν να στείλω με φαξ κάποια στοιχεία μου για να γίνει η αυταπάγγελτη αναζήτηση των δικαιολογητικών.Το ζήτησαν και σε κανέναν άλλον? Επίσης μου είπαν και εμένα οτι θέλουν μικρές φωτογραφίες είτε ασπρόμαυρες είτε εγχρωμες...δεν έχουν πρόβλημα.

Όντως, θέλουν φωτοτυπία ταυτότητας, τόπο μόνιμης διαμονής. τηλέφωνο, ΑΦΜ και ειδικά για τους άρρενες Δήμο στο μητρώο αρρένων του οποίου είμαστε εγγεγραμμένοι, ΑΣΜ και στρατολογικό γραφείο.

Μήπως έβγαλε κανείς από τους αερολιμενικούς άκρη όσο αφορά την α/βαθμια υγιεινομική επιτροπή?

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τρί Σεπ 02, 2008 5:53 pm

το ΑΦΜ παλι καινουργιο ειναι? βασιλαρε θελουν απλα τον αριθμο η και τη βεβαιωση αποδοσης απο την εφορια?

apaisiodoksos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό apaisiodoksos » Τρί Σεπ 02, 2008 7:39 pm

billaros έγραψε:Μήπως έβγαλε κανείς από τους αερολιμενικούς άκρη όσο αφορά την α/βαθμια υγιεινομική επιτροπή?

Απλά τηλεφωνείς στην επιτροπή της Νομαρχίας σου και σου λένε τι είδους εξετάσεις θέλουν. Στην ΥΠΑ ξέρουν ότι καθυστερεί η διαδικασία και δέχονται όλα τα άλλα δικαιολογητικά (εντός 15 ημερών) αφήνοντας αυτό σε εκκρεμότητα. Εγώ δεν έχω περάσει ακόμα 2 από τους 3 γιατρούς. Αύριο περνάω(;) τον 2ο (ψυχίατρο), και τον 3ο (παθολόγο) την επόμενη βδομάδα. Υπολογίζω να παραλάβω το πιστοποιητικό στις 23 του μήνα.

calessin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό calessin » Τετ Σεπ 03, 2008 12:42 pm

Λοιπόν για θεσσαλονίκη θέλουν ακτινογραφία θώρακα με γνωμάτευση και σφραγισμένη φωτογραφία, γενική ανάλυση ούρων και μια φωτογραφία. Επίσης για τους άντρες χρειάζεται πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Ά, δεν ξέρω γιατί. Οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο, υποκατάστημα ΙΚΑ ή κέντρο υγείας του νομού. Μετά με όλα αυτά πρέπει να πάτε στη μοναστηρίου εννιά με δέκα και τέταρτο το πρωί. Ακριβώς όπως τα είπε η κορίνα προηγουμένως δηλαδή. Όταν ολοκληρώσω τη διαδικασία θα ενημερώσω αλλά μου φαίνονται ούτως ή άλλως τυπικά όλα αυτά.

billaros
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό billaros » Τετ Σεπ 03, 2008 1:48 pm

takisrhodes83 έγραψε:το ΑΦΜ παλι καινουργιο ειναι? βασιλαρε θελουν απλα τον αριθμο η και τη βεβαιωση αποδοσης απο την εφορια?

Τάκη, από ότι μου είπε η κοπέλα που μίλησα θέλουν απλά τον αριθμό. Δηλαδή ζήτησε να της στείλω με φαξ τις πληροφορίες που ανέφερα πιο πάνω. Ο αριθμός του φαξ είναι 2108947152.

@ calessin

Και εγώ για Θεσσαλονίκη ενδιαφερόμουν. Βρήκα τελικά το τηλέφωνο της α/βαθμιας (2310539096). Μου ζήτησαν αυτά που αναφέρεις με μια διαφορά: ζήτησαν απολυτήριο στρατού και όχι πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. Νομίζω είναι πιο λογικό να ζητάνε το απολυτήριο γιατί το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης κάνει τουλάχιστον 2 βδομάδες να βγει. Να προσθέσω ότι σύμφωνα με την κυρία με την οποία μίλησα η παραλαβή της βεβαίωσης από την α/βαθμια γίνεται την επόμενη μέρα 1200-1300.

Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες, ελπίζω να βοήθησα και εγώ.

calessin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό calessin » Τετ Σεπ 03, 2008 2:05 pm

billaros

με κάνεις να ξύσω το κεφάλι μου με απορία. Πρώτον γιατί εγώ μίλησα με άλλο τηλέφωνο ( το νούμερο μου το δώσανε από τη διεύθυνση δημόσιας υγείας της νομαρχίας ) και δεύτερον για το απολυτήριο. Να σημειώσω ότι είσαι λάθος για το πιστοποιητικό, βγαίνει σε μια μέρα το πολύ δύο αν έχει πέσει πολύ δουλειά στο στρατολογικό γραφείο. Εγώ τη μια μέρα το πρωί έκανα την αίτηση, την επόμενη το πρωί το πήρα...

spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Τετ Σεπ 03, 2008 2:41 pm

Καλησπέρα! Όλα αυτά που γράφετε είναι για τους αερολιμενικούς, σωστά; Οι εξετάσεις για ελεγκτές γίνονται στο ΚΑΙ και μόνο εκεί;

apaisiodoksos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό apaisiodoksos » Τετ Σεπ 03, 2008 3:02 pm

spiridaus έγραψε:Καλησπέρα! Όλα αυτά που γράφετε είναι για τους αερολιμενικούς, σωστά; Οι εξετάσεις για ελεγκτές γίνονται στο ΚΑΙ και μόνο εκεί;

Σωστά.

billaros
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό billaros » Πέμ Σεπ 04, 2008 9:46 am

calessin έγραψε:billaros

με κάνεις να ξύσω το κεφάλι μου με απορία. Πρώτον γιατί εγώ μίλησα με άλλο τηλέφωνο ( το νούμερο μου το δώσανε από τη διεύθυνση δημόσιας υγείας της νομαρχίας ) και δεύτερον για το απολυτήριο. Να σημειώσω ότι είσαι λάθος για το πιστοποιητικό, βγαίνει σε μια μέρα το πολύ δύο αν έχει πέσει πολύ δουλειά στο στρατολογικό γραφείο. Εγώ τη μια μέρα το πρωί έκανα την αίτηση, την επόμενη το πρωί το πήρα...

Τι να πω... μπορεί η τραγική διαφορά στον χρόνο έκδοσης του πιστοποιητικού στατολογικής κατάστασης να οφείλεται στο ότι είχα κάνει την αίτηση σε ΚΕΠ...

LGSK
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό LGSK » Πέμ Σεπ 04, 2008 1:07 pm

Για τους μελλοντικούς συναδέλφους αερολιμενικούς που περνάνε υγειονομική επιτροπή στην Αθήνα και χρειάζονται και γνωμάτευση ψυχιάτρου, προτείνω ανεπιφύλακτα το Σισμανόγλειο. Εφόσον είστε για διορισμό ξεμπερδεύετε αυθημερόν και το μόνο που αρκεί είναι να πάτε στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου τις κατάλληλες μέρες και ώρες (δείτε στο www.sismanoglio.gr/centre.sismanoglio.gr)

Συγχαρητήρια και από μένα σε όλους τους νέους συναδέλφους, αν και καθυστερημένα.

Υ.Γ. @billaros: όντως, αν το ζητήσεις από ΚΕΠ κάνει αρκετό καιρό να βγει. Αν πας στο Στρατολογικό σου, βγαίνει και αυθημερόν.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες