Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
nclpao13
- Μαθητευόμενος

korinadv έγραψε:Εσείς που έχετε πάρει το χάρτι πείτε μας τελικά, οι εξετάσεις πού λέει ότι πρέπει να γίνουν? Ή μήπως δεν λέει και πρέπει να πάρουμε να ρωτήσουμε?
Οι εξετάσεις θα γίνουν στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής που εδρεύει στο 251 ΓΝΑ (Κατεχάκη). Για την έκδοση του πιστοποιητικού αυτού θα πρέπει να έχουμε μαζί μας την αστυνομική ταυτότητα και 153?. Η εξέταση γίνεται όλες τις εργάσιμες μέρες πλην Παρασκευής από 8πμ
-
airforce08
- Μαθητευόμενος

nclpao13 έγραψε:Οι εξετάσεις θα γίνουν στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής που εδρεύει στο 251 ΓΝΑ (Κατεχάκη). Για την έκδοση του πιστοποιητικού αυτού θα πρέπει να έχουμε μαζί μας την αστυνομική ταυτότητα και 153?. Η εξέταση γίνεται όλες τις εργάσιμες μέρες πλην Παρασκευής από 8πμ
Ξέχασα να σχολιάσω τα 153 ευρώ... Είναι τελείως γελοίοι!!! Δημόσιο νοσοκομείο είναι! Γιατί ζητάνε 153 ευρώ;
Φαντάζομαι ότι για να τα δικαιολογήσουν, θα μας κοιτάξουν απο την κορφή έως τα νύχια... για να μην πω και πού αλλού και με λογοκρίνει ο admin.
Δηλαδή αν κάποιος έρθει από επαρχία για τις εξετάσεις αυτές, του στοιχίζει όσο να πάει στη Μύκονο και έχει και το άγχος μην κοπεί, επειδή δεν άκουσε ένα ψίθυρο ή επειδή δεν ξεχώρισε το βιολετί από το λιλά!
-
vaso!
- Μαθητευόμενος

γεια σας!
σήμερα πρωί έλαβα το συστημένο και καπάκι πήγα στο Κ.Α.Ι. για να ξεμπερδεύω και να [ξανα]φύγω για διακοπές το συντομότερο!
πρώτον, να πώ ότι πρέπει να πάτε στο νοσοκομείο από τις 8 και μετά, όπως ειπώθηκε, αλλά να είστε εκεί πριν τις 9:30 [το αργότερο] αλλιώς δε θα σας δεχθούν.
αν και σήμερα ήμουν η μόνη εεκ που έτρεχε από γιατρό σε γιατρό, ξεμπέρδεψα λίγο μετά τις 14:30 [και είχα πάει στις 9:00]
οι ειδικότητες που επισκεπτόμαστε ειναι:
παθολόγος,
καρδιολόγος [καρδιογράφημα],
ακτινολόγος [ακτινογραφία θώρακα],
οφθαλμίατρος [τα προφανή],
οδοντίατρος [που ψάχνει για φευγάτα δόντια και γέφυρες],
ψυχολόγος [για ένα εξαντλητικό τέστ σωστό-λάθος με 500κάτι ερωτήσεις που πρέπει να περάσεις σε αυτά τα σπαστικά κουτάκια με μολύβι, όπως πρώτη φάση ασεπ και παίρνει πολλή ώρα - πονοκέφαλος με έπιασε. α, και μετά μια μίνι συνέντευξη με το γιατρό],
ψυχίατρος [συνέντευξη πολύ παρόμοια με αυτή του ψυχολόγου],
νευρολόγος [μια σφραγίδα μου έβαλε, ούτε το σφυράκι του δεν ακούμπησε]
[ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι]
κάπου μεταξύ ειδικοτήτων, πέρασα και από το αρχείο για τη λυπητερή [152 και κάτι ψιλά]
μετά από όλα αυτά περνάμε από το διοικητή και μετά από την ανώτατη επιτροπή, για το πολυπόθητο πιστοποιητικό
μια παρατήρηση σχετικά με τον οφθαλμίατρο: μου είπε ότι το ένταλμα από eurocontrol δεν ισχύει αλλά αντ' αυτού εφαρμόζεται κάποιο διάταγμα σύμφωνα με το οποίο πρέπει να έχεις άριστη όραση [10/10], έστω φορώντας γυαλιά κι ας έχεις μυωπία 10. κουλό ακούγεται αλλά αυτό μου είπε. οπότε τζάμπα έκανα το λέιζερ! για όποιον έχει κάνει διορθωτική επέμβαση, πρέπει να έχει περάσει εξάμηνο.
η γραμματέας του διοικητή μου είπε ότι επικοινώνησε με Υ.Π.Α. και ότι έμαθε ότι η υπηρεσία δέχεται μόνο το πιστοποιητικό που εκδίδει το Κ.Α.Ι. στην αθήνα και κανένα άλλο, από κανένα άλλο φορέα. μου είπε επίσης πως πολλοί υποψήφιοι έχουν ήδη πληρώσει πολλά αλλού για την έκδοση πιστοποιητικών και για άχρηστες επιπλέον εξετάσεις [πχ εγκεφαλογράφημα]
επίσης έμαθα από μια άλλη κυρία [βοηθό καρδιολόγου αν δεν απατώμαι] πως ήδη ένας υποψήφιος κόπηκε λόγω δυσχρωματοψίας. κρίμα γι' αυτόν και τα συγχαρήκια μου στον πρώτο επιλαχόντα [εκτός πια αν αυτή μου έλεγε ό,τι να 'ναι]. και μιλώντας για επιλαχόντες, μια γνωστή μου που πέρασε δε θα παρουσιαστεί. οπότε ο πρώτος επιλαχών την έχει σίγουρη τη θέση :D
αυτά από μένα.
και τώρα μια ερώτηση. τα δικαιολογητικά διορισμού μπορούμε να τα στείλουμε ή πρέπει να πάμε αυτοπροσώπως; επίσης, όταν λένε 15 ημέρες, εννοούν εργάσιμες;
σήμερα πρωί έλαβα το συστημένο και καπάκι πήγα στο Κ.Α.Ι. για να ξεμπερδεύω και να [ξανα]φύγω για διακοπές το συντομότερο!
πρώτον, να πώ ότι πρέπει να πάτε στο νοσοκομείο από τις 8 και μετά, όπως ειπώθηκε, αλλά να είστε εκεί πριν τις 9:30 [το αργότερο] αλλιώς δε θα σας δεχθούν.
αν και σήμερα ήμουν η μόνη εεκ που έτρεχε από γιατρό σε γιατρό, ξεμπέρδεψα λίγο μετά τις 14:30 [και είχα πάει στις 9:00]
οι ειδικότητες που επισκεπτόμαστε ειναι:
παθολόγος,
ψυχολόγος [για ένα εξαντλητικό τέστ σωστό-λάθος με 500κάτι ερωτήσεις που πρέπει να περάσεις σε αυτά τα σπαστικά κουτάκια με μολύβι, όπως πρώτη φάση ασεπ και παίρνει πολλή ώρα - πονοκέφαλος με έπιασε. α, και μετά μια μίνι συνέντευξη με το γιατρό],
κάπου μεταξύ ειδικοτήτων, πέρασα και από το αρχείο για τη λυπητερή [152 και κάτι ψιλά]
μετά από όλα αυτά περνάμε από το διοικητή και μετά από την ανώτατη επιτροπή, για το πολυπόθητο πιστοποιητικό
μια παρατήρηση σχετικά με τον οφθαλμίατρο: μου είπε ότι το ένταλμα από eurocontrol δεν ισχύει αλλά αντ' αυτού εφαρμόζεται κάποιο διάταγμα σύμφωνα με το οποίο πρέπει να έχεις άριστη όραση [10/10], έστω φορώντας γυαλιά κι ας έχεις μυωπία 10. κουλό ακούγεται αλλά αυτό μου είπε. οπότε τζάμπα έκανα το λέιζερ! για όποιον έχει κάνει διορθωτική επέμβαση, πρέπει να έχει περάσει εξάμηνο.
η γραμματέας του διοικητή μου είπε ότι επικοινώνησε με Υ.Π.Α. και ότι έμαθε ότι η υπηρεσία δέχεται μόνο το πιστοποιητικό που εκδίδει το Κ.Α.Ι. στην αθήνα και κανένα άλλο, από κανένα άλλο φορέα. μου είπε επίσης πως πολλοί υποψήφιοι έχουν ήδη πληρώσει πολλά αλλού για την έκδοση πιστοποιητικών και για άχρηστες επιπλέον εξετάσεις [πχ εγκεφαλογράφημα]
επίσης έμαθα από μια άλλη κυρία [βοηθό καρδιολόγου αν δεν απατώμαι] πως ήδη ένας υποψήφιος κόπηκε λόγω δυσχρωματοψίας. κρίμα γι' αυτόν και τα συγχαρήκια μου στον πρώτο επιλαχόντα [εκτός πια αν αυτή μου έλεγε ό,τι να 'ναι]. και μιλώντας για επιλαχόντες, μια γνωστή μου που πέρασε δε θα παρουσιαστεί. οπότε ο πρώτος επιλαχών την έχει σίγουρη τη θέση :D
αυτά από μένα.
και τώρα μια ερώτηση. τα δικαιολογητικά διορισμού μπορούμε να τα στείλουμε ή πρέπει να πάμε αυτοπροσώπως; επίσης, όταν λένε 15 ημέρες, εννοούν εργάσιμες;
-
airforce08
- Μαθητευόμενος

vaso! έγραψε:επίσης έμαθα από μια άλλη κυρία [βοηθό καρδιολόγου αν δεν απατώμαι] πως ήδη ένας υποψήφιος κόπηκε λόγω δυσχρωματοψίας.
Βάσω, ευχαριστούμε για την αναλυτική ενημέρωση. Μήπως μπορείς να μας πεις πώς εξετάζουν τη δυσχρωματωψία; Σου δείχνουν τα κυκλάκια που σχηματίζουν αριθμούς; Υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάποιο λάθος και να κριθείς ικανός, εφόσον ξεχωρίζεις τα χρώματα;
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

παθολόγος,
Δηλαδη πρεπει να παω και στον οδοντιατρο πριν να αλλαξω κανα σφραγισμα?
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
iceman1978
- Μαθητευόμενος

-
takisrhodes83
- Δόκιμος

iceman1978 έγραψε:Vaso:Otan les "feygata dontia" ti ennoeis?exw kanei afairesi enos kynodonta edw kai 15 xronia alla kaneis mexri twra (oute ston strato) asxolithike mayto...
nai re vaso pes gia na pame an einai na kanoume kanena sfragisma prin... min mas aporripsoun gia mia koufala oi koufales... :)
-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

korinadv έγραψε:Ούτε εμένα μου έχει έρθει ειδοποίηση για το συστημένο και μένω Θεσσαλονίκη! Δεν περίμενα να φτάσει πιο νωρίς Κρήτη και Ρόδο!
Τι να πω κι εγώ που μένω Αθήνα;
Πάντως, μια μέρα διαφορά μπορεί να υπάρξει, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Αν δεν έρθει αύριο, θα πάρω τηλέφωνο στην ΥΠΑ να δω τι γίνεται.
Παρεμπιπτόντως, έχει λάβει κανείς αερολιμενικός το χαρτί;
-
atshit
- Μαθητευόμενος

vaso! έγραψε:επίσης έμαθα από μια άλλη κυρία [βοηθό καρδιολόγου αν δεν απατώμαι] πως ήδη ένας υποψήφιος κόπηκε λόγω δυσχρωματοψίας. κρίμα γι' αυτόν και τα συγχαρήκια μου στον πρώτο επιλαχόντα [εκτός πια αν αυτή μου έλεγε ό,τι να 'ναι]. και μιλώντας για επιλαχόντες, μια γνωστή μου που πέρασε δε θα παρουσιαστεί. οπότε ο πρώτος επιλαχών την έχει σίγουρη τη θέση
Vaso, mporeis na mas peis se poia aerodromia itane autoi pou kopikan?
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες