Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 270
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 12, 2008 7:16 pm

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Δευ Αύγ 25, 2008 1:16 pm

calessin μεσα στο 15μερο που λες , θα πρεπει να παμε και για την υγειονομικη εξεταση οι ελεγκτες? γνωριζεις κατι σχετικο?

calessin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 23, 2007 6:39 pm

Δημοσίευσηαπό calessin » Δευ Αύγ 25, 2008 1:29 pm

Υποθέτω πως ναι, γιατί δε διευκρίνισα αν είμαι αερολιμενικός ή ΕΕΚ. Και επειδή μου έκανε εντύπωση με διαβεβαίωσαν ότι οι 15 μέρες είναι εύλογο διάστημα και δε θα έχουμε πρόβλημα. 'Ολες οι απορίες πάντως θα λυθούν μέχρι τις αρχές της άλλης βδομάδας. Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι το ότι πρέπει να βρω σπίτι στην αθήνα για έξι μήνες και δεν ξέρω ακόμα και από πότε θα το χρειαστώ ώστε να αρχίσω να ψάχνω.

Υπομονή λίγο ακόμα. Όποιος θέλει να διασταυρώσει τις πληροφορίες ας πάρει ένα τηλέφωνο στην υπα στο τηλεφωνικό κέντρο και ας ζητήσει το τμήμα προσλήψεων.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 270
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 12, 2008 7:16 pm

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Δευ Αύγ 25, 2008 2:09 pm

ok ,thanks calessin!!

apaisiodoksos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 20, 2008 9:50 am

Δημοσίευσηαπό apaisiodoksos » Δευ Αύγ 25, 2008 2:22 pm

Τελικά, πράγματι κινούνται γρήγορα.

Όσον αφορά τις υγειονομικές εξετάσεις για τους ΕΕΚ, αν αυτές γίνονται στο Κ.Α.Ι. και ισχύει ό,τι και για το πιστοποιητικό Β' κατηγορίας, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το χρονικό διάστημα, αφού μέσα σε μια μέρα περνάτε όλους τους γιατρούς.

Αντίθετα, για τους αερολιμενικούς που χρειάζεται το πιστοποιητικό υγείας από Α/βάθμια υγειονομική επιτροπή της οικείας νομαρχίας, η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή, αφού επικοινώνησα με την επιτροπή της νομαρχίας όπου ανήκω και μου ζήτησαν τα συνήθη: ακτινογραφία/παθολόγο/ψυχίατρο και σε επικοινωνία μου με μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, με ενημέρωσαν ότι το χρονικά πλησιέστερο κενό για ραντεβού είναι στις 2 Οκτωβρίου!! Μάλιστα, μετά τη συλλογή των βεβαιώσεων των γιατρών και την κατάθεσή τους στην επιτροπή της νομαρχίας υπάρχει χρονικό διάστημα άλλων 2 βδομάδων για να βγει το πιστοποιητικό. Με άλλα λόγια ... την πατήσαμε.

korinadv
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: Δευ Μαρ 17, 2008 1:31 pm

Δημοσίευσηαπό korinadv » Δευ Αύγ 25, 2008 7:40 pm

Οι διαδικασίες για το πιστοποιητικό Α/βάθμιας υγειονομικής επιτροπής διαφέρουν από νομαρχία σε νομαρχία. Εγώ έχω βγάλει στη Θεσσαλονίκη. Θέλουν μόνο ακτινογραφία και εξετάσεις ούρων από νοσοκομείο. Κάθε 15 μέρες
(ή κάθε μήνα, δεν είμαι σίγουρη) αλλάζει το νοσοκομείο όπου μπορείς να κάνεις τις εξετάσεις. Πηγαίνεις χωρίς ραντεβού, κάνεις μία μέρα τις εξετάσεις και την επόμενη παίρνεις τα αποτελέσματα. Ραντεβού κλείνεις μόνο αν πρέπει να περάσεις από γιατρούς, αλλά η Α/βάθμια της Θεσσαλονίκης μου είχε ζητήσει μόνο αυτά που ανέφερα. Πληρώνεις κάτι εντελώς συμβολικό. Αφού πάρεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων πας στη Μοναστηρίου όπου στεγάζεται η επιτροπή, τα καταθέτεις και την ίδια μέρα περνάς από επιτροπή (2 λεπτά υπόθεση). Αυτό γίνεται συγκεκριμένες ώρες, αν πάτε πιο αργά θα σας κλείσουν ραντεβού για να περάσετε από την επιτροπή την επόμενη μέρα, γι' αυτό πάρτε τηλέφωνο, μη χάσετε μία μέρα άδικα. Το πιστοποιητικό το δίνουν δυστυχώς την επόμενη μέρα, αν και πρόκειται για μια συγκεκριμένη φόρμα όπου απλά συμπληρώνουν τα στοιχεία σου, οπότε πρέπει να ξαναπάτε. Αν μένει κανείς ανατολικά είναι ταλαιπωρία. Αν κάνεις σωστό προγραμματισμό χρειάζεσαι 2 με τρεις μέρες.

apaisiodoksos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 20, 2008 9:50 am

Δημοσίευσηαπό apaisiodoksos » Δευ Αύγ 25, 2008 10:21 pm

korinadv, μου φαίνεται περίεργο να ζητάνε διαφορετικά δικαιολογητικά σε διαφορετικές νομαρχίες. Μήπως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η θέση για την οποία έβγαλες το πιστοποιητικό δεν ήταν στο δημόσιο;

Από την άλλη, το χρονικό διάστημα για το πιστοποιητικό δεν απορώ που εδώ (Αθήνα) είναι διαφορετικό από Θεσσαλονική. Σίγουρα εξαρτάται από τη γραφειοκρατία κάθε νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.

Πάντως, να σημειώσω ότι το χρονικό διάστημα των 2 βδομάδων μεταξύ κατάθεσης των βεβαιώσεων των γιατρών και έκδοσης του πιστοποιητικού, που ανέφερα στο προηγούμενο post μου, ήταν αυτό που απαιτήθηκε πριν 2 χρόνια που χρειάστηκα και εγώ τέτοιο πιστοποιητικό. Τώρα μπορεί και εδώ να έχουν βελτιωθεί τα πράγματα.

korinadv
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: Δευ Μαρ 17, 2008 1:31 pm

Δημοσίευσηαπό korinadv » Τρί Αύγ 26, 2008 11:33 am

apaisiodoksos έγραψε:korinadv, μου φαίνεται περίεργο να ζητάνε διαφορετικά δικαιολογητικά σε διαφορετικές νομαρχίες. Μήπως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η θέση για την οποία έβγαλες το πιστοποιητικό δεν ήταν στο δημόσιο;


Η θέση ήταν για δημόσιο, για νομαρχία. Είχα περάσει Καβάλα και όταν πήρα στη Νομαρχία Καβάλας να ρωτήσω τι χρειάζεται για το πιστοποιητικό υγείας μου είπαν ότι εξαρτάται από τη νομαρχία στην οποία θα το βγάλω. Αυτούς δεν τους ενδιαφέρει που θα το βγάλεις, μπορείς να πας σε οποιαδήποτε νομαρχία και να το εκδόσεις. Στην Καβάλα πχ ήθελαν πολλές εξετάσεις, στη Θεσσαλονίκη όμως ήθελαν μόνο τα δύο που προανέφερα. Το πιστοποιητικο δεν εξαρτάται από τη θέση που διορίζεσαι αλλά από την Α/βάθμια επιτροπή που το εκδίδει.

ican
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: Τετ Αύγ 13, 2008 6:27 pm

Δημοσίευσηαπό ican » Τετ Αύγ 27, 2008 5:11 pm

Γεια σας παιδιά. Αφού συγχαρώ τους επιτυχόντες επιτρέψτε μου να ρωτήσω κάτι που με καίει...
Είμαι επιλαχόντας. Είχε γίνει κουβέντα πιο παλιά σε αυτό το φόρουμ για ενδιαφέρον τις ΥΠΑ για περισσότερους ΕΕΚ και αερολιμενικούς. Επίσης είχε λεχθεί ότι υπήρχε ενδεχόμενο να ζητήσουν επιλαχόντες από τον τρέχοντα διαγωνισμό.
Ξέρω ότι μάλλον είναι δύσκολο να γίνει αυτό και επίσης να έχει κάποιος έγκυρη πληροφόρηση αλλά αν κανείς ξέρει κάτι θα του ήμουν υπόχρεος....

airforce08
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: Παρ Ιουν 20, 2008 8:19 pm

Δημοσίευσηαπό airforce08 » Πέμ Αύγ 28, 2008 10:20 am

Μου ήρθε το συστημένο... Στην παράγραφο 6 λέει ότι το πλήρες αντίγραφο ποινικού μητρώου από την εισαγγελία πρωτοδικών (...), το πιστοποιητικό από το πρωτοδικείο ότι (...) και το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία.

Πώς μπορεί μία πρόταση με τρία υποκείμενα να έχει ρήμα στον ενικό αριθμό, δεν το καταλαβαίνω! Δηλαδή μόνο το πιστοποιητικό στρατολογίας θα αναζητήσουν; Προφανώς όχι! Απλά είναι αγράμματοι...

hp5152
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 28, 2008 5:46 pm

Δημοσίευσηαπό hp5152 » Πέμ Αύγ 28, 2008 10:23 am

Γνωρίζει κανείς για τα μισθολογικά των Ε.Ε.Κ.?
Εγώ που πήρα τη Δευτέρα να ενημερωθώ για τη διαδικασία (μου είπαν τα ίδια, ότι στέλνουν τις επιστολές και περιμένουν μέχρι τέλη Σεπτεμρβρίου για να εξετάσουν τα στοιχεία ώστε να γίνουν οι προσλήψεις) μου είπαν ότι ο μισθός είναι ο βασικός δημοσίου υπαλλήλου.

Οπότε φαντάζομαι γύρω στα 1.050Ε.

Eχω παρακολουθήσει αυτά που είπατε για 3.000 μετά από πέντε χρόνια αλλά μέχρι τότε?

hp5152
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 28, 2008 5:46 pm

Δημοσίευσηαπό hp5152 » Πέμ Αύγ 28, 2008 10:36 am

Εγώ δεν έλαβα τίποτα σήμερα.
Οσοι λάβουν, ας το αναφέρουν στο forum για να ξέρουμε τι μας γίνετε και εμάς.
Τι γράφει ότι πρέπει να καταθέσουμε και μέχρι πότε?
Ξεκαθαρίζει πότε θα γίνει ο διορισμός?

airforce08
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: Παρ Ιουν 20, 2008 8:19 pm

Δημοσίευσηαπό airforce08 » Πέμ Αύγ 28, 2008 10:51 am

hp5152 έγραψε:Εγώ δεν έλαβα τίποτα σήμερα.
Οσοι λάβουν, ας το αναφέρουν στο forum για να ξέρουμε τι μας γίνετε και εμάς.
Τι γράφει ότι πρέπει να καταθέσουμε και μέχρι πότε?
Ξεκαθαρίζει πότε θα γίνει ο διορισμός?


Πρέπει να υποβάλεις τη χαρτούρα μέσα σε 15 ημέρες από την ημέρα που παραλαμβάνεις το συστημένο. Δηλαδή για μένα μετράει από σήμερα.

Δεν γράφει τίποτα απολύτως για διορισμό. Μόνο τι χαρτιά ζητάει.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 270
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 12, 2008 7:16 pm

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Πέμ Αύγ 28, 2008 11:36 am

airforce αναφερει που θα κανουμε τελικα τις εξετασεις υγειας ?

calessin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 23, 2007 6:39 pm

Δημοσίευσηαπό calessin » Πέμ Αύγ 28, 2008 12:46 pm

@ ican

προσωπική εκτίμηση: από απίθανο έως εξαιρετικά απίθανο. Το να πάρουν κι άλλο κόσμο θα σήμαινε παραβίαση της εγκριτικής απόφασης της διυπουργικής και του ΦΕΚ της προκήρυξης. Μιλάμε για διοικητικές πράξεις, δεν μπορεί να γίνονται κουρελόχαρτα. Πάντως αν είσαι πρώτος επιλαχών για κάποια θέση μπορεί κάτι να γίνει αν ο διοριστέος κοπεί στις εξετάσεις υγείας ή τα παρατήσει μέσα σε ένα έτος ή αν δεν κάνει αποδοχή διορισμού.

Πάντως έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά. Η υπα συνηθίζει να κάνει απανωτούς διαγωνισμούς και ήδη ασκούνται πιέσεις για να γίνει σύντομα διαγωνισμός.

spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: Τρί Μαρ 04, 2008 7:02 pm

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Πέμ Αύγ 28, 2008 12:56 pm

Μου ήρθε και εμένα το χαρτί αλλά δεν το διάβασα ακόμα :)
Αλήθεια αν θές να τα παρατήσεις κάποια στιγμή, μπορείς ή έχεις κυρώσεις;


Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες