Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
atshit
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό atshit » Τρί Ιούλ 29, 2008 12:48 pm

atshit έγραψε:ΦΕΚ = Φρούδες Ελπίδων Κοιμισμένων

... εννοώ...

ΦΕΚ = Φρούδες Ελπίδες Κοιμισμένων

apaisiodoksos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό apaisiodoksos » Τρί Ιούλ 29, 2008 1:05 pm

atshit έγραψε: Τι θα κάνεις δηλαδή αν η υπηρεσία έχει κώλυμα? Θα τους κάνεις ντα?

Το αντίθετο εννούσα. Η Υπηρεσία σε μεταθέτει θέλεις - δε θέλεις. Π.χ. αν υπάρχει έλλειψη σε ένα αεροδρόμιο (ας πούμε λόγω συνταξιοδότησης) σε έναν κλάδο, και δεν υπάρχει διαγωνισμός για νέο προσωπικό εν όψει, μεταθέτει αναγκαστικά έναν υπάλληλο από άλλο αεροδρόμιο σε αυτό που έχει την έλλειψη. Μετά, πράγματι, αυτός που πήρε μετάθεση μπορεί και να "κολλήσει" στο άλλο αεροδρόμιο για χρόνια, και δε θα είναι σε θέση να "κάνει ντα" την Υπηρεσία.

atshit έγραψε: Εδώ είναι Βαλκάνια baby...

Δυστυχώς, εδώ δεν μπορώ να πω τίποτα, παρά να συμφωνήσω. Ψάχνοντας για το παραπάνω ΦΕΚ βρήκα ένα άλλο φόρουμ σχετικό με μεταθέσεις. Φοβάμαι ότι αν το γράψω απ' ευθείας θα κοπεί από τον admin. Μπορείτε, όμως, να πάτε σε μια μηχανή αναζήτησης, να γράψετε

μεταθέσεις ΥΠΑ δικηγόρος

και να επιλέξετε το θέμα που τιτλοφορείται "ζητείται δικηγόρος!".

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν η κατάσταση που περιγράφεται εκεί είναι γενική :|. Ίδωμεν...

calessin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό calessin » Τρί Ιούλ 29, 2008 1:11 pm

Εγώ χωρίς να έχω την ενημέρωσή σας γνωρίζω πως ΕΕΚ που διοριστήκαν στην Κω το 2000 είναι ακόμα εκεί αν αυτό λέει κάτι.....πάντως θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοιες σκέψεις, τώρα είναι ώρα για άλλα πράγματα...

Εμένα με απασχολεί περισσότερο το πότε θα ξεκινήσει η σποα γιατί έχω κανονίσει ταξίδι στο εξωτερικό το σεπτέμβριο 8)

atshit
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό atshit » Τρί Ιούλ 29, 2008 1:20 pm

apaisiodoksos έγραψε:
atshit έγραψε: Δεν μπορώ να γνωρίζω αν η κατάσταση που περιγράφεται εκεί είναι γενική :|. Ίδωμεν...

Χειρότερη είναι! Αποσπάσεις σχεδόν δεν γίνονται καθόλου πια, γιατί έχουν κοπεί τα budget για τέτοια "δώρα" στους υπαλλήλους και εκτός έδρας επιπλέον κ.λπ. Μεταθέσεις επίσης γίνονται μία το χρόνο και αν.
Δεν μπορείς στο τέλος τέλος να τα βάλεις δικαστικά με τα ίδια τα αφεντικά σου που κρίνουν καθημερινά την καταλληλότητά σου... Κανείς δεν κατάφερε τίποτα έτσι με το τσαμπουκά, μόνο έχασε...

Δεν είναι και τέλεια όλα... Η ΥΠΑ παραμένει είναι και άκρως απαράδεκτο "δημόσιο" σε πολλά θέματα.

atshit
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό atshit » Τρί Ιούλ 29, 2008 1:21 pm

Πήγαινε το ταξιδάκι σου, μια χαρά...

spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Τρί Ιούλ 29, 2008 1:37 pm

Να καταθέσω και εγώ τις απορίες μου μιας και πιάσατε τα διαδικαστικά..

1. Είναι σίγουρο ότι όλοι οι διοριστέοι θα γίνουν ΕΕΚ; Εννοώ είναι απίθανο κάποιος να μην κάνει για αυτή τη δουλειά και να κοπεί στην εκπαίδευση η πριν πάρει ειδικότητα; Και τι γίνεται στη περίπτωση αυτή;
Γιατί, είναι φαντάζομαι αρκετά ιδιαίτερη δουλειά και το να γράψεις καλά σε ένα τεστάκι, όπως το βλέπω εγώ, δε σημαίνει κάτι.

2.Αν κάποιος ξεκινήσει και στην εκπαίδευση ή στα πρώτα 1-2 χρόνια καταλάβει ότι δεν του ταιριάζει η δουλειά ή αλλάξει μυαλά ή κάτι του συμβεί τέλος πάντων, μπορεί έτσι απλά να παραιτηθεί; Έχει κυρώσεις;

atshit
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό atshit » Τρί Ιούλ 29, 2008 1:41 pm

spiridaus έγραψε:Να καταθέσω και εγώ τις απορίες μου μιας και πιάσατε τα διαδικαστικά..

1. Είναι σίγουρο ότι όλοι οι διοριστέοι θα γίνουν ΕΕΚ; Εννοώ είναι απίθανο κάποιος να μην κάνει για αυτή τη δουλειά και να κοπεί στην εκπαίδευση η πριν πάρει ειδικότητα; Και τι γίνεται στη περίπτωση αυτή;
Γιατί, είναι φαντάζομαι αρκετά ιδιαίτερη δουλειά και το να γράψεις καλά σε ένα τεστάκι, όπως το βλέπω εγώ, δε σημαίνει κάτι.

2.Αν κάποιος ξεκινήσει και στην εκπαίδευση ή στα πρώτα 1-2 χρόνια καταλάβει ότι δεν του ταιριάζει η δουλειά ή αλλάξει μυαλά ή κάτι του συμβεί τέλος πάντων, μπορεί έτσι απλά να παραιτηθεί; Έχει κυρώσεις;

1. Ναι, το 99%. Αν δεν είσαι καλός στο μέλλον, απλά θα σε παροπλίσουν λίγο επιχειρησιακά χωρίς να πειράξουν τις απολαβές σου. Αυτό δεν είναι καλό σενάριο όμως.

2. Ισως λίγες οικονομικές κυρώσεις (δεν είμαι σίγουρος), αλλά δεν μπορείς να ξαναδώσεις για δημόσιο ποτέ.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τρί Ιούλ 29, 2008 1:41 pm

Εγω δεν καταλαβα τον λογο για τον οποιο σκεφτεστε τα περι μεταθεσεων απο τη στιγμη που δεν βαλατε ακομα καμια υπογραφη για την προσληψη... Ασε που μπορει να σας αρεσει εκει που διοριστηκατε και να περνατε καλα. Πιο πρακτικα πραγματα οπως καμια πληροφορηση (που το κοβω να εχουμε σε κανα μηνα) για την προσληψη καθεαυτη θα επρεπε να μας ενδιαφερουν.

chuck schuldiner
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό chuck schuldiner » Τρί Ιούλ 29, 2008 5:36 pm

geia sas paidia .Diavaste to fek97A 2000 .Anaferei ton tropo leitourgias ton aerolimenikon kai elegkton.
Signomi pou grafo sta agglika alla pragmatika viazomai .Einai endiaferon pou milate gia metatheseis kai auto pou thelo na sas po einai na diavasete gia tis geografikes zones.....tha katalavete to giati sto fek pou sas leo..

Episis opoios einai roditis i katagetai apo kriti i ko kai douleuei stin voreio ellatha opoudipote kai endiaferetai gia amoivaia metathesi as to koinopoiisei.

i sizitisi apokta endiaferon giati oi amoivaies epitrepontai stin YPA na to kserete....

chuck schuldiner
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό chuck schuldiner » Τρί Ιούλ 29, 2008 5:42 pm

εχω περάσει στην κάρπαθο και ενδιαφέρομαι για βόρεια ελλάδα δηλαδή θεσσαλονίκη σκιάθο κοζάνη καστοριά καβάλα.....οποιος ενδιαφέρεται και από τους παλιούς και απο τους καινούργιους ας το κοινοποιήσει.....

Διαβάστε το ΦΕΚ 97Α του 2000 τεύχος Α

apaisiodoksos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό apaisiodoksos » Τρί Ιούλ 29, 2008 6:56 pm

chuck schuldiner έγραψε:εχω περάσει στην κάρπαθο και ενδιαφέρομαι για βόρεια ελλάδα δηλαδή θεσσαλονίκη σκιάθο κοζάνη καστοριά καβάλα.....οποιος ενδιαφέρεται και από τους παλιούς και απο τους καινούργιους ας το κοινοποιήσει.....

Αφού ενδιαφέρεσαι για τέτοια αμοιβαία μετάθεση, θα ήταν (κατά την άποψή μου) καλύτερο να επισκεφθείς το τμήμα του forum που σχετίζεται με "ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ", ώστε να είναι πιθανότερο να το δουν οι "παλιοί". Δε νομίζω ότι είναι πιθανό κάποιος από τους καινούργιους αερολιμενικούς να είναι από Κάρπαθο (και να θέλει να πάει εκεί), αφού θα είχε 20 μονάδες από εντοπιότητα και θα σε είχε περάσει στη βαθμολογία.

Καλή τύχη!

apaisiodoksos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό apaisiodoksos » Τρί Ιούλ 29, 2008 7:00 pm

@chuck schuldiner:

Ξέχασα να γράψω και την εξής παρατήρηση: Για τυπικούς και μόνο λόγους, στη θέση σου θα περίμενα να ολοκληρωθεί η διαδικασία του διορισμού ή ακόμα καλύτερα προς το τέλος της πρώτης φάσης της εκπαίδευσης. Θα φανεί λίγο "περίεργο" να αρχίσεις να ψάχνεις από τώρα.

spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Τρί Ιούλ 29, 2008 7:08 pm

Που μπορείς να βρείς και να διαβάσεις παλιά ΦΕΚ;
Γενική ερώτηση..Στο Εθν.τυπογραφείο ζητάει συνδρομή, δεν μπορώ να κάνω

calessin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό calessin » Τρί Ιούλ 29, 2008 7:17 pm

Μπορείς να τα αγοράσεις από τα σημεία πώλησης...

apaisiodoksos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό apaisiodoksos » Τρί Ιούλ 29, 2008 7:24 pm

spiridaus έγραψε:Που μπορείς να βρείς και να διαβάσεις παλιά ΦΕΚ;
Γενική ερώτηση..Στο Εθν.τυπογραφείο ζητάει συνδρομή, δεν μπορώ να κάνω

Ή διαφορετικά χρησιμοποιείς το sgv viewer. Δεν είναι δυνατή η εκτύπωση, αλλά τουλάχιστον μπορείς να τα διαβάσεις ολόκληρα.

(Αν δεν έχεις εγκατεστημένο το sgv viewer, μπορείς να το "κατεβάσεις" από το Internet.)

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες