atebank η υπουργειο πολιτισμου ?

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
azax
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό azax » Πέμ Ιούλ 17, 2008 8:59 pm

atgr20 έγραψε:παραιτηθείτε παραιτηθείτε όσοι πιό πολλοί τόσο πιό καλά.... μετά απο τότσες παραιτήσεις και 3 διαγωνισμούσ σερί νομίζω η Αγροτικήνα έλαβε το μήνυμα και να αξιοποιήσει πιό σωστά το νέο προσωπικό που στη τελική δεν έχει καμία σχέση εμ το ήδη υπάρχουν σε προοπτικές εξέλιξης.

σιγουρα μπορει να βελτιωσει τις συνθηκες μη περιμενεις θαυματα ομως.
τα λεφτα δεν ειναι και τοσο χαλια εγω εχω προβληματιστει διοτι το υπ.πολιτισμου δινει πολυ λιγα λεφτα και αν θα παω πρεπεισ σιγουρα να βρω και β δουλεια για να πληρωνω το ενοικιο μου !!!!!!!!
επισης θα εγκλωβιστω σε μια χαμηλομισθη θεση για μια πενταετια τουλαχιστον

αθηνάκιον
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό αθηνάκιον » Παρ Ιούλ 18, 2008 10:12 am

τα ωράρια ποια είναι?
εξαρτάται από το πόστο?
είναι 7ωρο?
ε????????????????

knaison
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό knaison » Παρ Ιούλ 18, 2008 1:28 pm

αθηνάκιον έγραψε:τα ωράρια ποια είναι?
εξαρτάται από το πόστο?
είναι 7ωρο?
ε????????????????

Το ωράριο τυπικά είναι 07.45 - 15.15, αλλά τις περισσότερες φορές ανάλογα τη δουλειά πάει παραπίσω συνήθως μέχρι τις 17.00

Αντίθετα στο ΥΠΠΟ είναι πολύ πιο χαραλαρά τα πράγματα. Άσε που εκεί παίζουν και προφορικές κάτι που δεν παίζει μετίποτα στην ΑΤΕ.

αθηνάκιον
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό αθηνάκιον » Παρ Ιούλ 18, 2008 2:39 pm

ναι αλλά υπερωρίες πληρώνονται ...σωστά???

azax
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό azax » Παρ Ιούλ 18, 2008 8:48 pm

knaison έγραψε:
εξαρτάται από το πόστο?
είναι 7ωρο?
ε????????????????

Το ωράριο τυπικά είναι 07.45 - 15.15, αλλά τις περισσότερες φορές ανάλογα τη δουλειά πάει παραπίσω συνήθως μέχρι τις 17.00

Αντίθετα στο ΥΠΠΟ είναι πολύ πιο χαραλαρά τα πράγματα. Άσε που εκεί παίζουν και προφορικές κάτι που δεν παίζει μετίποτα στην ΑΤΕ.

τι ειναι οι προφορικες :?:

knaison
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό knaison » Παρ Ιούλ 18, 2008 10:02 pm

azax έγραψε:
knaison έγραψε:
εξαρτάται από το πόστο?
είναι 7ωρο?
ε????????????????

τι ειναι οι προφορικες :?:

Πως φαίνεσαι ρε φίλε ότι έχεις φάει ιδωτικό τομέα
Άδειες είναι. :D :D

knaison
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό knaison » Παρ Ιούλ 18, 2008 10:05 pm

αθηνάκιον έγραψε:ναι αλλά υπερωρίες πληρώνονται ...σωστά???

Για να πάρεις υπερωρίααπό ότι ξέρω (από eurobank διορθώστε με αν κάνω λάθος) πρέπει να κάτσεις μετάτις 17.00
Γιατί μέχρι τις 17.00 θεωρείται υπερεργασία και ο νόμος πάει υπερ του εργοδότη. Δηλαδή μπορεί να σα κρατήσει χωρίς να σε πληρώνει. Αν όμως σε κρατήσει μετά τις 17.00 πρέπει να σε πληρώσει με υπερωρία.
Γι αυτό κατά τις 17.00 σου λένε φύγε.

Maria_61
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Maria_61 » Σάβ Ιούλ 19, 2008 1:07 am

EXΩ ΣΕΙΡΑ 126 ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑ ΜΕ 1270 ΜΟΡΙΑ ΑΤΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝΕ...

ΑΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΤΕ Κ ΜΠΩ Κ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ 6Κ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΩ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΑΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΑΤΕ;

newbie
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό newbie » Σάβ Ιούλ 19, 2008 9:26 am

Και εγώ με παρόμοιο δίλημμα προβληματίζομαι!

ΑΤΕ ή Δημόσιο σε ασφαλιστικό ταμείο;

Στην ΑΤΕ θα έχω:
+ καλύτερες αποδοχές (250 - 300 ευρώ plus, σχεδόν ένα ενοίκιο)

+ ευκαιρία για καριέρα

+ σχετική σιγουριά (εδώ στις καθαρά ιδιωτικές δεν απολύουν εύκολα...πόσο μάλλον στην ΑΤΕ που είναι υπό τον έλεγχο του δημοσίου και μέσω της οποίας εφαρμόζεται η αγροτική πολιτική)

+ ιατρική περιθαλψη γιατρών της ΑΤΕ, όχι ΙΚΑ

- μεγάλη πίεση (όπως ακούγεται, φαντάζομαι λόγω της προσπάθειας για προσέλκυση πελατών...αν και δεν έχω δει ποτέ πιεσμένους υπαλλήλους, όσες φορές έχω έρθει σε επαφή με την ΑΤΕ)

- κίνδυνο ιδιωτικοποίησης σε ορίζοντα 5 - 10 ετών

- συνταξιοδοτική ασφάλιση ΙΚΑ

Στο ασφαλιστικό ταμείο θα έχω:

+ απόλυτη σταθερότητα

+ μέτρια προς αρκετή δουλειά, αλλά όχι σε στυλ ιδιωτικού τομέα, όπως στην ΑΤΕ

+ ασφάλιση και περίθαλψη δημοσίου

+ προσαύξηση στην εμπειρία σε επικείμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ (μετά την πενταετία), αν δεν αλλάξει το καθεστώς, ώστε να μπορώ να πάω σε κάτι καλύτερο μετά από 5 χρόνια

+ δυνατότητα για μετάταξη ή μετάθεση στην πόλη μου (με λίγη τύχη, αλλά χωρίς να διαθέτω βύσμα) μετά από κάποια χρόνια

- χαμηλό μισθό (ΠΕ με master, δεν υπολογίζω πάνω από 900+ το μήνα, και μάλιστα στην Αθήνα, σε πόλη με αρκετά υψηλό κόστος ζωής, χωρίς να είμαι Αθηναίος:))

- σχεδόν καμία ευκαιρία για εξέλιξη

Να σημειώσω ότι και οι δύο θέσεις είναι για Αθήνα

Καμία γνώμη;;;

tempelis27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tempelis27 » Σάβ Ιούλ 19, 2008 2:40 pm

ATEBANK min to skeftese!!!

tempelis27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tempelis27 » Σάβ Ιούλ 19, 2008 2:43 pm

knaison έγραψε:

Για να πάρεις υπερωρίααπό ότι ξέρω (από eurobank διορθώστε με αν κάνω λάθος) πρέπει να κάτσεις μετάτις 17.00
Γιατί μέχρι τις 17.00 θεωρείται υπερεργασία και ο νόμος πάει υπερ του εργοδότη. Δηλαδή μπορεί να σα κρατήσει χωρίς να σε πληρώνει. Αν όμως σε κρατήσει μετά τις 17.00 πρέπει να σε πληρώσει με υπερωρία.

file mou o ergodoths einai ypoxreomenos na se plirosei kai tis ores tis yperergasias pou ergazese. pare thl stin epitheorish ergasias na enhmerotheis.

knaison
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό knaison » Σάβ Ιούλ 19, 2008 3:40 pm

tempelis27 έγραψε:
knaison έγραψε:

file mou o ergodoths einai ypoxreomenos na se plirosei kai tis ores tis yperergasias pou ergazese. pare thl stin epitheorish ergasias na enhmerotheis.

Ok ευχαριστώ δεν το γνώριζα όταν ήμουν στην Τράπεζα.
Τεσπα τώρα έιναι αργά γιατί είμαι στο Δημόσιο.

knaison
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό knaison » Σάβ Ιούλ 19, 2008 3:42 pm

tempelis27 έγραψε:
knaison έγραψε:

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι το εφαρμόζουν όλοι οι εργοδότες. Οι περισσότεροι κάνουν τον κινέζο ακόμη και Τράπεζες.

tikos
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tikos » Σάβ Ιούλ 19, 2008 4:16 pm

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑΣ.

atgr20
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό atgr20 » Σάβ Ιούλ 19, 2008 6:20 pm

knaison έγραψε:
εξαρτάται από το πόστο?
είναι 7ωρο?
ε????????????????

έχω γνωστό που δουλέυει, δεν έχει καθήσει ποτέ μετα τισ 3¨30, στη πόλη μου έοχυμε 4-5 καταστήματα και ποτέ μα ποτέ δεν έχω δεί κανέςνα μέσα μετα τις 3 αυτό για τισ 17¨00 το θεωρώ αδύνατο, τώρα άν τυχαίνει και 10 φορές το χρόνο ... οκ δεν υπάρχει λόγος

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 2 επισκέπτες