kiddo έγραψε:oxi kai oyte prokite.....
Και όμως kiddo... Διαψεύσθηκες μόλις 6 μέρες μετά!
POKER έγραψε:Peterv έγραψε:Για τι λεφτά μιλάμε; Από τις καλές υπηρεσίες του δημοσίου μισθολογικά, ή μισθοί πείνας;
1500 ο κατωτατος μισθος, αλλα πεφτει πολυ παραμεθοριος
Peterv έγραψε:POKER έγραψε:Peterv έγραψε:Για τι λεφτά μιλάμε; Από τις καλές υπηρεσίες του δημοσίου μισθολογικά, ή μισθοί πείνας;
POKER, καθαρά εννοείς ή μικτά; Η παραμεθόριος αν πληρώνεται δεν με πειράζει...
Αν και διαβάζοντας χθες το βράδυ αναλυτικά την προκήρυξη, πολύ φοβάμαι ότι ο διαγωνισμός είναι *πολύ* βυσματικός. Σε αντίθεση π.χ. με τη ΔΕΗ, που μετράνε αντικειμενικά μόρια στην 1η φάση, εδώ *ξεκινάνε* με συνέντευξη (!!!) και μόνο όσο περάσουν δίνουν γραπτά (πρώτη φορά βλέπω τέτοιο σύστημα). Άσε που η συνέντευξη μετράει περίπου το 50% της όλης βαθμολογίας...
kandie25 έγραψε:ξερετε αν ολες οι ειδικοτητες σε περιπτωση επιλογης θα δουλεψουν παραμεθοριο??μπορει καποιος να μου πει,αν ξερει κατι για τους φυλακες??
nidionys έγραψε:Παιδιά καλησπέρα,
πολλά ακούγονται για τον διαγωνισμο ΕΥΠ..Μιλάω ειλικρινα και με συγχωρειτε κιόλας.Αξίζει κάποιος να στείλει , ή οι θέσεις είναι όλες βυσματικές?
Επίσης όποιος έχει ξαναπεράσει τον διαγωνισμό ας μας πει τις εμπειρίες του.
Ευχαριστώ πολύ
nidionys έγραψε:Φίλε senekas, πολύ διαφωιστικές οι πληροφορίες σου, σε ευχαριστώ.
θελω να ρωτήσω και κάτι άλλο αν ξερεις ή αν ξερει κάποιος άλλος.
Είμαι 26 χρονών και διαγωνίζομαι για θέση ΤΕ πληροφορικης.Έχω 3 χρόνια εμπειρία σε εξωτερικο και Ελλάδα σε μεγάλες πολυεθνικές, γενικά έχω καό βιογραφικο και γενικά θα προσπαθησω να δώσω αν και χωρίς βίσμα και ότι βγει.
1) Άκουσα ότι γενικά δεν προσλαμβάνουν νέους σε ηλκία όπωε εγώ, ισχύει ?
2) Τους καλούν όλους για συνέντευξη ? ακόμα κι αν δν τους πάρουν μετά ?
3) Όταν λέμε παραμεθωριο, υπάρχουν γραφεια όντως εκει, ? Ακόμα και για θέση πληροφορικής ?
4) Μισθολογικά ξέρουμε τι παίζει ?
5) Είναι "μυστικό" να λες ότι δουλευεις εκεί για όποια θέση κι αν έχεις ? :-)
αυτά τα λίγα :-)
Ευχαριστώ παιδιά
nidionys έγραψε:Φίλε senekas, πολύ διαφωιστικές οι πληροφορίες σου, σε ευχαριστώ.
Είμαι 26 χρονών και διαγωνίζομαι για θέση ΤΕ πληροφορικης.Έχω 3 χρόνια εμπειρία σε εξωτερικο και Ελλάδα σε μεγάλες πολυεθνικές, γενικά έχω καό βιογραφικο και γενικά θα προσπαθησω να δώσω αν και χωρίς βίσμα και ότι βγει.
3) Όταν λέμε παραμεθωριο, υπάρχουν γραφεια όντως εκει, ? Ακόμα και για θέση πληροφορικής ?
Ευχαριστώ παιδιά
POKER έγραψε:Peterv έγραψε:POKER έγραψε:Peterv έγραψε:Για τι λεφτά μιλάμε; Από τις καλές υπηρεσίες του δημοσίου μισθολογικά, ή μισθοί πείνας;
POKER, καθαρά εννοείς ή μικτά; Η παραμεθόριος αν πληρώνεται δεν με πειράζει...
Αν και διαβάζοντας χθες το βράδυ αναλυτικά την προκήρυξη, πολύ φοβάμαι ότι ο διαγωνισμός είναι *πολύ* βυσματικός. Σε αντίθεση π.χ. με τη ΔΕΗ, που μετράνε αντικειμενικά μόρια στην 1η φάση, εδώ *ξεκινάνε* με συνέντευξη (!!!) και μόνο όσο περάσουν δίνουν γραπτά (πρώτη φορά βλέπω τέτοιο σύστημα). Άσε που η συνέντευξη μετράει περίπου το 50% της όλης βαθμολογίας...
κοιτα, δεν ειναι κατ αναγκη βυσματικος, εμενα ενας γνωστος μου τε πληροφορικης περασε πριν απο 3 χρονια χωρις βυσμα, τα λεφτα ειναι οντως 1500 καθαρα, και αρκετα χρονια υπηρετουν στις μεραρχιες της παραμεθοριου
senekas έγραψε:nidionys έγραψε:Φίλε senekas, πολύ διαφωιστικές οι πληροφορίες σου, σε ευχαριστώ.
Ευχαριστώ παιδιά
Συμφωνώ με τον Pererv σε όλα σχεδόν, 1.όχι, 2.ναι,3.Αθήνα θα είσαι και θα δυσκολευτείς να φύγεις από εκεί πολύ, γενικά εκτιμούν και χρειάζονται πολύ οι πληροφορικάριοι, 4.όντως καλά είναι 5. όχι πλέον στην Αθήνα δεν είναι ταμπού να το λες, τώρα αν είσαι σε αποστολή διαφέρει
Επιστροφή σε “ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες