Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το αν έχω πιθανότητες διορισμού σε θέση ΔΕ Διοικητικού, γραμματέων κλπ με 1349,60 μόρια, για θέσεις με εμπειρία.
Ευχαριστώ
Μόρια για διορισμό σε θέση ΔΕ Διοικητικού
-
- Προϊστάμενος
-
- Μαθητευόμενος
Re: Μόρια για διορισμό σε θέση ΔΕ Διοικητικού
διοικητικού συνήθως είναι ψηλά οι "βάσεις" διορισμού
πτυχίο σχεδόν άριστα, δεύτερο πτυχίο συναφές, προφίσιενσι και 84 μήνες εμπειρίας συνήθως
πτυχίο σχεδόν άριστα, δεύτερο πτυχίο συναφές, προφίσιενσι και 84 μήνες εμπειρίας συνήθως
-
- Προϊστάμενος
Έχω 19.7 απολυτήριο, δεύτερο τίτλο σπουδών, αγγλικά επίπεδο advanced και 84μηνες εμπειρία
-
- Μαθητευόμενος
maria101980 έγραψε:Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το αν έχω πιθανότητες διορισμού σε θέση ΔΕ Διοικητικού, γραμματέων κλπ με 1349,60 μόρια, για θέσεις με εμπειρία.
Ευχαριστώ
Όλα είναι σχετικά. Εξαρτάται από την επιδιωκόμενη πόλη διορισμού. Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, για Αθήνα, αυτά τα μόρια δεν είναι αρκετά.
Σε συμβουλεύω όμως -με τις καλύτερες προθέσεις- τα εξής:
1. Να συμμετέχεις σε ΟΛΕΣ τις προκηρύξεις που περιλαμβάνουν την επιδιωκόμενη θέση.
2. Να αυξήσεις τα μόριά σου είτε παίρνοντας το C2 στα Αγγλικά (+30 μόρια), είτε με τουλάχιστον το Β2 σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα (+40 μόρια). Αν ξεκινήσεις τώρα μαθήματα, προλαβαίνεις οτιδήποτε από τα 2 μέχρι τον Νοέμβριο που είναι οι επόμενες εξετάσεις γλωσσομάθειας (δώσε για ΚΠΓ για καλύτερες πιθανότητες)!
Μπες στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, σε οποιαδήποτε προσωρινά ή οριστικά αποτελέσματα πρόσφατης προκήρυξης (2022 κι εξής), για να δεις πού περίπου βρίσκεσαι και προσπάθησε να βελτιώσεις τη θέση σου.
Καλή τύχη!
-
- Προϊστάμενος
Vanessa3 έγραψε:maria101980 έγραψε:Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το αν έχω πιθανότητες διορισμού σε θέση ΔΕ Διοικητικού, γραμματέων κλπ με 1349,60 μόρια, για θέσεις με εμπειρία.
Ευχαριστώ
Όλα είναι σχετικά. Εξαρτάται από την επιδιωκόμενη πόλη διορισμού. Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, για Αθήνα, αυτά τα μόρια δεν είναι αρκετά.
Σε συμβουλεύω όμως -με τις καλύτερες προθέσεις- τα εξής:
1. Να συμμετέχεις σε ΟΛΕΣ τις προκηρύξεις που περιλαμβάνουν την επιδιωκόμενη θέση.
2. Να αυξήσεις τα μόριά σου είτε παίρνοντας το C2 στα Αγγλικά (+30 μόρια), είτε με τουλάχιστον το Β2 σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα (+40 μόρια). Αν ξεκινήσεις τώρα μαθήματα, προλαβαίνεις οτιδήποτε από τα 2 μέχρι τον Νοέμβριο που είναι οι επόμενες εξετάσεις γλωσσομάθειας (δώσε για ΚΠΓ για καλύτερες πιθανότητες)!
Μπες στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, σε οποιαδήποτε προσωρινά ή οριστικά αποτελέσματα πρόσφατης προκήρυξης (2022 κι εξής), για να δεις πού περίπου βρίσκεσαι και προσπάθησε να βελτιώσεις τη θέση σου.
Καλή τύχη!
Σας ευχαριστώ πολύ
Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης