askmast έγραψε:Καλησπέρα σε όλους παιδιά
Θα ήθελα να σας κάνω κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις μιας και είδα ότι είστε γνώστες, ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
1) Όπως αναφέρουν οι προκηρύξεις καταθέτουμε το μεταπτυχιακό και ο ΑΣΕΠ έχοντας στα χέρια του το μεταπτυχιακό και διαβάζοντας τον τίτλο θα αποφανθεί αν είναι σχετικό με την θέση και θα μας δώσει ανάλογα τα 100 η τα 200. Σωστά; Αν χορηγηθεί βεβαίωση από το πανεπιστήμιο που έκδωσε το μεταπτυχιακό ότι « ο υποψήφιος το μεταπτυχιακό που κατέχει στηρίζεται σε σπουδές που καλύπτουν την εξειδίκευση που απαιτείται από την θέση της προκήρυξης» είναι εντάξει για να πάρει τα 200;
2) Όπως σε όλες τις προκηρύξεις για την αποδείξει της εμπειρίας ζητείται βεβαίωση για χρήση ΑΣΕΠ από τον ασφαλιστικό φορέα. (ΜΟΝΟ) Π.χ ΕΦΚΑ. Ας υποδέσουμε ότι είμαι υπάλληλος σε μια Ανώνυμη εταιρεία ταξιδιών, και απασχολούμε στον τομέα των οικονομικών. Η βεβαίωση που θα πάρω (ΑΠΟ ΕΦΚΑ) θα αναφέρει μόνο, ημερομηνία, ημέρες, επωνυμία εργοδότη, και όχι το είδος της εργασίας. Στην ίδια εταιρεία μπορεί να έχουμε και ένα μάγειρα, και αυτός αν βγάλει βεβαίωση θα βγάλει ακριβώς την ίδια με εμένα. Σωστά; Άρα και αυτά συμμετέχει κανονικά στον διαγωνισμό? (π.χ θέση ΠΕ/ΤΕ διοικητικού)
Για το πρώτο η βεβαίωση του πανεπιστημίου είναι αυτό που θες. Αναλυτική βαθμολογία σε διδακτορικό δεν υπάρχει και επίσης τα μαθήματα είναι στα ξένα , εάν είναι αλλοδαπής οπότε για να μην μπλέξεις η βεβαίωση είναι το 100% σίγουρο για να αποφύγεις τις μλκιες
Για το δεύτερο εγώ διορίστηκα έτσι ως προς τον ιδιωτικό τομέα. Δεν κατέθεσα υπεύθυνη δήλωση και η θέση μου ήταν υπάλληλος γραφείου.