ΑΜΕΑ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΔΑΧ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ

Δικαιολογητικά, διορισμοί, προσλήψεις, διαγωνισμοί ΑΣΕΠ.
giorgos93
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: Κυρ Μαρ 18, 2018 12:56 pm

ΑΜΕΑ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΔΑΧ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ

Δημοσίευσηαπό giorgos93 » Σάβ Ιαν 04, 2020 6:43 pm

Καλησπέρα σας,
Παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας επειγόντος στο εξής πρόβλημα που αντιμετωπίζω και όποιος γνωρίζει κάτι να με βοηθήσει : ξεκίνησα να εργάζομαι σε Δήμο της περιοχής μου ως συμβασιούχος και έπειτα η σύμβαση μου μετατράπηκε σε αορίστου το 2006 με το «Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου» από το ΑΣΕΠ (με απόφαση).
Μετά την απόφαση του ΑΣΕΠ ακολούθησαν αποφάσεις Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου και όλα όσα χρειαζόντουσαν από το γραφείο προσωπικού του τότε Δήμου για να αναλάβω διοικητικός υπάλληλος ΙΔΑΧ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ :oops: Αν και επανηλημένος ζήτησα να γίνουν όλες οι διαδικασίες για να δημοσιευθεί ο διορισμός μου σε ΦΕΚ μου απάντησαν ότι δεν χρειαζόταν και ότι ήταν αρκετή για μένα η απόφαση του ΑΣΕΠ.
Πέρασαν τα χρόνια και εγώ μέχρι σήμερα δεν έχω ΦΕΚ και δυστυχώς τώρα ψάχνοντας τις διαδικασίες που χρειάζονται για να κάνω μετάταξη αντιλήφθηκα ότι μέσα στον υπηρεσιακό μου φάκελο πρέπει οπωσδήποτε να έχω ΦΕΚ διορισμού :( που δυστυχώς δεν το έχω.
Παρακαλώ έχει τύχει σε κάποιον άλλον αυτή η περίπτωση και γνωρίζεται αν θα μπορούσα να ζητήσω από το γραφείο προσωπικού του Δήμου μου να δημοσιευθεί ο διορισμός μου στην εφημερίδα της κυβερνήσεως εκπρόθεσμα ; Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με βοηθήσει ..... ευχαριστώ

Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες