ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ - ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ

Δικαιολογητικά, διορισμοί, προσλήψεις, διαγωνισμοί ΑΣΕΠ.
nik77
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: Τρί Μαρ 20, 2018 11:19 pm

ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ - ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ

Δημοσίευσηαπό nik77 » Τρί Οκτ 30, 2018 8:51 pm

Ήθελα να ρωτήσω το εξής :όταν κατέθεσα τα δικαιολογητικά διορισμού μου στον φορέα κατέθεσα και το πιστοποιητικό αναπηρίας ΚΕΠΑ με τις παθήσεις 50%(παθολογική) και 20%(ψυχιατρική) σύνολικα 60 % αναπηρία και κατέθεσα και τις γνωματεύσεις παθολόγου ψυχιάτρου που γνωμάτευαν ότι είμαι υγιής για εργασία και διορισμό στην συγκεκριμένη θέση όμως η υπάλληλος είπε ότι βλέπει μια αντίθεση σε σχέση με το πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ,δηλαδή υπάρχει πάθηση αλλά οι γνωματεύσεις λένε ότι είμαι υγιής !Της εξήγησα ότι είμαι σε αγωγή και ότι η θέση είναι ΑΜΕΑ !! Λέτε να υπάρχει πρόβλημα διορισμού ???

melimeli
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 123
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 17, 2018 11:21 pm

Re: ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ - ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ

Δημοσίευσηαπό melimeli » Πέμ Νοέμ 01, 2018 1:36 pm

Δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Η θέση είναι εξαρχής θέση ΑΜΕΑ, προαπαιτούμενο. Δε μπορεί το προαπαιτούμενο να είναι ταυτόχρονα και κώλυμα.

Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο; Οι γνωματεύσεις παθολόγου και ψυχιάτρου τι πρέπει να αναγράφουν; Ότι είναι κάποιος υγιής και πληροί τις προϋποθέσεις για διορισμό ή και κάτι άλλο;

Kitsas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 06, 2018 2:25 pm

Re: ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ - ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ

Δημοσίευσηαπό Kitsas » Πέμ Νοέμ 01, 2018 3:54 pm

nik77 έγραψε:Ήθελα να ρωτήσω το εξής :όταν κατέθεσα τα δικαιολογητικά διορισμού μου στον φορέα κατέθεσα και το πιστοποιητικό αναπηρίας ΚΕΠΑ με τις παθήσεις 50%(παθολογική) και 20%(ψυχιατρική) σύνολικα 60 % αναπηρία και κατέθεσα και τις γνωματεύσεις παθολόγου ψυχιάτρου που γνωμάτευαν ότι είμαι υγιής για εργασία και διορισμό στην συγκεκριμένη θέση όμως η υπάλληλος είπε ότι βλέπει μια αντίθεση σε σχέση με το πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ,δηλαδή υπάρχει πάθηση αλλά οι γνωματεύσεις λένε ότι είμαι υγιής !Της εξήγησα ότι είμαι σε αγωγή και ότι η θέση είναι ΑΜΕΑ !! Λέτε να υπάρχει πρόβλημα διορισμού ???


Που τα κατέθεσες? Σε ποια προκήρυξη? Σου ζήτησε τα δικαιολογητικά ο φορέας?

nik77
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: Τρί Μαρ 20, 2018 11:19 pm

Re: ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ - ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ

Δημοσίευσηαπό nik77 » Πέμ Νοέμ 01, 2018 4:02 pm

Η γνωματευση παθολογου πρεπει να αναγραφει ότι είσαι υγιης ικανος να εργαστεις στην ανάλογη θέση και μπορείς να διοριοστεις στο δημόσιο .Η ψυχιατρική γνωματευση πρέπει να αναγράφει οτι δεν εμφανίζεις ενεργό ψυχοπαθολογια και είσαι ικανός για διορισμό στον δημόσιο τομέα.


Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες