[quote="κ.2"]k.2 είσαι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!!!!!
Τελικά, όπως φάνηκε από τα διάφορα topic με ερωτήσεις περί τριτεκνίας...... όλοι τα ίδια διαβάζουμε αλλά το τι καταλαβαίνει ο καθένας είναι μία άλλη ιστορία!!!
Προφανώς, η τριτεκνία ως προνόμια, δεδομένου ότι είναι και πρόσφατη ως θεσμός (2006) θέλει να δώσει κίνητρα σε νέους ανθρώπους να κάνουν παιδιά ... οπότε οι δύσμοιροι γονείς που είχαν τρία παιδιά παλιά και δεν έγιναν πολύτεκνοι ώστε να απολαύσουν οι ίδια ή τα παιδιά τους τα σχετικά προνόμια, τώρα θα ακούν τα μύρια όσα από τα παιδιά τους που δεν μπορούν να κάνουν χρήση της τριτεκνίας, επειδή υπερβαίνουν το όριο ηλικίας
Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.... αλήθεια πόσο χρονών είναι?[/quote
Δεν ξέρω αν με ειρωνεύεσαι, εγώ όμως θα σου απαντήσω, το μεγάλο είναι 14
και το μικρό 8.[/quote
Όχι όχι καθόλου δεν σε ειρωνεύομαι.... ίσα ίσα .... συμφωνώ μαζί σου και όπως ανέφερα παραπάνω η τριτεκνία θεσπίσθηκε για να δώσει κίνητρα στους νέους γονείς και όχι να τακτοποιήσει τα παιδιά των παλιών... που δυστυχώς δεν μπορούν να επωφεληθούν...
Εγώ έχω δύο παιδιά 6 και 3...
Και πάλι να σου ζήσουν!!!
Υ.Γ. πρόσεχε λίγο με τα quote... διότι ξαφνικά βρέθηκαν τα δικά μου λόγια σαν να τα έχεις πει εσύ.... χαχα