ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ...

Δικαιολογητικά, διορισμοί, προσλήψεις, διαγωνισμοί ΑΣΕΠ.
ytrewq
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ytrewq » Παρ Ιούλ 10, 2009 8:30 pm

Α, και μια τρίτη.. συγκριτικά το Τ.Π.Δ. είναι καλύτερα αμοιβόμενο από την Ιατροδικαστική, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσα, ή όχι;

Ελπίζω να μην έγινα αδιάκριτη, αν δε θέλεις φυσικά, δε μου απαντάς :)

Lurker
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Lurker » Σάβ Ιούλ 11, 2009 9:15 am

ytrewq έγραψε:Α, και μια τρίτη.. συγκριτικά το Τ.Π.Δ. είναι καλύτερα αμοιβόμενο από την Ιατροδικαστική, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσα, ή όχι;

Ελπίζω να μην έγινα αδιάκριτη, αν δε θέλεις φυσικά, δε μου απαντάς :)

Φυσικά και θα σου απαντήσω, δεν έχω κανένα πρόβλημα και μάλλον για νέα είναι ευχάριστα για σένα :)

Καταρχήν μάλλον το φύλλο σου έβαλε λίγο το χεράκι του για να σου πουν 8) όταν πήρα έπεσα σε γυναίκα μεν αλλά δεν μου έλεγε :(

Τα μόρια μου είναι 1630 και στο τεστ δεξιοτήτων πήρα 70,75 (x3).

Όμως (και εδώ είναι τα ευχάριστα) έχω ήδη ορκιστεί στο ΤΠκΔ και δεν μπορώ να κάνω αίτηση στην 5Κ/2009 και βασικά δεν θα έκανα (μπορούσα να κάνω πριν ορκιστώ αλλά δεν ήθελα). Ρωτούσα εκ μέρους άλλου.

Στο ΤΠκΔ δεν έχω πληρωθεί ακόμη, όταν δω στο βιβλιάριο μου τα καθαρά (τέλος Αυγούστου) θα σου πω σίγουρα αλλά με τα όσα έχω ακούσει είναι καλύτερα στο ΤΠκΔ.

Εσυ πόσα μόρια συγκεντρώνεις btw;

ytrewq
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ytrewq » Σάβ Ιούλ 11, 2009 10:45 am

Lurker έγραψε:Καταρχήν μάλλον το φύλλο σου έβαλε λίγο το χεράκι του για να σου πουν 8) όταν πήρα έπεσα σε γυναίκα μεν αλλά δεν μου έλεγε :(

Δε με ξαφνιάζει.. οι γυναίκες φημιζόμαστε ότι είμαστε και λίγο ...σκύλες :lol:

Lurker έγραψε:Εσυ πόσα μόρια συγκεντρώνεις btw;

Εγώ για τις θέσεις χειριστών είμαι στα 1550 + 246 από το τεστ δεξιοτήτων (πάλι θα με "έτρωγες" δηλαδή :P χαχα). Θα κάνω τα χαρτιά μου και για θέσεις διοικητικού, ειδικά για τις 2 του μεταφραστικού που με ενδιαφέρουν πολύ και σαν αντικείμενο, έχω περισσότερα μόρια σ'αυτή την κατηγορία απ' ότι στη χειριστών. Μήπως τυγχάνει να γνωρίζεις (εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος) τι μισθολόγιο έχουν στο Υπ. Απασχόλησης και στον ΟΕΚ στην κατηγορία ΔΕ Διοικητικού? Φαντάζομαι ότι για το μεταφραστικό θα παίζει επιπλέον και κάποιο, μικρούλι έστω, επίδομα πτυχίου..

Πάντως αν θέλεις να συζητήσουμε οτιδήποτε άλλο, μπορείς να μου γράψεις στο blue.bluester@gmail.com ,γιατί φοβάμαι πως εδώ βγαίνουμε λίγο off-topic... :)

Kouakeros
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Kouakeros » Τετ Ιούλ 22, 2009 7:31 pm

Με δεδομένο πως κάποιος ορμώμενος από την ΕΣΔΔ και το τμήμα Τουριστικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, καταλήξει στις σχετικές υπηρεσίες:
Γνωρίζει παρακαλώ κάποιος σχετικά με τις απολαβές στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και στον ΕΟΤ;
Γνωρίζουμε επίσης το περιβάλλον εργασίας και το αντικείμενο πιο συγκεκριμένα;

Ευχαριστώ.

chris_I2
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό chris_I2 » Παρ Αύγ 14, 2009 9:57 am

ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΣΕ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΣ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ-ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΜΙΣΘΟ.

insifnos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Μισθός ΤΕ Τηλεπικοινωνιακού ΥΠΑ

Δημοσίευσηαπό insifnos » Παρ Αύγ 14, 2009 11:05 am

Καλημέρα,
Μπορει κάποιος αν γνωρίζει να μας πει για μισθό ενος ΤΕ3 Τηλ/κού στην Κεντρική Υπηρεσία Υ.Π.Α?
Κάθε πληροφορία βεβαια σχετική είναι ευπρόσδεκτη :)
Αναφερομαι στην 6Κ/2008 αν λεει κατι αυτό....
Ευχαριστώ

Giorgio78
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Giorgio78 » Παρ Αύγ 14, 2009 9:47 pm

chris_I2 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΣΕ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΣ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ-ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΜΙΣΘΟ.

Ypologise gyrw sta 1300 kathara (mazi me ta eksoda kinishs pou pairnoun)

carpe diem
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Μισθός Υπαλλήλων ΠΕ σε ΟΤΑ Α' Βαθμού

Δημοσίευσηαπό carpe diem » Κυρ Αύγ 16, 2009 12:51 am

Καλημέρα σε όλη την παρέα του diorismos, από ένα καινούργιο μέλος.

Chris_12, λοιπόν ο καθαρός μισθός υπαλλήλων ΠΕ σε ΟΤΑ Α' Βαθμού, στο 17ο μισθολογικό κλιμάκιο (1 έτος προϋπηρεσίας), είναι 1417 ευρώ. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται πέρα από τον βασικό μισθό, τα ακόλουθα επιδόματα: ειδικής απασχόλησης, το κίνητρο απόδοσης, το επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών (διδακτορικού) και τα έξοδα κίνησης.
Τα ίδια ισχύουν και για τους ΠΕ Διοικητικούς και ΠΕ Διοικητικούς-Οικονομικούς.

homo_economicus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό homo_economicus » Κυρ Αύγ 16, 2009 10:35 am

Γνωρίζει κανείς που κυμαίνονται οι αποδοχές ΠΕ στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΕΠΘ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

G.D.
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: Μισθός Υπαλλήλων ΠΕ σε ΟΤΑ Α' Βαθμού

Δημοσίευσηαπό G.D. » Κυρ Αύγ 16, 2009 4:59 pm

carpe diem έγραψε:Καλημέρα σε όλη την παρέα του diorismos, από ένα καινούργιο μέλος.

Chris_12, λοιπόν ο καθαρός μισθός υπαλλήλων ΠΕ σε ΟΤΑ Α' Βαθμού, στο 17ο μισθολογικό κλιμάκιο (1 έτος προϋπηρεσίας), είναι 1417 ευρώ. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται πέρα από τον βασικό μισθό, τα ακόλουθα επιδόματα: ειδικής απασχόλησης, το κίνητρο απόδοσης, το επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών (διδακτορικού) και τα έξοδα κίνησης.
Τα ίδια ισχύουν και για τους ΠΕ Διοικητικούς και ΠΕ Διοικητικούς-Οικονομικούς.

Εγώ ΠΕ με 7 χρόνια προϋπηρεσία (ΜΚ 13) πέρνω περίπου 1200 ευρώ καθαρά σε Νομαρχία, συμπεριλαμβανομένων όλων των επιδομάτων (διδακτορικού, γάμου, νομαρχίας) και τις πλασματικές υπερωρίες! Καιρός να φεύγω...

elenaki123
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό elenaki123 » Κυρ Αύγ 16, 2009 7:50 pm

Γνωριζει κανεις σχετικα με την μισθοδοσια για την μερικη απασχοληση σε δημο;;4 ωρες 20 μερες.
Με ποιο καθεστως πληρωνονται ;;;

homo_economicus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό homo_economicus » Παρ Αύγ 21, 2009 8:17 am

homo_economicus έγραψε:Γνωρίζει κανείς που κυμαίνονται οι αποδοχές ΠΕ στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΕΠΘ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κανείς?

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Παρ Αύγ 21, 2009 5:43 pm

einai apo ta xeirotera ipoyrgeia..985vasikos+100paragogikotitas+176 prosopiki diafora=1013 kathara

vazeis master , oikogeneiako, teknon..mia fora to etos exoun to eksetastiko epidoma apo 800-1200 analoga me ti vathmida ekpaideysis eisai,,kai exoun kai plasmatikes iperories..se ena npdd tou ypepth gia pe einai peripoy 140 eyro ton mina ...

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Παρ Αύγ 21, 2009 5:44 pm

tora vevea me to eniaio mporei na einai kai 1000 (kai polla eipa pali) kai aoristou..min ksexnoiomaste..

homo_economicus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό homo_economicus » Παρ Αύγ 21, 2009 7:49 pm

marionik έγραψε:einai apo ta xeirotera ipoyrgeia..985vasikos+100paragogikotitas+176 prosopiki diafora=1013 kathara

vazeis master , oikogeneiako, teknon..mia fora to etos exoun to eksetastiko epidoma apo 800-1200 analoga me ti vathmida ekpaideysis eisai,,kai exoun kai plasmatikes iperories..se ena npdd tou ypepth gia pe einai peripoy 140 eyro ton mina ...

Δηλαδή περίπου 15000-16000 Ε το χρόνο καθαρά με τα επιδόματα (μάστερ/οικογενειακό/εξετάσεων) και τις υπερωρίες (αν τις δίνουν στην Κεντρική Υπηρεσία).

Ευχαριστώ

:D

Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες