Είμαι διοριστέος στα οριστικά αποτελέσματα. Αν αποδεχθώ τη θέση και ορκιστώ αλλά σε λίγες μέρες μετά κάνω αίτηση σε προκήρυξη που γνωρίζω πως έχω καλές πιθανότητες να πετύχω και θα επιθυμούσα πιότερο να διοριστώ, μπορώ ανενόχλητα να δηλώσω παραίτηση και να πάω στην δεύτερη επιθυμητή θέση (εφόσον φυσικά είμαι διοριστέος και σε αυτην);
Ευχαριστώ.
Παραίτηση για την κατάληψη προτιμότερης θέσης
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
Re: Παραίτηση για την κατάληψη προτιμότερης θέσης
ex-serres-sis έγραψε:Είμαι διοριστέος στα οριστικά αποτελέσματα. Αν αποδεχθώ τη θέση και ορκιστώ αλλά σε λίγες μέρες μετά κάνω αίτηση σε προκήρυξη που γνωρίζω πως έχω καλές πιθανότητες να πετύχω και θα επιθυμούσα πιότερο να διοριστώ, μπορώ ανενόχλητα να δηλώσω παραίτηση και να πάω στην δεύτερη επιθυμητή θέση (εφόσον φυσικά είμαι διοριστέος και σε αυτην);
Ευχαριστώ.
Από την στιγμή που έχετε διοριστεί κ ορκιστεί θα πρέπει να περάσει δεκαετία για να μπορειτε να συμμετέχετε ξανά σε προκήρυξη. Εκτός κι αν πρόκειται για θέση ανώτερης βαθμίδας.
-
- Μαθητευόμενος
Nena1979 έγραψε:ex-serres-sis έγραψε:Είμαι διοριστέος στα οριστικά αποτελέσματα. Αν αποδεχθώ τη θέση και ορκιστώ αλλά σε λίγες μέρες μετά κάνω αίτηση σε προκήρυξη που γνωρίζω πως έχω καλές πιθανότητες να πετύχω και θα επιθυμούσα πιότερο να διοριστώ, μπορώ ανενόχλητα να δηλώσω παραίτηση και να πάω στην δεύτερη επιθυμητή θέση (εφόσον φυσικά είμαι διοριστέος και σε αυτην);
Ευχαριστώ.
Από την στιγμή που έχετε διοριστεί κ ορκιστεί θα πρέπει να περάσει δεκαετία για να μπορειτε να συμμετέχετε ξανά σε προκήρυξη. Εκτός κι αν πρόκειται για θέση ανώτερης βαθμίδας.
Γνρίζεται ποιό ΦΕΚ το αναφέρει αυτό για τα δέκα έτη?
-
- Μόνιμος
stavoulamok έγραψε:Nena1979 έγραψε:ex-serres-sis έγραψε:Είμαι διοριστέος στα οριστικά αποτελέσματα. Αν αποδεχθώ τη θέση και ορκιστώ αλλά σε λίγες μέρες μετά κάνω αίτηση σε προκήρυξη που γνωρίζω πως έχω καλές πιθανότητες να πετύχω και θα επιθυμούσα πιότερο να διοριστώ, μπορώ ανενόχλητα να δηλώσω παραίτηση και να πάω στην δεύτερη επιθυμητή θέση (εφόσον φυσικά είμαι διοριστέος και σε αυτην);
Ευχαριστώ.
Άρθρο 7 Συμμετοχή τακτικού προσωπικού σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων μετά από δεκαετία – Τροποποίηση παρ. 2 και 3 άρθρου 17 ν. 4765/2021
1. Στην παρ. 2 του άρθρου 17 του ν. 4765/2021 (Α’ 6), περί του δικαιώματος συμμετοχής στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό, η λέξη «πενταετίας» αντικαθίσταται από τη λέξη «δεκαετίας» και η παρ. 2 διαμορφώνεται ως εξής:
2. Τακτικοί υπάλληλοι των φορέων της παρ. 1 του άρθρου 2 έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων των φορέων αυτών, μετά από την παρέλευση δεκαετίας από την ημερομηνία διορισμού ή πρόσληψής τους, με εξαίρεση τη συμμετοχή σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων κατηγορίας ανώτερης αυτής του διορισμού ή της πρόσληψής τους.».
2. Στην παρ. 3 του άρθρου 17 του ν. 4765/2021, η λέξη «πενταετία» αντικαθίστανται από τη λέξη «δεκαετία» και η παρ. 3 διαμορφώνεται ως εξής:
«3. Η εξαίρεση της παρ. 2 ως προς τη δεκαετία εφαρμόζεται αναλόγως και στους υπαλλήλους κατηγορίας Π.Ε. για συμμετοχή σε προκήρυξη πλήρωσης θέσεων Ε.Ε.Π.».
-
- Μαθητευόμενος
stavoulamok έγραψε:Nena1979 έγραψε:ex-serres-sis έγραψε:Είμαι διοριστέος στα οριστικά αποτελέσματα. Αν αποδεχθώ τη θέση και ορκιστώ αλλά σε λίγες μέρες μετά κάνω αίτηση σε προκήρυξη που γνωρίζω πως έχω καλές πιθανότητες να πετύχω και θα επιθυμούσα πιότερο να διοριστώ, μπορώ ανενόχλητα να δηλώσω παραίτηση και να πάω στην δεύτερη επιθυμητή θέση (εφόσον φυσικά είμαι διοριστέος και σε αυτην);
Ευχαριστώ.
Δείτε το νόμο 5149/24. Δυστυχώς από την 8κ και μετά η πενταετία έγινε δεκαετία
Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες