Βαθμολόγιο και Μεταπτυχιακό/Διδακτορικό

Δικαιολογητικά, διορισμοί, προσλήψεις, διαγωνισμοί ΑΣΕΠ.
Rudeboy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: Βαθμολόγιο και Μεταπτυχιακό/Διδακτορικό

Δημοσίευσηαπό Rudeboy » Τρί Ιούλ 30, 2024 11:08 pm

Έλεγχοι που διεξάγει ο ΟΑΕΔ για τα προγράμματα που επιχορηγεί και τα επιδόματα ....πχ μητρότητας ή εάν το επιχορηγούμενο άτομο απασχολείται κανονικά όπως και τα δεσμευόμενα .

Επιτόπιοι έλεγχοι λέγονται και στην υπηρεσία γίνονται και διοικητικοί έλεγχοι μέσω εργάνη κλπ

Βέβαια ουσιαστικά ξεφεύγουμε από την ουσία του topic .

Δυο είναι τα συμπεράσματα που βγαίνουν.

Πρώτον , δεν σε ενημερώνει κανένας για τα δικαιώματα και αν δεν τα ψάξεις μόνος σου , δεν ξέρεις τι σου γίνεται .

Δεύτερον , στο δημόσιο για μείωση της ανεργίας , προσλαμβάνονται αρκετά πολλοί με διάφορες συμβάσεις με αποτέλεσμα είτε σε κάποιες υπηρεσίες να μην χωράμε και κάποιοι να κάνουν βοηθητικές εργασίες ενώ προσλήφθηκαν για άλλο ρόλο είτε κάποιες υπηρεσίες όπως τα νοσοκομεία να υπολειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού .

Τρίτον , η εμπειρία και στο δημόσιο μετράει (παρόλο που στην προηγούμενη υπηρεσία , μπορεί και να μην έκανες και πολλά πράγματα ) , και μέχρις στιγμής δεν προσμετράται η εμπειρία στα κοινωφελή ,άγνωστος λόγος .

priovolakos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: Βαθμολογιο και Μεταπτυχιακό/Διδακτορικό

Δημοσίευσηαπό priovolakos » Τρί Σεπ 17, 2024 1:21 pm

THP έγραψε:Ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών απαιτεί - μέσω αιτήσεώς σας - έγκριση από το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο, που εξετάζει τη συνάφεια των τίτλων σπουδών (μεταπτυχιακού - διδακτορικού) σε σχέση με τη θέση εργασίας που θα απασχοληθείτε. Υπήρχουν πάρα πολλές αναφορές στο φόρουμ.

Εφόσον γίνει αποδεκτό, τότε ναι, μεταπηδάτε σε ανώτερη μισθολογική κλίμακα. Εάν όχι, τότε παραμένετε ως έχετε.

Καλημέρα σας,

Από την εμπειρία σας, υπάρχει περίπτωση να αναγνωριστεί μεταπτυχιακό στην πληροφορική σε γεωπόνο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης; Στην προκήρυξη 3ΓΒ/2023 δεν αναφερόταν στα συναφή μεταπτυχιακά.
Θέλω να πώ το Υ.Σ. βασίζεται στην αντίστοιχη προκήρυξη του ΑΣΕΠ ή λαμβάνονται υπόψη και άλλα κριτήρια;

THP
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό THP » Σάβ Σεπ 21, 2024 5:37 pm

Καλησπέρα σας.

Το δεύτερος μέρος της ερώτησής σας είναι αυτό που λαμβάνεται υπόψη ("άλλα κριτήρια"). Εάν δηλαδή, το μεταπτυχιακό που καταθέτετε, εμπίπτει στις αρμοδιότητες της θέσεώς σας. Μπορεί κατά τη γνώμη σας να εμπίπτει και να μην το αναγνωρίσουν, μπορεί όμως και να θεωρείτε ότι δεν θα το αναγνωρίσουν και να αναγνωριστεί.

Το ΑΣΕΠ απλώς αναφέρει, ποιά μεταπτυχιακά γίνονται δεκτά προς μοριοδότηση (και μόνον).

Rudeboy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Rudeboy » Παρ Ιαν 03, 2025 5:27 pm

Καλή Χρονιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι .

Για έναν συμβασιούχο ορισμένου χρόνου , ο οποίος κάνει αίτηση για αναγνώριση μεταπτυχιακού / διδακτορικού , σε περίπτωση που αναγνωριστεί , τα παίρνει αναδρομικά ή ισχύει μόνο για τους τακτικούς υπαλλήλους ;

dionisis1925
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό dionisis1925 » Κυρ Ιαν 05, 2025 7:45 am

Rudeboy έγραψε:Καλή Χρονιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι .

Για έναν συμβασιούχο ορισμένου χρόνου , ο οποίος κάνει αίτηση για αναγνώριση μεταπτυχιακού / διδακτορικού , σε περίπτωση που αναγνωριστεί , τα παίρνει αναδρομικά ή ισχύει μόνο για τους τακτικούς υπαλλήλους ;

Δεν ισχύει αυτό για τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου.

Rudeboy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Rudeboy » Κυρ Ιαν 05, 2025 10:50 am

Έτσι εξηγείται που στο Διαύγεια , βγάζουν κάθε λίγο αποφάσεις για αναγνώριση μεταπτυχιακών των ΣΟΧ , και για μένα τοσους μήνες μετά , δεν έχουν βγάλει τίποτα ακόμα .

Οι ΣΟΧ δεν αλλάζουν βαθμό αλλά ανεβαίνουν κλιμάκιο , βέβαια από ότι μου λες , δεν τα παίρνουν αναδρομικά μάλλον .

Τώρα όσον αφορά τον βαθμό , άλλου με έχουν Γ και αλλού Δ , αν και ακόμα είμαι Δ καθώς δεν έχουν βγάλει κάποια απόφαση.

Επιπλέον πρακτικά δεν ξέρω τι όφελος θα έχω με την αλλαγή του βαθμού , πιο πολύ για το κλιμάκιο έκανα την αίτηση .

dionisis1925
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό dionisis1925 » Δευ Ιαν 06, 2025 5:03 am

Rudeboy έγραψε:Έτσι εξηγείται που στο Διαύγεια , βγάζουν κάθε λίγο αποφάσεις για αναγνώριση μεταπτυχιακών των ΣΟΧ , και για μένα τοσους μήνες μετά , δεν έχουν βγάλει τίποτα ακόμα .

Οι ΣΟΧ δεν αλλάζουν βαθμό αλλά ανεβαίνουν κλιμάκιο , βέβαια από ότι μου λες , δεν τα παίρνουν αναδρομικά μάλλον .

Τώρα όσον αφορά τον βαθμό , άλλου με έχουν Γ και αλλού Δ , αν και ακόμα είμαι Δ καθώς δεν έχουν βγάλει κάποια απόφαση.

Επιπλέον πρακτικά δεν ξέρω τι όφελος θα έχω με την αλλαγή του βαθμού , πιο πολύ για το κλιμάκιο έκανα την αίτηση .

Υπήρξα Σοχ για αρκετά χρόνια, το μόνο που αλλάζει όπως σωστά έγραψες είναι το μισθολογικό κλιμάκιο.

dionisis1925
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό dionisis1925 » Δευ Ιαν 06, 2025 11:21 am

Μισθολογικό κλιμάκιο ανεβαίνεις με τα χρόνια προϋπηρεσίας της συγκεκριμένης ειδικότητας που έχεις προσληφθεί.

Rudeboy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Rudeboy » Δευ Ιαν 06, 2025 5:35 pm

Ναι αυτό το ξέρω , προσμετράται η προϋπηρεσία αλλά και το μεταπτυχιακό/ διδακτορικό στους ΣΟΧ , για να ανέβουν κλιμάκιο αλλά δεν τα παίρνουν αναδρομικά από την ημερομηνία της αίτησης.

Στους τακτικούς υπαλλήλους χορηγούν την προσαύξηση που αναλογεί από την ημερομηνία της αίτησης , για αυτό καθυστερούν περισσότερο για την γνωμάτευση απ' το υπηρεσιακό συμβούλιο.

dionisis1925
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό dionisis1925 » Τρί Ιαν 07, 2025 7:52 am

Rudeboy έγραψε:Ναι αυτό το ξέρω , προσμετράται η προϋπηρεσία αλλά και το μεταπτυχιακό/ διδακτορικό στους ΣΟΧ , για να ανέβουν κλιμάκιο αλλά δεν τα παίρνουν αναδρομικά από την ημερομηνία της αίτησης.

Στους τακτικούς υπαλλήλους χορηγούν την προσαύξηση που αναλογεί από την ημερομηνία της αίτησης , για αυτό καθυστερούν περισσότερο για την γνωμάτευση απ' το υπηρεσιακό συμβούλιο.

Δεν προσμετράται τίτλος σπουδών στους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου.

Δεν ξέρω που ακριβώς το έχεις διαβάσει.

Rudeboy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Rudeboy » Τρί Ιαν 07, 2025 10:37 pm

Σε ορισμένες υπηρεσίες προσμετράται πχ ΟΑΕΔ

Το έχω διαβάσει στην Διαύγεια . Εκεί αναρτώνται γνωμοδοτικές αποφάσεις των υπηρεσιακών συμβουλίων κατά διαστήματα . Είμαι απολύτως βέβαιος γιατί αναφέρει πως πρόκειται για ΣΟΧ .

Μπες Διαύγεια - ΔΥΠΑ και θα τις δεις .

dionisis1925
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό dionisis1925 » Πέμ Ιαν 09, 2025 4:54 am

Εγώ αναφέρομαι σε σχέσεις εργασίας που εμπλέκεται καθαρά μόνο το δημόσιο, στα προγράμματα δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει.

Rudeboy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Rudeboy » Σάβ Ιαν 18, 2025 4:28 pm

Δεν αναφέρομαι σε προγράμματα . Αναφέρομαι σε υπαλλήλους της δημόσιας υπηρεσίας , Συμβασιούχους Ορισμένου Χρόνου ( Εργασιακούς Συμβούλους )

Σε κάθε περίπτωση από τα σχόλια , διαπιστώνω πως ορισμένοι από όσους απαντάνε έχουν πλήρη άγνοια, οπότε καταλαβαίνω πως ακόμα και αυτοί οι συμβασιούχοι , μπορεί να τα παίρνουν αναδρομικά .

Εγώ ξέρω πως είμαι Τακτικός Υπάλληλος και ακόμα να βγει η απόφαση , ενώ έκανα αίτηση για αναγνώριση , από το καλοκαίρι .

dionisis1925
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό dionisis1925 » Δευ Ιαν 20, 2025 5:26 am

Rudeboy έγραψε:Σε ορισμένες υπηρεσίες προσμετράται πχ ΟΑΕΔ

Το έχω διαβάσει στην Διαύγεια . Εκεί αναρτώνται γνωμοδοτικές αποφάσεις των υπηρεσιακών συμβουλίων κατά διαστήματα . Είμαι απολύτως βέβαιος γιατί αναφέρει πως πρόκειται για ΣΟΧ .

Μπες Διαύγεια - ΔΥΠΑ και θα τις δεις .

Για δείξε μας μια απόφαση που αναφέρεται σε Σοχ , το μπες διαύγεια δυπα και
ψάξε 20 σελίδες δεν είναι το ιδανικό.

Rudeboy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Rudeboy » Δευ Ιαν 20, 2025 4:29 pm

Ενδεικτικά ανεβάζω αυτό diavgeia.gov.gr/decision/view/62%CE%A8%CE%994691%CE%A92-%CE%A8%CE%A4%CE%9F

Άμα ξέρεις να ψάχνεις , τα βρίσκεις όλα .

Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης