ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ

Δικαιολογητικά, διορισμοί, προσλήψεις, διαγωνισμοί ΑΣΕΠ.
Nena1979
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ

Δημοσίευσηαπό Nena1979 » Τρί Οκτ 22, 2024 4:12 pm

pinelopi2013 έγραψε:Επειδή ετοιμάζεται νομική προσφυγή για την συγκεκριμένη απαγόρευση, οποίος συμφωνει ας το δηλώσει.

Υπάρχει κάποιο νεότερο;

smyralion
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό smyralion » Κυρ Νοέμ 24, 2024 9:22 pm

Κάποιος που έχει διοριστεί ως ΤΕ εξαιρείται από την 5ετια που του απαγορεύει να συμμετέχει σε προκηρύξεις εφόσον αφορά θέσεις ΠΕ;

Godric
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Godric » Παρ Δεκ 20, 2024 3:31 am

Nena1979 έγραψε:Καλησπέρα . Τον σεπτέμβρη βγήκε σε διαβούλευση ότι η πενταετία θα μετατραπεί σε δεκαετια! Συνάδελφος μου είπε οτι ψηφίζεται αυτές τις μέρες. Μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι;

Έχω ξενερώσει απίστευτα με αυτό που ψηφίστηκε. Άφησα την εργασία μου στον ιδιωτικό τομέα με τα διπλάσια λεφτά για την "ασφάλεια του δημοσίου", διορίστηκα 200 χλμ μακριά από την οικογένειά μου (μόλις είχε γεννηθεί η κόρη μου) και είχα στο μυαλό μου ότι στα 5 χρόνια θα μπορώ να διεκδικήσω μια θέση πιο κοντά. Τώρα τα 5 τα έκαναν 10. Τι να πω
Απαράδεκτο

Rudeboy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Rudeboy » Σάβ Δεκ 21, 2024 11:08 pm

Θέση πιο κοντά μπορείς να διεκδικήσεις μέσω μετάθεσης ή κινητικότητας .

Εσύ να κάνεις λες και οι γραπτοί διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ είναι κάτι εύκολο ή η μοριοδότηση ,

Όσοι καταφέραμε και διοριστήκαμε σε μόνιμες θέσεις , είμαστε πολύ τυχεροί .

Πρόβλημα θα υπήρχε αν η 10ετία ίσχυε για την δυνατότητα μετάθεσης ή κινητικότητας , όχι τώρα .

Αν θεωρείς πως η εργασία σου στον ιδιωτικό τομέα ήταν η πιο κατάλληλη για σένα , μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να δηλώσεις παραίτηση και να επιστρέψεις .

Natasha17
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Natasha17 » Παρ Δεκ 27, 2024 4:18 pm

Σε περίπτωση που κάποιος διορίστηκε ΔΕ και γίνεται ΠΕ με μετάταξη, πρέπει να περάσουν 5 χρόνια από την μετάταξη για να υποβάλει αίτηση σε νέα προκήρυξη ως ΠΕ;

Nena1979
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nena1979 » Τρί Ιαν 07, 2025 3:24 pm

Rudeboy έγραψε:Θέση πιο κοντά μπορείς να διεκδικήσεις μέσω μετάθεσης ή κινητικότητας .

Εσύ να κάνεις λες και οι γραπτοί διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ είναι κάτι εύκολο ή η μοριοδότηση ,

Όσοι καταφέραμε και διοριστήκαμε σε μόνιμες θέσεις , είμαστε πολύ τυχεροί .

Πρόβλημα θα υπήρχε αν η 10ετία ίσχυε για την δυνατότητα μετάθεσης ή κινητικότητας , όχι τώρα .

Αν θεωρείς πως η εργασία σου στον ιδιωτικό τομέα ήταν η πιο κατάλληλη για σένα , μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να δηλώσεις παραίτηση και να επιστρέψεις .

Γιατί η μετάθεση ή η κινητικότητα θεωρείται εύκολη; Ειδικά αν κάποιος είναι υγιειονομικός; Ολα δύσκολα είναι. Η πενταετία ήταν αρκετή . Τα δέκα έτη ειναι υπερβολικά και άδικα.

Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης