Mark έγραψε:Μηοως ξέρεις κάτι ακόμα,την άνευ αποδοχών πάνω του ενός μηνός θέλει υπηρεσιακό συμβούλιο. Είναι το τοπικό της υπηρεσία μου η στο υπουργείο το κεντρικό υπηρεσιακό? Γιατί εάν είναι του υπουργείου θα κάνει κάνα 5μηνο για έγκριση. Επίσης γνωρίζεις μπορώ να γράψω εγώ πόσο καιρό θέλω την άνευ αποδοχών?
Τα υπηρεσιακά είναι μεγάλο κεφάλαιο... άλλο συνεδριάζει μια φορά τη βδομάδα και άλλο δυο φορές το χρόνο.
Καλύτερα να ρωτήσεις την υπηρεσία που υπάγεσαι για συγκεκριμένα θέματα και αν μπορείς κάποιον στο
υπηρεσιακό σου. Προφανώς εσύ γράφεις για πόσο χρόνο θέλεις την άδεια ... να στο εγκρίνουν μετράει...
Δε μπορώ να σε συμβουλέψω...ούτε για τον εαυτό μου δεν είμαι σίγουρος...
Μπορείς να βρεις κάποιον στη καινούρια δουλειά που να ήταν παρόμοια περίπτωση με σένα
ή να ρωτήσεις εκεί πληροφορίες για ανάλογη περίπτωση ; Δεν μπορεί ... κάποιος θα ήταν αλλού πριν ...
εξάλλου θα το δηλώσεις πως πριν είσαι ή ήσουν στη προηγούμενη δουλειά , θα το δουν στο μητρώο μισθοδοτούμενων.
Νομίζω είναι η πιο καλή βάση για να μάθεις κάτι πιο σίγουρο ( βλέπεις είναι αυτή η εκπαίδευση που έχεις , που
αλλάζει τα πράγματα σε σχέση με τη γενική περίπτωση...τι υποχρεώσεις ή θέματα έχεις αυτό το διάστημα ;;
πληρώνεσαι ; υπογράφεις κάποια σύμβαση π.χ. ιδοχ ...οπότε θέλεις άδεια από την προηγούμενη δουλειά ;
η λύση είναι η παραίτηση ; κλπ )