Έχω μια απορία όσον αφορά την εργασιακή εμπειρία και θα ήθελα μια βοήθεια από την ομάδα
Δουλεύω σε έναν εργοδότη από το 2014 έως και σήμερα. Στα μέσα του 2019 ξεκίνησε η άδεια εγκυμοσύνης μου από το ΙΚΑ και συνεχίστηκε το 2020 με την άδεια μητρότητας του ΟΑΕΔ και μετά επέστρεψα στη δουλειά μου. Η εργασιακή σχέση με τον εργοδότη δεν διακόπηκε. Τα ένσημα μου τα κολλούσαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το ΙΚΑ και ο ΟΑΕΔ. Τα ένσημα αυτά έχουν άλλο κωδικό σε σχέση με αυτά που μου κολλάει ο εργοδότης και φαντάζομαι δεν μπορούν να μετρηθούν στην εμπειρία.
Συνεπώς εγώ τι θα πρέπει να βάλω στους μήνες απασχόλησης και τι στους μήνες ασφάλισης; Στους μήνες απασχόλησης είναι όλο το διάστημα που είμαι εργαζόμενη (συμπεριλαμβανόμενης και της άδειας εγκυμοσύνης) και στους μήνες ασφάλισης όλο το διάστημα μείον τους μήνες της άδειας εγκυμοσύνης; Επίσης στις μέρες ασφάλισης τι θα έπρεπε να βάλω;
Και κάτι ακόμα. Εκτύπωσα τα ένσημά μου από τον ΕΦΚΑ και λείπουν οι τελευταίοι δύο μήνες μέχρι να οριστικοποιηθούν. Φαντάζομαι αυτοί οι δύο μήνες δε δηλώνονται στην εμπειρία, σωστά;
Ευχαριστώ.