Μισθολογικά κλιμάκια δημοσίων υπαλλήλων

Δικαιολογητικά, διορισμοί, προσλήψεις, διαγωνισμοί ΑΣΕΠ.
thourios
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 416
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2005 9:52 am

Μισθολογικά κλιμάκια δημοσίων υπαλλήλων

Δημοσίευσηαπό thourios » Τετ Σεπ 22, 2021 1:03 pm

Σύμφωνα με την νομοθεσία

Ξεκινάμε λοιπόν (αφού κάνουμε αίτηση συνυποβάλλοντας όλα τα έγγραφα γιατί το κλιμάκιο ισχύει από την ημέρα κατάθεσης της αίτησης και μετά) και βλέπουμε ότι τρώμε κώλυμα στην διαδικασίες υπ΄ αριθμόν 4 και 5 που πρέπει η υπηρεσία που μας έχει προσλάβει τώρα να επιβεβαιώσει αν τα έγγραφα που προσκομίσαμε είναι γνήσια. Αυτό σημαίνει επικοινωνία της μίας υπηρεσίας με την άλλη κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο αφού η μία δεν απαντάει στα e-mail και της τηλεφωνικές κλήσεις της άλλης. Οι υπάλληλοι λείπουν και η κατάσταση με τον covid-19 έχει δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.
Αν μάλιστα η προυηπηρεσία έχει πραγματοποιηθεί σε πολλές υπηρεσίες και φορείς του δημοσίου είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει η διασταύρωση των πληροφοριών.
Από την άλλη δεν αρκούν οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας με υπογραφές και σφραγίδες των προϊσταμένων των υπηρεσιών. Ούτε έγγραφα από την διαύγεια με τις αποφάσεις πρόσληψης με αριθμούς ΑΔΑ ή ακόμα και εκτυπώσεις με σφραγίδα και κωδικό επαλήθευσης από το e-gov. Ακόμα και οι εκτυπώσεις από την σελίδα του ΕΦΚΑ με τα ένσημα δεν αρκούν για την επιβεβαίωση της αλήθειας και της γνησιότητας.
Πρέπει να επαληθευθεί με άλλη εσωτερική διαδικασία.

Σαν να λέμε. Με σταματάει η τροχαία για παράβαση ορίου ταχύτητας και ενώ του δείχνω το δίπλωμα και πρέπει να διασταυρώσει ο τροχονόμος ότι η άδεια οδήγησης είναι γνήσια αλλιώς αν θέλει μου ρίχνει και πρόστιμο πλαστογραφίας.

Για αυτό ειδικά οι συμβασιούχοι δεν λαμβάνουν ποτέ τα κλιμάκια γιατί μέχρι να γίνουν τα συμβούλια η σύμβαση τελειώνει. Αν και η διαδικασία διαρκεί μερικές μέρες πολλές φορές δεν ολοκληρώνεται ποτέ.

Τα σχόλια δικά σας. :( :(

dionisis1925
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: Πέμ Αύγ 10, 2017 4:41 pm

Re: Μισθολογικά κλιμάκια δημοσίων υπαλλήλων

Δημοσίευσηαπό dionisis1925 » Τετ Σεπ 22, 2021 7:16 pm

Eγώ έχασα σχεδόν 24 μήνες επειδή η σύμβαση μου ήτανε η περιβόητη έργου με νόμο Πολάκη και δεν μου αναγνωρίστηκε ποτέ.

Τώρα ανέβηκα κλιμάκιο αλλά ήμουνα τυχερός διότι εργάζομαι στον ίδιο φορέα και η διαδικασία έγινε πολύ γρήγορα.


Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες