Παραίτηση από ΣΟΧ για διορισμό
Παραίτηση από ΣΟΧ για διορισμό
Είμαι Σοχ με συνεχείς ανανεωμένες συμβάσεις σε νοσοκομείο έχω περάσει σε διαγωνισμό Ασεπ πρέπει να δηλώσω παραίτηση την προηγούμενη μέρα η μπορώ και την ίδια μέρα που θα ορκιστώ? Επίσης κάπου διάβασα ότι μαζί με τα δικαιολογητικά μπορώ να στείλω υπεύθυνη δήλωση ότι εργάζομαι και να γίνει αυτόματα η διαδικασία.
-
- Δόκιμος
Re: Παραίτηση από ΣΟΧ για διορισμό
Noname321 έγραψε:Είμαι Σοχ με συνεχείς ανανεωμένες συμβάσεις σε νοσοκομείο έχω περάσει σε διαγωνισμό Ασεπ πρέπει να δηλώσω παραίτηση την προηγούμενη μέρα η μπορώ και την ίδια μέρα που θα ορκιστώ? Επίσης κάπου διάβασα ότι μαζί με τα δικαιολογητικά μπορώ να στείλω υπεύθυνη δήλωση ότι εργάζομαι και να γίνει αυτόματα η διαδικασία.
Ναι και οι 2 περιπτώσεις που αναφέρεις γίνονται.
Δλδ Μπορώ να παραιτηθώ εφόσον υπογράψω το διορισμό την ίδια μέρα και δεν υπάρχει πρόβλημα. Και σε περίπτωση που στείλω Υδ μαζί με τα δικαιολογητικά τι πρέπει να γράψω
-
- Δόκιμος
Γραφείου προσωπικού στο Νοσοκομείο δεν έχετε? Επίσης όταν παραιτηθείς αν έχεις υπόλοιπο κανονικής άδεια θα πρέπει να συμπληρώσεις μια αίτηση για να την αποζημιωθείς και να της πας στο πρωτόκολλο για να περάσει από Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
Στην ΥΔ αναφέρεις πως εργάζεσαι στο ΤΑΔΕ νοσοκομείο και παραιτείσαι από την χ θέση λόγω διορισμού σε άλλη προκήρυξη.
Στην ΥΔ αναφέρεις πως εργάζεσαι στο ΤΑΔΕ νοσοκομείο και παραιτείσαι από την χ θέση λόγω διορισμού σε άλλη προκήρυξη.
Ευχαριστώ πολύ!
Επιστροφή σε “ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης