Άλκη γειά σου!!!
Τώρα άνοιξα εντελώς τυχαία και είδα το μήνυμά σου!!!! Κ εγώ στην ίδια ακριβώς θέση είμαι. ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού στην Εμπορία!!
Εγώ είμαι στα συμβόλαια και διακανονισμούς! Σχεδόν όλους σε αυτό το πόστο τους βάζουν!!! Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι και οι καλύτερες!!! Θα έχεις να κάνεις με κόσμο και μάλιστα κόσμο εξαγριωμένο αφού δε θα τους αρέσει όταν τους λες ότι πρέπει να πληρώσουν!!! Πρέπει να έχεις υπομονή!!!!!!! Εγώ μέσα στην πρώτη εβδομάδα έλεγα θα φύγω.... Κ όμως είμαι ακόμα εδώ....
Τα καλά τώρα ποιά είναι: Έχεις σταθερό μισθό!!! Αν δεν έχεις καμία τριετία ως εμπειρία, κ οπότε ξεκινάς με τον χαμηλότερο μισθό, θα παίρνεις 720 ευρώ. Παίρνεις την άδειά σου!!! 2 ημέρες τον μήνα!!!
Στην αρχή (για μία βδομάδα) θα καθίσεις δίπλα σε παλιούς μόνιμους για να πάρεις μία ιδέα για το τι θα κάνεις!!! Αλλά είναι τόσες πολλές και τόσο διαφορετικές οι περιπτώσεις που θα αντιμετωπίσεις, που η βοήθεια από παλαιότερους θα είναι συνεχής....!!! Κ αυτοί ρωτάνε ο ένας τον άλλον...!
Σκέψου ότι θα είναι ένα οχτάμηνο και θα έχεις έναν σταθερό μισθό, την άδειά σου, τα ένσημά σου.... κάτι που σήμερα δυστυχώς δεν βρίσκεις εύκολα....!!!
Λοιπόν, ΥΠΟΜΟΝΗ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! Όλα καλά θα πάνε!!! Κερδισμένος θα βγεις!!! Θα καταλάβεις και πολλά πράγματα για τον εαυτό σου που ίσως δεν είχες καταλάβει!!! Και να θυμάσαι ότι όσο περνάνε οι μέρες, εσύ θα νοιώθεις πιο καλά γιατί θα αποκτάς εμπειρία και θα ξέρεις πως να χειριστείς τις καταστάσεις!!!