Σας ευχαριστώ!

kate_1 έγραψε:Παιδιά με πήραν τηλ!!! Και με ρώτησαν αν δέχομαι τη θέση! Μου είπαν να περάσω την επόμενη εβδομάδα από τα κεντρικά, πλ. Κοραή, να τους καταθέσω κάτι χαρτιά (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ....) και να υπογράψω υπεύθυνη δήλωση ότι δέχομαι τη θέση! Άραγε εκεί θα πηγαίνουμε για δουλειά? Ή θα μας στείλουν και σε άλλες περιοχές? Ξέρει κανείς?
kate_1 έγραψε:Παιδιά έμαθα!!! Στο κέντρο θα μας πάρουν! Αριστείδου 5 Αθήνα. Μιλάμε γίνεται χαμός....Κάτι ουρές από κόσμο δεν χώραγα να περάσω!!!Ελπίζω να τα καταφέρω! Είπαν θα με πάρουν τηλ να μου πουν πότε ξεκινάμε!
kate_1 έγραψε:Αυτό θα κάνω ersilyk!!! Θα προσπαθήσω να μην αγχώνομαι!!!Και θα σκέφτομαι ότι ήμουν άνεργη κοντά δύο χρόνια!!! Θα σε ενημερώσω όταν ξεκινήσω (μισθό, συνθήκες....)!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!
ersilyk έγραψε:kate_1 έγραψε:Αυτό θα κάνω ersilyk!!! Θα προσπαθήσω να μην αγχώνομαι!!!Και θα σκέφτομαι ότι ήμουν άνεργη κοντά δύο χρόνια!!! Θα σε ενημερώσω όταν ξεκινήσω (μισθό, συνθήκες....)!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!
Αυτο ακριβώς... Ψυχραιμα παιρνε τα λεφτακια σου κ γραψε ολους αυτους που μπορεί ν σε ταραξουν.. Ενα οκταμηνο ειναι... Καλη επιτυχια
Επιστροφή σε “ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης