3ΕΑ/2019 και 5Κ/2017

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
roulipav
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Σάβ Μάιος 16, 2020 10:48 am

3ΕΑ/2019 και 5Κ/2017

Δημοσίευσηαπό roulipav » Κυρ Μάιος 17, 2020 11:26 am

Καλημέρα! είμαι ειδική παιδαγωγός και το 2017 είχα κάνει αίτηση στην 5Κ/2017. Η θέση ήταν τακτικού προσωπικού σε φορέα του υπουργείου υγείας. Τότε είχαν ανακοινωθεί διοριστέοι και δεν ήμουν μέσα σε αυτούς.Πριν μερικές μέρες όμως με πήραν τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι η μία θέση δεν καλύφθηκε και ότι ήρθε η σειρά μου για τον διορισμό σε επαρχιακή πόλη που απέχει 2 ώρες περίπου από την Αθήνα. (σημ. μένω στην Αθήνα,έχω οικογένεια και εργάζομαι ως αναπληρώτρια με σύμβαση ιδ. δικαίου η οποία λήγει στις 30 Ιουνίου). Το πρόβλημα είναι οτι το 2017 που έκανα την αίτηση είχαμε αποφασίσει να πάμε, τώρα όμως μετά από τρία χρόνια τα δεδομένα έχουν αλλάξει καθώς έχω κάνει αίτηση στην 3εα/2019 των εκπαιδευτικών και οι οριστικοί πίνακες αναμένονται τέλος Μαϊού. Σε περίπτωση που αποδεκτώ τη θέση στην επαρχία θα μπορώ μετά να κάνω αίτηση για να δηλώσω κενά έτσι ώστε να διοριστώ στην Αθήνα και να παραιτηθώ από την πρώτη? Επίσης σκέφτομαι να πω ναι και στη συνέχεια να καθυστερήσω την ορκωμοσία για την οποία διάβασα οτι σου δίνουν περιθώριο ένα μήνα για να παρουσιαστείς και μπορείς να ζητήσεις και παράταση μέχρι έξι μήνες. Αν το πετύχω αυτό και μέσα σε εκείνο το διάστημα βγει η πρόσκληση για δήλωση θέσεων από την 3εα θα είμαι καλυμμένη? Ευχαριστώ.

knts
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1009
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 19, 2017 11:39 pm

Re: 3ΕΑ/2019 και 5Κ/2017

Δημοσίευσηαπό knts » Κυρ Μάιος 17, 2020 6:32 pm

roulipav έγραψε:Καλημέρα! είμαι ειδική παιδαγωγός και το 2017 είχα κάνει αίτηση στην 5Κ/2017. Η θέση ήταν τακτικού προσωπικού σε φορέα του υπουργείου υγείας. Τότε είχαν ανακοινωθεί διοριστέοι και δεν ήμουν μέσα σε αυτούς.Πριν μερικές μέρες όμως με πήραν τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι η μία θέση δεν καλύφθηκε και ότι ήρθε η σειρά μου για τον διορισμό σε επαρχιακή πόλη που απέχει 2 ώρες περίπου από την Αθήνα. (σημ. μένω στην Αθήνα,έχω οικογένεια και εργάζομαι ως αναπληρώτρια με σύμβαση ιδ. δικαίου η οποία λήγει στις 30 Ιουνίου). Το πρόβλημα είναι οτι το 2017 που έκανα την αίτηση είχαμε αποφασίσει να πάμε, τώρα όμως μετά από τρία χρόνια τα δεδομένα έχουν αλλάξει καθώς έχω κάνει αίτηση στην 3εα/2019 των εκπαιδευτικών και οι οριστικοί πίνακες αναμένονται τέλος Μαϊού. Σε περίπτωση που αποδεκτώ τη θέση στην επαρχία θα μπορώ μετά να κάνω αίτηση για να δηλώσω κενά έτσι ώστε να διοριστώ στην Αθήνα και να παραιτηθώ από την πρώτη? Επίσης σκέφτομαι να πω ναι και στη συνέχεια να καθυστερήσω την ορκωμοσία για την οποία διάβασα οτι σου δίνουν περιθώριο ένα μήνα για να παρουσιαστείς και μπορείς να ζητήσεις και παράταση μέχρι έξι μήνες. Αν το πετύχω αυτό και μέσα σε εκείνο το διάστημα βγει η πρόσκληση για δήλωση θέσεων από την 3εα θα είμαι καλυμμένη? Ευχαριστώ.


Μπορείς να αποδεχθείς τη θέση στην 5Κ, να δηλώσεις κανονικά περιοχές στην 3ΕΑ και στη συνέχεια να απορρίψεις τη θέση στην 5Κ ή όταν αναλάβεις υπηρεσία στην 3ΕΑ θα λυθεί αυτοδίκαια η σχέση εργασίας με τον φορέα της 5Κ.


Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Athina1610 και 8 επισκέπτες