Προκήρυξη 8Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
sotinela
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 254
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 23, 2018 2:37 pm

Re: Προκήρυξη 8Κ/2018

Δημοσίευσηαπό sotinela » Πέμ Αύγ 01, 2019 3:11 pm

Λόγω των ειδικών κατηγοριών δυστυχώς έμειναν εκτός μουσείων πιστοποιημένοι φύλακες με μεγάλα προσόντα και εμπειρία. Eπίσης, θελω να αναφέρω το εξής. Υπάρχει διοριστέα η οποία εχει μοριοδοτηθεί με δευτερο πτυχίο ΙΕΚ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. Εφόσον στα προσόντα δεν αναφερόταν ο τίτλος δασικής προστασίας πως το ΑΣΕΠ της μέτρησε μόρια β' τίτλου δηλαδή 150 μόρια; Έχει συνάφεια το ΙΕΚ Δασικής Προστασίας με το ΙΕΚ Φύλακας Μουσείων; Καμία απόλύτος σχέση τα προγράμματα σπουδών. Δεν εχω κάνει αίτηση στη παρούσα προκήρυξη απλα το έψαξα λόγω φιλικού μου προσώπου που έκανε αίτηση.

kigasbas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Δευ Αύγ 05, 2019 3:34 pm

Re: Προκήρυξη 8Κ/2018

Δημοσίευσηαπό kigasbas » Δευ Αύγ 05, 2019 8:25 pm

sotinela έγραψε:Λόγω των ειδικών κατηγοριών δυστυχώς έμειναν εκτός μουσείων πιστοποιημένοι φύλακες με μεγάλα προσόντα και εμπειρία. Eπίσης, θελω να αναφέρω το εξής. Υπάρχει διοριστέα η οποία εχει μοριοδοτηθεί με δευτερο πτυχίο ΙΕΚ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. Εφόσον στα προσόντα δεν αναφερόταν ο τίτλος δασικής προστασίας πως το ΑΣΕΠ της μέτρησε μόρια β' τίτλου δηλαδή 150 μόρια; Έχει συνάφεια το ΙΕΚ Δασικής Προστασίας με το ΙΕΚ Φύλακας Μουσείων; Καμία απόλύτος σχέση τα προγράμματα σπουδών. Δεν εχω κάνει αίτηση στη παρούσα προκήρυξη απλα το έψαξα λόγω φιλικού μου προσώπου που έκανε αίτηση.


To ακριβώς αντίθετο ισχύει, φίλε μου. Είμαι ΑΜΕΑ με απολυτήριο Λυκείου, δήλωσα όλες τις θέσεις που είναι για ΑΜΕΑ στην 8κ/2018 και δεν διορίζομαι πουθενά με τα προσωρινά αποτελέσματα, [u]παρότι συγκεντρώνω περισσότερα μόρια από όλους όσοι διορίζονται[/u]. Έκανα ένσταση στον ΑΣΕΠ, και ο υπάλληλος που την παρέλαβε την Πέμπτη το πρωί μου είπε ότι τζάμπα την κάνω, γιατί το γεγονός ότι δεν έχω τον κύριο τίτλο (δίπλωμα αρχαιοφύλακα) ούτε τον α' επικουρικό (δίπλωμα σεκιούριτι) αλλά μόνο τον β' επικουρικό (απολυτήριο Λυκείου) διαιολογεί την μη πρόσληψή μου έναντι άλλων. Και μου είπε επίσης ότι οι ειδικές κατρηγορίες (ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κτλ) διορίζονται στις ειδικές γι' αυτούς θέσεις μόνο εφόσον έχουν τον κύριο τίτλο. Δηλαδή μεταξύ κύριου τίτλου σπουδών και ειδικής κατηγορίας υπερισχύει ο κύριος τίτλος.

Αν όμως εσύ γνωρίζεις συγκεκριμένη περίπτωση (με ονοματεπώνυμο) που να απορρίφθηκε κάποιος με κύριο τίτλο σπουδών με το αιτιολογικό ότι η υγκεκριμένη θέση προορίζεται για υποψηφίους ειδικής κατηγορίας, τότε εδώ υπάρχει θέμα. Για να μην πω για οσμή σκανδάλου, αφού φαίνεται ότι ο ΑΣΕΠ απορρίπτει κάποιους υποψηφίους για τον ίδιο λόγο που ευνοεί-προσλαμβάνει άλλους υποψηφίους.

thourios
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 402
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2005 9:52 am

Re: Προκήρυξη 8Κ/2018

Δημοσίευσηαπό thourios » Τρί Αύγ 06, 2019 10:42 am

Είμαι πιστοποιημένος και έμεινα απέξω. Είχα δηλώσει όλες τις θέσεις και για μέρα και για νύχτα σε όλη την Ελλάδα.
Είναι πολλοί οι παράγοντες που προσμετρώνται στην επιλογή.

sotinela
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 254
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 23, 2018 2:37 pm

Re: Προκήρυξη 8Κ/2018

Δημοσίευσηαπό sotinela » Τρί Αύγ 06, 2019 3:24 pm

thourios έγραψε:Είμαι πιστοποιημένος και έμεινα απέξω. Είχα δηλώσει όλες τις θέσεις και για μέρα και για νύχτα σε όλη την Ελλάδα.
Είναι πολλοί οι παράγοντες που προσμετρώνται στην επιλογή.


Απο τις 186 θέσεις ΜΟΝΟΝ οι 55 άνηκαν σε πολίτες γενικής κατηγορίας. Ολες οι άλλες θέσεις πήγανε σε αμεα, πολύτεκνους και τρίτεκνους. Τόσο και στα ΙΕΚ Φυλάκων να παίρνουν αμεα, τρίτεκνους και πολύτεκνους αν είναι το ΥΠΠΟΑ να βγάζει ολες τις θέσεις στις ειδικές κατηγορίες. Στο μουσείο που έκανε γνωστός μου αίτηση οι συνολικά 4 θέσεις ημερησίων φυλάκων άνηκαν και οι 4 σε ειδικές κατηγορίες. ΚΑΜΙΑ απο τις 4 θέσεις δεν άνηκε στη γενική με αποτέλεσμα ατομα με υψηλά μορια να μην της πάρουν αυτές τις θέσεις και να τις πάρουνε κάποια αμεα ή πολυτεκνοι με ενα απλό χαρτί ΙΕΚ χωρίς καμία εμπειρία.

gery
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 140
Εγγραφή: Σάβ Αύγ 19, 2017 9:35 am

Re: Προκήρυξη 8Κ/2018

Δημοσίευσηαπό gery » Κυρ Μάιος 03, 2020 6:01 pm

Καθώς βγήκε το φεκ κατανομής , τι γίνεται μάθατε ; Προχωρούν οι προσλήψεις ;


Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες