Κριτήριο μοριοδοτήσης η εμπειρίας στον στρατο απο τον ΑΣΕΠ

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
martin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Κριτήριο μοριοδοτήσης η εμπειρίας στον στρατο απο τον ΑΣΕΠ

Δημοσίευσηαπό martin » Τρί Ιαν 27, 2009 10:45 pm

Παρακαλώ γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει ποιο είναι το κριτήριο ώστε να μοριοδοτηθει η εμπειρία στον στρατο απο τον ΑΣΕΠ;
Υπάρχει π.χ κάποιος πίνακας που να αντιστοιχεί την ειδικότητα στον στρατό με την ειδικότητα της θέσης που προκυρίσετε ή είναι στην κρίση του εκάστοτε υπαλλήλου ;

Ευχαριστώ

Giorgio78
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Giorgio78 » Τετ Ιαν 28, 2009 12:55 am

gia ti eidikothta milame? kalo tha htan na exeis ypogeggramenh dhlwsh pou na pistopoiei thn proyphresia pou thes na dhlwseis, se epishmo xarti me upografes dioikhth kai stroggyles sfragides. kaluetra na to pareis oso eisai mesa giati meta tha einai duskolo. sth brash kollaei to sidero pou lene.

jall
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό jall » Τετ Ιαν 28, 2009 7:51 am

Giorgio78 έγραψε:gia ti eidikothta milame? kalo tha htan na exeis ypogeggramenh dhlwsh pou na pistopoiei thn proyphresia pou thes na dhlwseis, se epishmo xarti me upografes dioikhth kai stroggyles sfragides. kaluetra na to pareis oso eisai mesa giati meta tha einai duskolo. sth brash kollaei to sidero pou lene.

+1

martin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό martin » Τετ Ιαν 28, 2009 11:01 pm

Giorgio78 έγραψε:gia ti eidikothta milame? kalo tha htan na exeis ypogeggramenh dhlwsh pou na pistopoiei thn proyphresia pou thes na dhlwseis, se epishmo xarti me upografes dioikhth kai stroggyles sfragides. kaluetra na to pareis oso eisai mesa giati meta tha einai duskolo. sth brash kollaei to sidero pou lene.

(ευχαριστω κατ'αρχην)

Η δήλωση αυτή για να μοριοδοτηθει σε ειδηκότητα "υπάλληλος γραφείου" θα πρέπει να γραφει ρητα οτι στην θητεία μου ήμουν "υπάλληλος γραφείου" ; η θα μοριοδοτηθω αν υπηρέτησα π.χ ως "τηλεφωνητης" ;

Δεν υπαρχει καποια αντιστοιχία ειδικοτήτων στρατου (οι οποιες ειναι λιγο πολυ συγκεκριμενες) με τις ειδικότητες που προκυρησει ο ΑΣΕΠ;

martin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό martin » Πέμ Ιαν 29, 2009 5:44 pm

jall έγραψε:

+1

(ευχαριστω κατ'αρχην)

Η δήλωση αυτή για να μοριοδοτηθει σε ειδηκότητα "υπάλληλος γραφείου" θα πρέπει να γραφει ρητα οτι στην θητεία μου ήμουν "υπάλληλος γραφείου" ; η θα μοριοδοτηθω αν υπηρέτησα π.χ ως "τηλεφωνητης" ;

Δεν υπαρχει καποια αντιστοιχία ειδικοτήτων στρατου (οι οποιες ειναι λιγο πολυ συγκεκριμενες) με τις ειδικότητες που προκυρησει ο ΑΣΕΠ;

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες