ΣΟΣ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑ 8Κ 08 -ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
-
- Μαθητευόμενος
ΣΟΣ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑ 8Κ 08 -ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΕΞΑΜΗΝΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ(ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ) ΣΤΟ ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 8Κ/08. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ 70 ΜΟΡΙΑ(ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΗΜΙΤΕΛΕΣ 12ΜΗΝΟ ΙΕΚ ΣΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ?) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
Re: ΣΟΣ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑ 8Κ 08 -ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
nikos76 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΕΞΑΜΗΝΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ(ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ) ΣΤΟ ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 8Κ/08. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ 70 ΜΟΡΙΑ(ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΗΜΙΤΕΛΕΣ 12ΜΗΝΟ ΙΕΚ ΣΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ?) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...
Καλησπέρα, εγω από αυτά που διάβασα στην 8Κ/08 νομίζω ναι και γιατί να μην τα πάρεις (ΤΑ 70) - αλλωστε σ΄αυτή τη χώρα όλα είναι εφικτά ....
Τωρα γιατι δεν παίρνεις τηλ. να ρωτήσεις ΑΣΕΠ για να είσαι 100% σίγουρος. !!!
-
- Μόνιμος
Η προκήρυξη διατυπώνει ξεκάθαρα ότι 70 μόρια δίδονται ΜΟΝΟ αν έχεις παρακολουθήσει με επιτυχία κάποιο σεμινάριο του ΟΑΕΔ συναφούς ειδικότητας.
Με καμία ένσταση δεν πρόκειται να κερδίσεις τα μόρια αυτά χωρίς το χαρτί του σεμιναρίου. Πουθενά δεν αναφέρει ότι διάφορα χαρτιά γίνονται εναλλακτικά δεκτά.
Με την λογική την δική σου, εγώ που παρακολουθώ μεταπτυχιακό και έχω ήδη περάσει τα μισά μαθήματα με μία βεβαίωση από την σχολή μπορεί να μετρηθεί ως σεμινάριο του ΟΑΕΔ.
Τα σεμινάρια είναι σεμινάρια και τίποτε άλλο, ούτε μαθήματα ούτε πτυχία.
Με καμία ένσταση δεν πρόκειται να κερδίσεις τα μόρια αυτά χωρίς το χαρτί του σεμιναρίου. Πουθενά δεν αναφέρει ότι διάφορα χαρτιά γίνονται εναλλακτικά δεκτά.
Με την λογική την δική σου, εγώ που παρακολουθώ μεταπτυχιακό και έχω ήδη περάσει τα μισά μαθήματα με μία βεβαίωση από την σχολή μπορεί να μετρηθεί ως σεμινάριο του ΟΑΕΔ.
Τα σεμινάρια είναι σεμινάρια και τίποτε άλλο, ούτε μαθήματα ούτε πτυχία.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες