ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΥΠΙ 021
-
- Μαθητευόμενος
ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΥΠΙ 021
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΡΟΣΟΝ?ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ....
ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΙΑ:ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ 021 ΣΗΝ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Θ ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΣ?
ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΡΙΑ:ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ 021 ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΡΑΜΜΑ(Α1,Β1,Β2, Θ1 κ.τ.λ.)ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ!!ΙΣΧΥΕΙ?
ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΙΑ:ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ 021 ΣΗΝ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Θ ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΣ?
ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΡΙΑ:ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ 021 ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΡΑΜΜΑ(Α1,Β1,Β2, Θ1 κ.τ.λ.)ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ!!ΙΣΧΥΕΙ?
-
- Μαθητευόμενος
Re: ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΥΠΙ 021
ΔΗΜΗΤΡΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΡΟΣΟΝ?ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ....
το διπλωμα δεν χρειαζεται να το καταθεσεις, εφοσον δεν απαιτει προσθετο προσον. στο 021 γραφεις οπωσδηποτε την ταυτοτητα, τις βεβαιωσεις απο τα ασφαλιστικα ταμεια που εχεις, εφοσον δεν ειναι του δημοσιου. Επισης μπορεις να σημειωσεις οποιοδηποτε αλλο χαρτι ζητειτε π.χ. βεβαιωση πολυτεκνιας, που δεν μπορεις να το γραψεις καπου αλλου. οτι χαρτι δηλ. σου ΄΄περισσεψει΄΄ και δεν απαιτειτε να το γραψεις στην αιτηση, το γραφεις στο 021. και τελος,οτι γραψεις στο 021 π.χ το πτυχιο νομιζω ειναι στο πλαισιο Α1, πας και γραφεις πανω στο πτυχιο, ψηλα με μεγαλα γραμματα Α1. αν γραψεις την ταυτοτητα στο Θ1, πας πανω στην ταυτοτητα και γραφεις Θ1. Ελπιζω να σε βοηθησα. Καλη επιτυχια
-
- Μαθητευόμενος
Goubi έγραψε:ΔΗΜΗΤΡΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΡΟΣΟΝ?ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ....
το διπλωμα δεν χρειαζεται να το καταθεσεις, εφοσον δεν απαιτει προσθετο προσον. στο 021 γραφεις οπωσδηποτε την ταυτοτητα, τις βεβαιωσεις απο τα ασφαλιστικα ταμεια που εχεις, εφοσον δεν ειναι του δημοσιου. Επισης μπορεις να σημειωσεις οποιοδηποτε αλλο χαρτι ζητειτε π.χ. βεβαιωση πολυτεκνιας, που δεν μπορεις να το γραψεις καπου αλλου. οτι χαρτι δηλ. σου ΄΄περισσεψει΄΄ και δεν απαιτειτε να το γραψεις στην αιτηση, το γραφεις στο 021. και τελος,οτι γραψεις στο 021 π.χ το πτυχιο νομιζω ειναι στο πλαισιο Α1, πας και γραφεις πανω στο πτυχιο, ψηλα με μεγαλα γραμματα Α1. αν γραψεις την ταυτοτητα στο Θ1, πας πανω στην ταυτοτητα και γραφεις Θ1. Ελπιζω να σε βοηθησα. Καλη επιτυχια
Σε ποιο σημειο προκυρηξης (π.χ. 8Κ) αναγραφεται οτι στο εντυπο 021, θα πρεπει να βαζουμε και την ταυτοτητα;;;;
-
- Μαθητευόμενος
ΠΟΥΘΕΝΑ!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΙΠΟΤΑ....ΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ
-
- Μαθητευόμενος
Σε ποιο σημειο προκυρηξης (π.χ. 8Κ) αναγραφεται οτι στο εντυπο 021, θα πρεπει να βαζουμε και την ταυτοτητα;;;;[/quote]
Πουθενα. Εδω ειναι η παγιδα! Εγκυρο αυτο που σου λεω... Υποτιθετε οτι στο 021 πρεπει να γραψεις ολα τα χαρτια που επισυναπτεις και να βαλεις γραμματα επανω τους. το χαρτι πολυτεκνιας π.χ που θα το γραψεις?στην αιτηση απλα γραφεις οτι εισαι πολυτεκνος,θα το βαλεις μεσα,και θα το γραψεις στο θ.δεν πρεπει καπου να το ΄΄δηλωσεις΄΄? ολα τα extra γραφονται στο θ του 021. δεν πρεπει να βαλεις χαρτι μεσα που δεν θα το δηλωσεις καπου.
Πουθενα. Εδω ειναι η παγιδα! Εγκυρο αυτο που σου λεω... Υποτιθετε οτι στο 021 πρεπει να γραψεις ολα τα χαρτια που επισυναπτεις και να βαλεις γραμματα επανω τους. το χαρτι πολυτεκνιας π.χ που θα το γραψεις?στην αιτηση απλα γραφεις οτι εισαι πολυτεκνος,θα το βαλεις μεσα,και θα το γραψεις στο θ.δεν πρεπει καπου να το ΄΄δηλωσεις΄΄? ολα τα extra γραφονται στο θ του 021. δεν πρεπει να βαλεις χαρτι μεσα που δεν θα το δηλωσεις καπου.
-
- Μαθητευόμενος
ΔΗΜΗΤΡΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:ΠΟΥΘΕΝΑ!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΙΠΟΤΑ....ΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ
ξερεις τι, κανω συνεχεια προκηρυξεις, μονο φετος εχω κανει ηδη 2! και καποια πραγματα τα μαθαινεις στην πορεια, ψαχνοντας και ρωτοντας. και μη νομιζεις ακομα ειναι πολλα που δεν ξερω ή δε θυμαμαι και ολο ρωταω.πριν λιγες μερες,να φανταστεις, δε θυμομουν πως να βρω τους μηνες εμπειριας.!!!!ειχε κολλησει το μυαλο μου...δεν τα ξερουμε ολα, απλα οσο ασχολουμαστε, τοσο μαθαινουμε
-
- Μαθητευόμενος
Goubi έγραψε:Σε ποιο σημειο προκυρηξης (π.χ. 8Κ) αναγραφεται οτι στο εντυπο 021, θα πρεπει να βαζουμε και την ταυτοτητα;;;;
Πουθενα. Εδω ειναι η παγιδα! Εγκυρο αυτο που σου λεω... Υποτιθετε οτι στο 021 πρεπει να γραψεις ολα τα χαρτια που επισυναπτεις και να βαλεις γραμματα επανω τους. το χαρτι πολυτεκνιας π.χ που θα το γραψεις?στην αιτηση απλα γραφεις οτι εισαι πολυτεκνος,θα το βαλεις μεσα,και θα το γραψεις στο θ.δεν πρεπει καπου να το ΄΄δηλωσεις΄΄? ολα τα extra γραφονται στο θ του 021. δεν πρεπει να βαλεις χαρτι μεσα που δεν θα το δηλωσεις καπου.[/quote]
Ενταξει αλλα (για να κανω τον δικηγορο του διαβολου) την ταυτοτητα, δεν την δηλωνουμε στο 181;;;;;
Στην περιπτωση που δεν το εχω βαλει, ποια ειναι η "ποινη";;;ακυρωση ολοκληρης της αιτησης;;;;
-
- Μαθητευόμενος
Ενταξει αλλα (για να κανω τον δικηγορο του διαβολου) την ταυτοτητα, δεν την δηλωνουμε στο 181;;;;;
Στην περιπτωση που δεν το εχω βαλει, ποια ειναι η "ποινη";;;ακυρωση ολοκληρης της αιτησης;;;;[/quote]
κανε το δικηγορο και εγω μαζι σου!!! ξερεις κατι, υπαρχουν πολλα που δεν τα ξερουμε. αφορμες ψαχνουν για να απορριψουν τα ξεψαχνιζουν ολα οι κεραταδες. αλλα δεν θα σου ακυρωσουν ολοκληρη την αιτηση για αυτο το λογο.στο 181 εννοεις εκει που λεμε τι επισυναπτουμε?στο πισω μερος? ναι κ εκει τη γραφουμε οπωσδηποτε.και το πτυχιο ομως το γραφεις εκει. δεν το γραφεις και στο 021? :lol: :lol: :lol: :lol:
Στην περιπτωση που δεν το εχω βαλει, ποια ειναι η "ποινη";;;ακυρωση ολοκληρης της αιτησης;;;;[/quote]
κανε το δικηγορο και εγω μαζι σου!!! ξερεις κατι, υπαρχουν πολλα που δεν τα ξερουμε. αφορμες ψαχνουν για να απορριψουν τα ξεψαχνιζουν ολα οι κεραταδες. αλλα δεν θα σου ακυρωσουν ολοκληρη την αιτηση για αυτο το λογο.στο 181 εννοεις εκει που λεμε τι επισυναπτουμε?στο πισω μερος? ναι κ εκει τη γραφουμε οπωσδηποτε.και το πτυχιο ομως το γραφεις εκει. δεν το γραφεις και στο 021? :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Μαθητευόμενος
Goubi έγραψε:Ενταξει αλλα (για να κανω τον δικηγορο του διαβολου) την ταυτοτητα, δεν την δηλωνουμε στο 181;;;;;
Στην περιπτωση που δεν το εχω βαλει, ποια ειναι η "ποινη";;;ακυρωση ολοκληρης της αιτησης;;;;
κανε το δικηγορο και εγω μαζι σου!!! ξερεις κατι, υπαρχουν πολλα που δεν τα ξερουμε. αφορμες ψαχνουν για να απορριψουν τα ξεψαχνιζουν ολα οι κεραταδες. αλλα δεν θα σου ακυρωσουν ολοκληρη την αιτηση για αυτο το λογο.στο 181 εννοεις εκει που λεμε τι επισυναπτουμε?στο πισω μερος? ναι κ εκει τη γραφουμε οπωσδηποτε.και το πτυχιο ομως το γραφεις εκει. δεν το γραφεις και στο 021? :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
...Για να τον ξανακανω τον δικηγορο του :twisted: στο 021, γραφει στα Θ (δηλ, εκει που βαζουμε οτι δεν μπορουμε να βαλουμε παραπανω):
Άλλα πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις (π.χ.βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, υπεύθυνη δήλωση για εμπειρία, δελτία Π.Υ., άδεια άσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση πολυτεκνικής ιδιότητας κ.λ.π.). που πιστοποιούν προσόντα που απαιτούνται από την προκήρυξη
Παντως στο παραδειγμα συμπληρωσης εντυπου 010 (απο την ιστοσελιδα του ΑΣΕΠ) δεν βαζει την ταυτοτητα
Τελος παντων, θα παρω αυριο και το ΑΣΕΠ, και ελπιζω ολα να πανε καλα...
Διοτι και την 6Κ, χωρις ταυτοτητα (στο 021) την εστειλα
-
- Μαθητευόμενος
nvb έγραψε:Goubi έγραψε:Ενταξει αλλα (για να κανω τον δικηγορο του διαβολου) την ταυτοτητα, δεν την δηλωνουμε στο 181;;;;;
...Για να τον ξανακανω τον δικηγορο του :twisted: στο 021, γραφει στα Θ (δηλ, εκει που βαζουμε οτι δεν μπορουμε να βαλουμε παραπανω):
Άλλα πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις (π.χ.βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, υπεύθυνη δήλωση για εμπειρία, δελτία Π.Υ., άδεια άσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση πολυτεκνικής ιδιότητας κ.λ.π.). που πιστοποιούν προσόντα που απαιτούνται από την προκήρυξη
Παντως στο παραδειγμα συμπληρωσης εντυπου 010 (απο την ιστοσελιδα του ΑΣΕΠ) δεν βαζει την ταυτοτητα
Τελος παντων, θα παρω αυριο και το ΑΣΕΠ, και ελπιζω ολα να πανε καλα...
Διοτι και την 6Κ, χωρις ταυτοτητα (στο 021) την εστειλα[/quote]
το ξερω. στο παραδειγμα δεν το εχει... εγω αυτο ξερω και στο λεω. ρωτησα κ αλλα παιδια και συμφωνησαν. ολοι μου ειπαν οτι γραφουμε και την ταυτοτητα.τεσπα, τι να πω?αν εχεις κανα νεοτερο, πες.καλη επιτυχια!!!
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
angelwitch έγραψε:επειδη ζητανε και το οριτζιναλ και το μεταφρασμενο.Οκ στην αιτηση-υπευθυνη δηλωση βαζουμε και τα 2.
Στο 021 δηλωνουμε ξανα και τα 2?
πχ lower Z1
μεταφρασμενο lower Z2
ή απλα
lower Z1
ελπιζω να ημουν το διασαφηνισα τωρα
Εγω το πτυχιο το βαζω στο Ζ, και την μεταφραση στο Θ....
Παντως χρησιμο θα ηταν, να βγαζαμε ενα εντυπο 021, 010, 181 συμπληρωμενο ως προτυπο....για να μην κανουμε πατατιες....
και να μην τρεχουμε τελευταια στιγμη....
-
- Μαθητευόμενος
angelwitch έγραψε:επειδη ζητανε και το οριτζιναλ και το μεταφρασμενο.Οκ στην αιτηση-υπευθυνη δηλωση βαζουμε και τα 2.
Στο 021 δηλωνουμε ξανα και τα 2?
πχ lower Z1
μεταφρασμενο lower Z2
ή απλα
lower Z1
ελπιζω να ημουν το διασαφηνισα τωρα
οχι, το ενα. lower ζ1. δε χρειαζεται να γραψεις και τα δυο. το πτυχιο τους νοιαζει να υπαρχει και εννοειται μεταφρασμενο.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες