Καλησπερα σας
Θελω να συμπληρωσω τα χαρτια μου για την προκυρηξη 8κ-2008.Το προβλημα μου ειναι οτι κατεχοντας απολυτηριο τιτλο ενιαιου λυκειου μπορω να δηλωσω πανω απο εναν κλαδο-ειδικοτητα.Οποτε αν θελω πχ να συμπληρωσω 3 θεσεις ΔΕ Διοικητικων γραμματεων και 3 θεσεις ΔΕ Διοικητικου-Λογιστικου πρεπει να κανω μια αιτηση δηλωνοντας του κωδικους και για τις 6 η 2 αιτησεις οπου η μια θα χει τις 3 θεσεις ΔΕ διοικητικων γραμματεων και η αλλη τις 3 διοικητικου λογιστικου???
Αν χρειαστει να κανω 2 αιτησεις πχ,τοτε στη δευτερη εκτος απο τη συμπληρωση των προσωπικων μου στοιχειων και τις θεσεις πρεπει να συμπληρωσω ξανα τα προσθετα προσοντα,ξενη γλωσσα κλπ??
Ευχαριστω εκ των προτερων
8k-2008 Σχετικα με κλάδους ειδικότητες
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
Εχω μπερδευτει.Αν χρειαστω 2 αιτησεις τις συρραπτω με ενα 021 η κανω δυο ξεχωριστες αιτησεις χωρις να τις συρραψω?Και τοτε στην δευτερη περιπτωση θελει ενα η 2 εγγαρφα 021????
Χαμος!Συγγνωμη για τις συνεχεις ερωτησεις θα μουν ευγνωμων αν καποιος ελυνε τις αποριες μου.Ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολους
Χαμος!Συγγνωμη για τις συνεχεις ερωτησεις θα μουν ευγνωμων αν καποιος ελυνε τις αποριες μου.Ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολους
-
- Μόνιμος
-
- Μαθητευόμενος
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες