προβλημα με την 8κ!!!!

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Goubi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

προβλημα με την 8κ!!!!

Δημοσίευσηαπό Goubi » Πέμ Νοέμ 13, 2008 7:30 pm

καλησπέρα. θέλω να ρωτησω κατι. Προσπαθω να κανω την 8κ/08 και εχω το εξης προβλημα: στην Υ.Δ της προκηρυξης,στην τελευται σελιδα,εκει που λεει΄΄αναλυτικος πινακας στοιχειων αποδειξης εμπειριας΄΄ δεν μπορω να καταλαβω πως να υπολογισω σωστα το γενικο συνολο μηνων εμπειριας. εχει μια υποσημειωση 3(λεει αν διαιρεσουμε τις μερες με το 25 κ κατι τετοιο...)δευτερη φορα κανω προκηρυξη κ η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω κ πολυ καλα,ουτε θυμαμαι τι εκανα την πρωτη φορα. αν ξερει καποιος ας μου απαντησει. εχω ξανα ανεβασει το θεμα αλλα νομιζω οτι εκανα λαθος κ το εβαλα σε αλλο topic.ευχαριστω πολυ. :?: :?: :?: :?: :shock:

efy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: προβλημα με την 8κ!!!!

Δημοσίευσηαπό efy » Πέμ Νοέμ 13, 2008 8:02 pm

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες.... Αν έχεις πχ. 450 ένσημα και δουλεύεις 5μερο τότε διαιρείς το 450/ 25 (ημέρες εργασίας) = 18 μήνες εμπειρίας

Goubi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Goubi » Πέμ Νοέμ 13, 2008 10:08 pm

efy έγραψε:Τι ακριβώς δεν κατάλαβες.... Αν έχεις πχ. 450 ένσημα και δουλεύεις 5μερο τότε διαιρείς το 450/ 25 (ημέρες εργασίας) = 18 μήνες εμπειρίας
κοιτα, στην πρωτη στήλη(α)που λεει΄΄μηνες απασχόλησης΄΄ γραφω για την καθε δουλεια ποσους μηνες δουλεψα.οκ? διπλα στο (β) τις ημερες για την καθε δουλεια. κατω κατω, στο συνολο π.χ. στην α στηλη εχω 20 και στη β 452. δεξια στο γενικο συνολο τι κανω? 452/25? αυτο? 5ημερο δουλευω

sa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό sa » Παρ Νοέμ 14, 2008 10:22 am

Goubi έγραψε:
efy έγραψε:Τι ακριβώς δεν κατάλαβες.... Αν έχεις πχ. 450 ένσημα και δουλεύεις 5μερο τότε διαιρείς το 450/ 25 (ημέρες εργασίας) = 18 μήνες εμπειρίας
κοιτα, στην πρωτη στήλη(α)που λεει΄΄μηνες απασχόλησης΄΄ γραφω για την καθε δουλεια ποσους μηνες δουλεψα.οκ? διπλα στο (β) τις ημερες για την καθε δουλεια. κατω κατω, στο συνολο π.χ. στην α στηλη εχω 20 και στη β 452. δεξια στο γενικο συνολο τι κανω? 452/25? αυτο? 5ημερο δουλευω

an thes grapse mou mono posa ensima exeis kai tha sou steilo ti akribos tha grapseis.

zoim
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zoim » Παρ Νοέμ 14, 2008 1:13 pm

Goubi έγραψε:

Στην βεβαιωση εμπειριας που σου δινει το ΙΚΑ γραφει: "....ασφαλιστηκε στο Ιδρυμα για πχ.1364 ημερες ασφαλισης...". Τις διαιρεις με το 25 και σου βγαινουν 55μηνες που το γραφεις εκει που λεει "Γενικο συνολο μηνων εμπειριας".
Στην β στηλη γραψε τις μερες που δουλεψες αναλυτικα σε καθε δουλεια, τις οποιες μπορεις να τις μετρησεις απο την αναλυτικη καρτελα ενσημων που σου δωσε το ΙΚΑ πριν εκδοσει την βεβαιωση εμπειριας.

zoim
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zoim » Παρ Νοέμ 14, 2008 1:19 pm

sa έγραψε:
Goubi έγραψε:

an thes grapse mou mono posa ensima exeis kai tha sou steilo ti akribos tha grapseis.

πως γινεται να εχεις δουλεψει 20 μηνες, αλλα σε μερες 452? μηπως μπερδευτηκες?
πως δουλευεις? 5ημερο 8ωρο?

zoim
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zoim » Παρ Νοέμ 14, 2008 1:25 pm

zoim έγραψε:
sa έγραψε:
Goubi έγραψε:

πως γινεται να εχεις δουλεψει 20 μηνες, αλλα σε μερες 452? μηπως μπερδευτηκες?
πως δουλευεις? 5ημερο 8ωρο?[/quote

Συγνωμη τωρα καταταβα τι εννοεις...ναι διαιρεις το 452/25 και θα βαλεις στο συνολο των μηνων εμπειριας 18...στρογγυλοποιεις προς τα κατω γιατι σου βγαινουν οι μηνες 18,08. Δεν χρειαζεται να συμπηρωσεις την στηλη α)σε μηνες αφου θα τα γραψεις στην β)σε μερες. Διαβασε ξανα την υποσημειωση 3 κατω κατω.Τουλαχιστον αυτο εκανα εγω.

npir
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό npir » Παρ Νοέμ 14, 2008 2:27 pm

δηλ συγνωμη αν εχει καποιος 18,83 τοτε βαζει 19 μηνες για την εμπειρια???

sa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό sa » Παρ Νοέμ 14, 2008 2:33 pm

npir έγραψε:δηλ συγνωμη αν εχει καποιος 18,83 τοτε βαζει 19 μηνες για την εμπειρια???

OXI BAZEI 18 MHNES KAI TA YPOLOIPA SE MERES KAI SE PERIPTOSH POU TO SYNOLO TON HMERON BGAINEI PANO APO 25 STH MIA KAI 30 STHN ALLH TOTE PROSTHETEIS AKOMH ENA MHNA.KAI GIA NA MH SE MPERDEPSO AUTO SUMBAINEI SYNHTHOS OTAN EXEI DOULEPSEI SE DIAFORETIKES DOULEIES-SUMBASEIS KAI APO THN KATHE MIA EXEIS PERISSEUMA HMERON.

Goubi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Goubi » Παρ Νοέμ 14, 2008 4:26 pm

να σας πω, εγω στρογγυλοποιησα προς τα πανω!!! το εκανα 20!! πειραζει πολυ? :lol:

sa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό sa » Τρί Νοέμ 18, 2008 8:53 am

Goubi έγραψε:να σας πω, εγω στρογγυλοποιησα προς τα πανω!!! το εκανα 20!! πειραζει πολυ? :lol:

tha sou kopsoun tous mhnes pou den exeis apla

Goubi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Goubi » Τρί Νοέμ 18, 2008 6:15 pm

sa έγραψε:
Goubi έγραψε:να σας πω, εγω στρογγυλοποιησα προς τα πανω!!! το εκανα 20!! πειραζει πολυ? :lol:

δεν θα μου ακυρωσουν την αιτηση δηλαδη?

sa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό sa » Τετ Νοέμ 19, 2008 9:43 am

Goubi έγραψε:
sa έγραψε:

oxi bebea, giati na sthn akurosoun. an oi upografes pou zhtan uparxoun den exoun kanena logo na sou thn akurosoun epeidh ebales p.x. 1 mhna pano, apla tha sou ton aferesoun. tha ypologisoun thn empeiria sou me ta dikaiologitika pou tous esteiles kai tha broun tous pragmatikous mines. mhn se agxonei auto.
ante kai kalh epitixia

Goubi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Goubi » Τετ Νοέμ 19, 2008 3:33 pm

sa έγραψε:
Goubi έγραψε:
sa έγραψε:

oxi bebea, giati na sthn akurosoun. an oi upografes pou zhtan uparxoun den exoun kanena logo na sou thn akurosoun epeidh ebales p.x. 1 mhna pano, apla tha sou ton aferesoun. tha ypologisoun thn empeiria sou me ta dikaiologitika pou tous esteiles kai tha broun tous pragmatikous mines. mhn se agxonei auto.
ante kai kalh epitixia

σ ευχαριστω πολυ. καλη επιτυχια και σε σενα.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες