ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
alekos871
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό alekos871 » Τρί Οκτ 14, 2008 4:19 pm

ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ,Η ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

sa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό sa » Τρί Οκτ 14, 2008 6:59 pm

ti ennoeis ton ergodoth pou exeis thn empeiria kai olous tous ergodotes pou exeis doulepsei. to idio den einai? se kathe seira tha bazeis kai diaforetiko an exeis pollous h' ton idio an einai enas. analoga me to xroniko diasthma pou exeis doulepsei.

sa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό sa » Τρί Οκτ 14, 2008 6:59 pm

kai h empeiria pou prosmetrate einai ayth meta thn kthsh tou titlou.ean douleues prin pareis to ptuxio sou den metraei os empeiria

alekos871
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό alekos871 » Τρί Οκτ 14, 2008 7:42 pm

sa έγραψε:kai h empeiria pou prosmetrate einai ayth meta thn kthsh tou titlou.ean douleues prin pareis to ptuxio sou den metraei os empeiria

εννοω οτι την προυπηρεσια την εχω σε ενα εργοδοτη συμφωνα με αυτα που ζητα η προκηρυξη,οι αλλοι ηταν ασχετοι με την ειδικοτητα .θα τους βαλω ολους μεσα

sa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό sa » Τρί Οκτ 14, 2008 7:47 pm

alekos871 έγραψε:
sa έγραψε:kai h empeiria pou prosmetrate einai ayth meta thn kthsh tou titlou.ean douleues prin pareis to ptuxio sou den metraei os empeiria

εννοω οτι την προυπηρεσια την εχω σε ενα εργοδοτη συμφωνα με αυτα που ζητα η προκηρυξη,οι αλλοι ηταν ασχετοι με την ειδικοτητα .θα τους βαλω ολους μεσα

oxi tha baleis mono osh proipiresia exeis sxetikh me th thesh ths prokiriksis

alekos871
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό alekos871 » Τρί Οκτ 14, 2008 7:50 pm

sa έγραψε:
alekos871 έγραψε:

oxi tha baleis mono osh proipiresia exeis sxetikh me th thesh ths prokiriksis

ok σε ευχαριστω

leaina
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό leaina » Τετ Οκτ 22, 2008 3:52 pm

επειδή έχω χαθεί αλαφρώς εδωμέσα, μπορεί κάποιος να μου πεί, η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ πως ακριβως πρεπει να την ζητήσω απο τη λογίστρια, τι πρεπει να περιλαμβανει και που μπορω να τη βρώ για να της τη δωσω να μου τη φτιάξει;

alekos871
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό alekos871 » Τετ Οκτ 22, 2008 4:26 pm

leaina έγραψε:επειδή έχω χαθεί αλαφρώς εδωμέσα, μπορεί κάποιος να μου πεί, η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ πως ακριβως πρεπει να την ζητήσω απο τη λογίστρια, τι πρεπει να περιλαμβανει και που μπορω να τη βρώ για να της τη δωσω να μου τη φτιάξει;

ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ 'ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ

leaina
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό leaina » Πέμ Οκτ 23, 2008 9:41 am

alekos871 έγραψε:
leaina έγραψε:επειδή έχω χαθεί αλαφρώς εδωμέσα, μπορεί κάποιος να μου πεί, η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ πως ακριβως πρεπει να την ζητήσω απο τη λογίστρια, τι πρεπει να περιλαμβανει και που μπορω να τη βρώ για να της τη δωσω να μου τη φτιάξει;

ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ 'ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ

οκ, merci!!

yiannisnik
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό yiannisnik » Πέμ Οκτ 23, 2008 7:10 pm

αυτή είναι...πολλές εταιρίες έχουν δική τους μηχανογραφημένη αλλά τα στοιχεία που πρέπει να εχει ειναι αυτά.. πρέπει να την πας Χ3 και να στην σφραγισουν από το ικα του εργοδότη σου..να γράφει την υπηρεσία που απευθύνεταια πχ ασεπ και να έχει τρέχουσα ημερομηνία... αν μπει στο site ικα εχει οδηγίες ika.gr

http://www.ika.gr/gr/infopages/downloads/c.html

eleni_her
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleni_her » Πέμ Νοέμ 20, 2008 12:32 pm

να ρωτησω κατι και εγω?αυτο το χαρτι είναι απαραίτητο να μπεί?

εγώ με μια βεβαίωση ενσήμων και μια υπεύθυνη δήλωση κάνω πάντα την δουλεία μου...

αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος

pnofear
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό pnofear » Πέμ Νοέμ 20, 2008 12:52 pm

eleni_her έγραψε:να ρωτησω κατι και εγω?αυτο το χαρτι είναι απαραίτητο να μπεί?

εγώ με μια βεβαίωση ενσήμων και μια υπεύθυνη δήλωση κάνω πάντα την δουλεία μου...

αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος

η απλη βεβαιωση ενσημων δεν σε καλυπτει.
Χρειαζεσε την βεβαιωση προυπηρεσιας για το ΑΣΕΠ που δινει το ΙΚΑ.
Αν τα ενσημα σου ειναι μηχανογραφημενα τοτε την βεβαιωση την παιρνεις κατευθειαν

eleni_her
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleni_her » Πέμ Νοέμ 20, 2008 12:57 pm

ε ναι γι'αυτη την βεβαιωση μιλαω και εγω...

βαζω μια βεβαιωση ενσημων απο το ικα και μια υπευθυνη δηλωση που παιρνω απο τα κεπ και ειναι ενα εντυπο απο τον ασεπ...

εκτος απο ολα αυτα θέλω και βεβαίωση εργοδοτη?

συγνωμη που ρωταω συνεχεια αλλα ο καθενασ λεει τα δικα του..

εκτος των αλλων υπαρχει τρόπος να διασφαλισω τα μορια ΚΑΙ για τουσ τελευταιους μηνες εργασιας διοτι το ικα μου δινει μονο μεχρι τον Σεπτεμβριο..

Τι διαδικασια πρεπει να κανω για να μπουν και οι τελευταιοι 2 μηνες?

pnofear
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό pnofear » Πέμ Νοέμ 20, 2008 1:05 pm

eleni_her έγραψε:ε ναι γι'αυτη την βεβαιωση μιλαω και εγω...

βαζω μια βεβαιωση ενσημων απο το ικα και μια υπευθυνη δηλωση που παιρνω απο τα κεπ και ειναι ενα εντυπο απο τον ασεπ...

εκτος απο ολα αυτα θέλω και βεβαίωση εργοδοτη?

συγνωμη που ρωταω συνεχεια αλλα ο καθενασ λεει τα δικα του..

εκτος των αλλων υπαρχει τρόπος να διασφαλισω τα μορια ΚΑΙ για τουσ τελευταιους μηνες εργασιας διοτι το ικα μου δινει μονο μεχρι τον Σεπτεμβριο..

Τι διαδικασια πρεπει να κανω για να μπουν και οι τελευταιοι 2 μηνες?

για τους μηνες που σου δινει το ΙΚΑ βεβαιωση δεν χρειαζεσε βεβαιωση απο τον εργοδοτη.
Για τους μηνες που δεν μπορει να σου δωσει το ΙΚΑ χρειαζεσε βεβαιωση ενσημων απο τον εργοδοτη και να πας στο ΙΚΑ να στην σφραγησουν

eleni_her
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleni_her » Πέμ Νοέμ 20, 2008 1:23 pm

εισαι φοβερος...

σε ευχαριστω πολυ

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες