ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
-
JohnyMnemonic
- Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
Ένα παράδοξο καταγράφεται στον ΑΣΕΠ, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ, μέλη του Συμβουλίου αμφισβητούν τη συνταγματικότητα όρων του διαγωνισμού προσλήψεων δημοτικών υπαλλήλων, αν και οι ίδιοι είχαν ψηφίσει τις συγκεκριμένες διατάξεις.
Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ και ενα ακόμα μέλος του, έκριναν ως αντισυνταγματική την επιπλέον μοριοδότηση στο 100% αντί στο 50% των θέσεων, για όσους υπηρετούσαν στην καθαριότητα των Δήμων.
Σημειώνεται πως η μοριοδότηση για το 100% των θέσεων είχε ψηφιστεί με οριακή πλειοψηφία από 13 εκ των 25 μελών του ΑΣΕΠ.
Ουσιαστικά τα 2 μέλη του Συμβουλίου συμφωνούν με την άποψη των μελών του ΑΣΕΠ που είχαν καταψηφίσει τη διάταξη καθώς εκτιμούσαν ότι η προτεινόμενη νομοθετική αλλαγή:
• παραβιάζει σωρευτικά και κατά πρόδηλο τρόπο τις συνταγματικές αρχές της ισότητας και της αναλογικότητας,
• ευνοεί υπέρμετρα συγκεκριμένη ομάδα υποψηφίων, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται η έννοια της διαγωνιστικής διαδικασίας και
• Οδηγεί σε υπερβολικά επαχθή, μη αναλογικό περιορισμό στην πρόσβαση στην εργασία για τους υπολοίπους Οργανισμούς τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ και ενα ακόμα μέλος του, έκριναν ως αντισυνταγματική την επιπλέον μοριοδότηση στο 100% αντί στο 50% των θέσεων, για όσους υπηρετούσαν στην καθαριότητα των Δήμων.
Σημειώνεται πως η μοριοδότηση για το 100% των θέσεων είχε ψηφιστεί με οριακή πλειοψηφία από 13 εκ των 25 μελών του ΑΣΕΠ.
Ουσιαστικά τα 2 μέλη του Συμβουλίου συμφωνούν με την άποψη των μελών του ΑΣΕΠ που είχαν καταψηφίσει τη διάταξη καθώς εκτιμούσαν ότι η προτεινόμενη νομοθετική αλλαγή:
• παραβιάζει σωρευτικά και κατά πρόδηλο τρόπο τις συνταγματικές αρχές της ισότητας και της αναλογικότητας,
• ευνοεί υπέρμετρα συγκεκριμένη ομάδα υποψηφίων, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται η έννοια της διαγωνιστικής διαδικασίας και
• Οδηγεί σε υπερβολικά επαχθή, μη αναλογικό περιορισμό στην πρόσβαση στην εργασία για τους υπολοίπους Οργανισμούς τοπικής Αυτοδιοίκησης.
-
Alina2017
- Δόκιμος

nvi έγραψε:1059 απολ.Λυκείου
150 ΙΕΚ
150 ξένες γλώσσες (3)
504 προϋπηρεσία
-----------
Η θέση που με ενδιαφέρει είναι στην Καρδίτσα κ εχω σειρά 149!!!το άτομο που την παίρνει έχει 2110 μόρια... αναφέρομαι σε θέση ΔΕ Διοικητικό. αξίζει να κάνω ένσταση?
Nαι να κάνεις. Σαν παράδειγμα σου φέρνω γνωστό μου που ήλθε να με ενημερώσει πως διορίστηκε.... Μου ανέφερε λοιπόν, έχω χαρτί της ΝΕΛΕ για τα αγγλικά και τους υπολογιστές μου (δεν είναι φορέας πιστοποίησης και τα χαρτιά είναι άκυρα για ΑΣΕΠ) έχω εντοπιότητα (δεν είναι σε δήμο με εντοπιότητα και δεν έχει τον κωδικό 06 η θέση) έχω δύο παιδιά (στις θέσεις ΔΕ δεν μετράνε στην μοριοδότηση τα παιδιά). Με όλα αυτά διορίστηκε.... Πιστεύω κάτι ανάλογο έκανε το 80% των διοριστέων στην 3κ. Ξέθαψε ότι άσχετη βεβαίωση είχε στο ντουλάπι και πήγε και έκανε αίτηση. Και όλοι έβαλαν ειδική εμπειρία ως σκουπιδιάρηδες σε όλες τις βαθμίδες. Δεν έχω κάνει αίτηση σε αυτή την προκήρυξη αλλά θεωρώ άδικο όλοι οι άνεργοι να μην έχουν την ίδια ευκαιρία για την εργασία.
-
Stavroula30
- Μαθητευόμενος

anna1985 έγραψε:Καλησπέρα σας.εκανα αίτηση στην προκήρυξη 3κ υε κατηγορία.μου είπε ένας υπάλληλος του ασεπ οτι δεν,λαμβάνουν,υπόψη τη μητρότητα του οαεδ που υπάρχει στο χαρτί του ασφαλιστικού φορεα ως προϋπηρεσία κ από 81 μήνες που είχα κανονικά με τη μητρότητα μέσα έβαλα στην,ηλεκτρονική αίτηση 73 μήνες.εαν είχα βάλει 81 μήνες τωρα θα ήμουν,διοριστεα στους προσωρινούς πίνακες με 1315 μόρια ενω τωρα ειμαι επιλαχούσα με 1260 μόρια.κ ρωτάω τωρα να κάνω ένσταση να μου,προσμετρησουν τα μόρια τα επιπλέον?δεν ξέρω βοηθήστε με
Οι οδηγείες είναι σαφεις, απο την βεβαιωση του ικα που πήρες γράφει τις ημέρες ασφάλισεις και τις διαιρείς με το 25 και βγαίνουν οι μήνες, μεσα σε αυτες τις ημέρες είναι και η μητρότητα, αρα μετράει και αυτα τα ενσημα.
-
ersilyk
- Δόκιμος

freezerpk έγραψε:Άρα θα πρέπει αφενός ΑΜΕΣΑ να εφαρμοστούν οι διατάξεις περί ψευδούς Υπεύθυνης Δήλωσης και οι κυρώσεις σε κάθε υποψήφιο που απορρέουν από αυτό, αλλά και ΕΠΙΣΗΣ θα πρέπει σε κάθε επόμενη προκύρηξη που εκδοθούν αποτελέσματα κατά αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει πέραν των άλλων κυρώσεων ο υποψήφιος που δήλωσε ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ να ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ για ένα διάστημα της τάξης των 2 ετών τουλάχιστον από επόμενους διαγωνισμούς αλλά και από κάθε είδους πρόσληψη στο Δημόσιο και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα....
Μόνο και μόνο τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ΟΡΘΗ έκδοση ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ αποτελεσμάτων!!!
Αυτο που γραφεται στις προκηρυξεις, οτι δηλ αν καποιος επικαλεστει προσον που δεν αποδεικνύεται απο τα προσκομισθεντα δικαιολογητικα πετιεται εκτος διαγωνισμου, δυστυχώς ή ευτυχώς να σας πληροφορησω οτι δεν εφαρμοζεται στην πραξη.. Εμμεσως πλην σαφως υπαλληλοι ασεπ που εχω ρωτησει αφησαν να εννοηθει οτι ο ασεπ δεν προβαίνει σε αποκλεισμο υποψηφιου αν διαπιστωσει παρεκκλιση των δηλωθεντων απ τα δικαιολογητικα παρα μονο αν λείπει καποιο τυπικο ή απαραιτητο προσθετο προσον... Γιατι σου λεει πχ αν η φιλη πιο πανω αναρωτιοταν:μετραει η αδεια κυησης απ τον οαεδ ή οχι? Προκειμένου να ανακαλύψει πως μετραει ενω δεν την εχει δηλωσει τη δηλωνω σου λεει και το πολυ πολυ να μη μου τη ν πιάσουν... Ειδικα με την εμπειρία αυτο γινεται κατα κορον... Γι αυτο ο ασεπ δεν κοβει, απλα αναπροσαρμοζει, αλλιως θα απεκλειε κοσμο και ντουνια... Εδω βεβαια εγινε σοου. Χωρις να διαβασουν το φεκ οτι χαρτι ειχε ο καθενας και τον βολευε το δηλωσε.. Πτυχιο ΠΕ ως δευτερο τιτλο για ΔΕ, οποιαδηποτε συμβαση σε οτα ως ανταποδοτικες,, και και, χωρίς να γινει κι ελεγχος, επηλθε αυτο το εκτρωμα των προσωρινων αποτελεσματων.. Αν πουν να εφαρμοσουν αυτο με τις ψευδεις ηθελημενες ή αθελητες δηλωσεις θ αποκλειστουν οι μισοι και βαλε υποψηφιοι... Παντως πολλοι απο αγνοια και μονο εκαναν πολλα λαθη... Μπροστα μου προχτες που πηγα να ρωτήσω ασεπ για ενσταση, προσπαθουσαν να εξηγησουν σε καποιον οτι με απλο απολυτηριο και ιεκ σχετικο με οδηγους δε θα παρει τα 150 μορια επιπλέον στους κυριους πινακες παρα μονο αν δηλωσει ετσι ωστε να μπει στους επικουρικους πινακες, που δε συμφερει γενικα για δε οδηγων... Αυτος μεχρι να καταλαβει επεμενε..... Ποσο σιγουροι για το διορισμο τους μπορουν ν αισθανονται ολοι αυτοι? Αν βαλουμε και την ειδικη εμπειρία, αστο... Θα γινει μακελειό με τα οριστικα... Μπαχαλοκατασταση με μια προκηρυξη οτι να ναι και ιδου τ αποτελέσματα...και κανεις ευχαριστημενος εκτος απ τους"διοριστεους".. Για αρκετους απ αυτους θα χαλασει το ονειρο
-
anna1985
- Μαθητευόμενος

Πάντως δημοσιεύτηκε οτι το 40% των,προσωρινών αποτελεσμάτων θα αλλάξει στους οριστικούς..βεβαια δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ισχύει...εγω έχω 1261 μόρια σε όλες τις θέσεις έχω μπροστά μου 200 άτομα..πολυ χλωμό όλοι αυτοί να έχουν κάνει λάθος..ασχημα τα πράγματα :?
-
gTZ
- Μαθητευόμενος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΡΩΤΗΣΗ......ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 5 ΜΟΡΙΑ . ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ Η ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
-
DTINFINITY
- Μόνιμος

gTZ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΡΩΤΗΣΗ......ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 5 ΜΟΡΙΑ . ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ Η ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Θα γίνει ούτως ή άλλως έλεγχος του διοριστέου.
-
thanosl
- Μαθητευόμενος

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Μια ερώτηση θέλω να κάνω .. σε θέσεις με εντοπιότητα με κωδικό που έχει 6 η 7 μόνο μόνιμος κάτοικος μπορεί να κάνει σε αυτή την θέση και κανένας άλλος? ευχαριστώ...
-
dhmosio85
- Δόκιμος

Ερώτηση. Καποιος που έχει ΚΑΙ διδακτορικά κλπ. ΚΑΙ εμπειρία από τη στιγμή που ο έλεγχος κατάταξης περνάει πρώτα απο τις θέσεις με εμπειρία δεν παίρνει τις θέσεις απο αυτούς που έχουν ΜΟΝΟ εμπειρία;;;;;; Ευχαριστώ!!
-
evi44
- Δόκιμος

Πολλά λάθη ή «λάθη» στην εντοπιότητα από τους επιτυχόντες των προσωρινών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ διαπιστώνονται, σύμφωνα με πληροφορίες σε πολλούς φορείς υποδοχής. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι σε συγκεκριμένο νησιωτικό δήμο από τους πέντε διοριστέους οι τέσσερις είχαν δηλώσει εντοπιότητα αλλά αποκαλύφθηκε ότι ο τόπος κατοικίας τους ήταν στην… Πελοπόννησο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αντίστοιχες περιπτώσεις έχουν αποκαλυφθεί και σε άλλους δήμους της χώρας καθότι, κατά τα φαινόμενα, πολλοί υποψήφιοι είτε από λάθος είτε από σκοπιμότητα τσέκαραν τους κωδικούς 06 και 07 (ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ) της προκήρυξης 3Κ/2018, με βάση τους οποίους ένας υποψήφιος δηλώνει «μόνιμος κάτοικος των δήμων των νομών ή νησιών ή παραμεθορίων περιοχών που επιθυμεί τον διορισμό του σε θέσεις υπηρεσιών του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 2190/ 1994 και της παρ. 3 του άρθρου 1 του ν. 2527/1997 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, στον αντίστοιχο νομό ή νησί ή παραμεθόριο περιοχή και δεσμεύεται να υπηρετήσει σε αυτή επί μία τουλάχιστον δεκαετία», που σημαίνει ότι προηγείται έναντι άλλων ανεξαρτήτως μορίων.
Απόδειξη εντοπιότητας
Να σημειωθεί ότι για την απόδειξη της εντοπιότητας απαιτείται:
– Πιστοποιητικά εντοπιότητας από τον οικείο δήμο που αφορά την εγγραφή του υποψηφίου στα Δημοτολόγια
-Αντίγραφο λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο ( Δ.Ε.Η, Ο.Τ.Ε ή άλλων εταιριών τηλεφωνίας, Ε.Υ.Α.Θ, κινητής τηλεφωνίας) ή αντίγραφο εκκαθαριστικού της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) όπου να αναγράφεται η κατοικία και όχι η επιχείρηση του ενδιαφερόμενου (σε αυτή τη περίπτωση είναι απαραίτητο το αντίγραφο του Ε1 όπου αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας), ή συμβόλαιο ενοικίασης κατοικίας επικυρωμένο από τη Δ.Ο.Υ. (πρωτότυπο και φωτοτυπία). Ο λογαριασμός ΔΕΚΟ πρέπει να είναι ο τελευταίος, ενώ σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει λογαριασμό στο όνομα του, ως αποδεικτικό κατοικίας, μπορεί να προσκομίσει αντίγραφο ισχύοντος ενοικιαστηρίου συμβολαίου θεωρημένο από την Δ.Ο.Υ. και απόδειξη Δ.Ε.Κ.Ο
– Υπεύθυνη στην οποία να αναφέρεται : «Είμαι κάτοικος …………………… και στην οδό…… που ανήκει στα όρια του Δήμου ……………….., είναι η μόνιμη κατοικία και τα στοιχεία μου είναι αληθή και ακριβή». Ωστόσο, η υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερομένου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοναδικό αποδεικτικό μέσο.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό για το δήμο είναι απλό να ελέγξει την εντοπιότητα ενός διοριστέου και χωρίς να προσκομιστούν τα σχετικά έγγραφα τα οποία, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, δεν είναι από αυτά που πρέπει να ελεγχθούν. Κι αυτό γιατί ο ίδιος δήμος μπορεί να ελέγξει αν ο διοριστέος είναι εγγεγραμμένος στα δημοτολογία του, ενώ σε μικρές περιοχές όπως το νησί του παραδείγματός μας, δεν χρειάζεται ούτε καν αυτό καθώς όλοι οι ντόπιοι γνωρίζονται μεταξύ τους!
Στην περίπτωση, λοιπόν, που ένα δήμος διαπιστώσει το λάθος ή «λάθος», τότε ναι μεν δεν μπορεί με βάση την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ να μην προσλάβει τον διοριστέο,. Μπορει ωστόσο αφού με βάση την προκήρυξη είναι στη διακριτική ευχέρεια του αν θα καλέσει ή όχι για εργασία τους διοριστέους των προσωρινών πινάκων, να μην προχωρήσει στην πρόσληψή του αναμένοντας τους οριστικούς πίνακες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αντίστοιχες περιπτώσεις έχουν αποκαλυφθεί και σε άλλους δήμους της χώρας καθότι, κατά τα φαινόμενα, πολλοί υποψήφιοι είτε από λάθος είτε από σκοπιμότητα τσέκαραν τους κωδικούς 06 και 07 (ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ) της προκήρυξης 3Κ/2018, με βάση τους οποίους ένας υποψήφιος δηλώνει «μόνιμος κάτοικος των δήμων των νομών ή νησιών ή παραμεθορίων περιοχών που επιθυμεί τον διορισμό του σε θέσεις υπηρεσιών του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 2190/ 1994 και της παρ. 3 του άρθρου 1 του ν. 2527/1997 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, στον αντίστοιχο νομό ή νησί ή παραμεθόριο περιοχή και δεσμεύεται να υπηρετήσει σε αυτή επί μία τουλάχιστον δεκαετία», που σημαίνει ότι προηγείται έναντι άλλων ανεξαρτήτως μορίων.
Απόδειξη εντοπιότητας
Να σημειωθεί ότι για την απόδειξη της εντοπιότητας απαιτείται:
– Πιστοποιητικά εντοπιότητας από τον οικείο δήμο που αφορά την εγγραφή του υποψηφίου στα Δημοτολόγια
-Αντίγραφο λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο ( Δ.Ε.Η, Ο.Τ.Ε ή άλλων εταιριών τηλεφωνίας, Ε.Υ.Α.Θ, κινητής τηλεφωνίας) ή αντίγραφο εκκαθαριστικού της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) όπου να αναγράφεται η κατοικία και όχι η επιχείρηση του ενδιαφερόμενου (σε αυτή τη περίπτωση είναι απαραίτητο το αντίγραφο του Ε1 όπου αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας), ή συμβόλαιο ενοικίασης κατοικίας επικυρωμένο από τη Δ.Ο.Υ. (πρωτότυπο και φωτοτυπία). Ο λογαριασμός ΔΕΚΟ πρέπει να είναι ο τελευταίος, ενώ σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει λογαριασμό στο όνομα του, ως αποδεικτικό κατοικίας, μπορεί να προσκομίσει αντίγραφο ισχύοντος ενοικιαστηρίου συμβολαίου θεωρημένο από την Δ.Ο.Υ. και απόδειξη Δ.Ε.Κ.Ο
– Υπεύθυνη στην οποία να αναφέρεται : «Είμαι κάτοικος …………………… και στην οδό…… που ανήκει στα όρια του Δήμου ……………….., είναι η μόνιμη κατοικία και τα στοιχεία μου είναι αληθή και ακριβή». Ωστόσο, η υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερομένου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοναδικό αποδεικτικό μέσο.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό για το δήμο είναι απλό να ελέγξει την εντοπιότητα ενός διοριστέου και χωρίς να προσκομιστούν τα σχετικά έγγραφα τα οποία, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, δεν είναι από αυτά που πρέπει να ελεγχθούν. Κι αυτό γιατί ο ίδιος δήμος μπορεί να ελέγξει αν ο διοριστέος είναι εγγεγραμμένος στα δημοτολογία του, ενώ σε μικρές περιοχές όπως το νησί του παραδείγματός μας, δεν χρειάζεται ούτε καν αυτό καθώς όλοι οι ντόπιοι γνωρίζονται μεταξύ τους!
Στην περίπτωση, λοιπόν, που ένα δήμος διαπιστώσει το λάθος ή «λάθος», τότε ναι μεν δεν μπορεί με βάση την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ να μην προσλάβει τον διοριστέο,. Μπορει ωστόσο αφού με βάση την προκήρυξη είναι στη διακριτική ευχέρεια του αν θα καλέσει ή όχι για εργασία τους διοριστέους των προσωρινών πινάκων, να μην προχωρήσει στην πρόσληψή του αναμένοντας τους οριστικούς πίνακες.
-
theod75
- Μόνιμος

thanosl έγραψε:Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Μια ερώτηση θέλω να κάνω .. σε θέσεις με εντοπιότητα με κωδικό που έχει 6 η 7 μόνο μόνιμος κάτοικος μπορεί να κάνει σε αυτή την θέση και κανένας άλλος? ευχαριστώ...
μπορει να κανει και αλλος αλλα αυτος που εχει εντοπιοτητα προηγειται παντα,μονο αν δεν υπαρχει καποιος με εντοποιοτητα εχεις ελπιδες
-
thanosl
- Μαθητευόμενος

theod75 έγραψε:thanosl έγραψε:Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Μια ερώτηση θέλω να κάνω .. σε θέσεις με εντοπιότητα με κωδικό που έχει 6 η 7 μόνο μόνιμος κάτοικος μπορεί να κάνει σε αυτή την θέση και κανένας άλλος? ευχαριστώ...
μπορει να κανει και αλλος αλλα αυτος που εχει εντοπιοτητα προηγειται παντα,μονο αν δεν υπαρχει καποιος με εντοποιοτητα εχεις ελπιδες
Σε ευχαριστω !
-
giannisgal
- Μαθητευόμενος

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΕΙΜΑΙ 16ος ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΠΟΙΟΤΗΤΑ...ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
freezerpk
- Μαθητευόμενος

ersilyk έγραψε:freezerpk έγραψε:Άρα θα πρέπει αφενός ΑΜΕΣΑ να εφαρμοστούν οι διατάξεις περί ψευδούς Υπεύθυνης Δήλωσης και οι κυρώσεις σε κάθε υποψήφιο που απορρέουν από αυτό, αλλά και ΕΠΙΣΗΣ θα πρέπει σε κάθε επόμενη προκύρηξη που εκδοθούν αποτελέσματα κατά αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει πέραν των άλλων κυρώσεων ο υποψήφιος που δήλωσε ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ να ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ για ένα διάστημα της τάξης των 2 ετών τουλάχιστον από επόμενους διαγωνισμούς αλλά και από κάθε είδους πρόσληψη στο Δημόσιο και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα....
Μόνο και μόνο τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ΟΡΘΗ έκδοση ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ αποτελεσμάτων!!!
Αυτο που γραφεται στις προκηρυξεις, οτι δηλ αν καποιος επικαλεστει προσον που δεν αποδεικνύεται απο τα προσκομισθεντα δικαιολογητικα πετιεται εκτος διαγωνισμου, δυστυχώς ή ευτυχώς να σας πληροφορησω οτι δεν εφαρμοζεται στην πραξη.. Εμμεσως πλην σαφως υπαλληλοι ασεπ που εχω ρωτησει αφησαν να εννοηθει οτι ο ασεπ δεν προβαίνει σε αποκλεισμο υποψηφιου αν διαπιστωσει παρεκκλιση των δηλωθεντων απ τα δικαιολογητικα παρα μονο αν λείπει καποιο τυπικο ή απαραιτητο προσθετο προσον... Γιατι σου λεει πχ αν η φιλη πιο πανω αναρωτιοταν:μετραει η αδεια κυησης απ τον οαεδ ή οχι? Προκειμένου να ανακαλύψει πως μετραει ενω δεν την εχει δηλωσει τη δηλωνω σου λεει και το πολυ πολυ να μη μου τη ν πιάσουν... Ειδικα με την εμπειρία αυτο γινεται κατα κορον... Γι αυτο ο ασεπ δεν κοβει, απλα αναπροσαρμοζει, αλλιως θα απεκλειε κοσμο και ντουνια... Εδω βεβαια εγινε σοου. Χωρις να διαβασουν το φεκ οτι χαρτι ειχε ο καθενας και τον βολευε το δηλωσε.. Πτυχιο ΠΕ ως δευτερο τιτλο για ΔΕ, οποιαδηποτε συμβαση σε οτα ως ανταποδοτικες,, και και, χωρίς να γινει κι ελεγχος, επηλθε αυτο το εκτρωμα των προσωρινων αποτελεσματων.. Αν πουν να εφαρμοσουν αυτο με τις ψευδεις ηθελημενες ή αθελητες δηλωσεις θ αποκλειστουν οι μισοι και βαλε υποψηφιοι... Παντως πολλοι απο αγνοια και μονο εκαναν πολλα λαθη... Μπροστα μου προχτες που πηγα να ρωτήσω ασεπ για ενσταση, προσπαθουσαν να εξηγησουν σε καποιον οτι με απλο απολυτηριο και ιεκ σχετικο με οδηγους δε θα παρει τα 150 μορια επιπλέον στους κυριους πινακες παρα μονο αν δηλωσει ετσι ωστε να μπει στους επικουρικους πινακες, που δε συμφερει γενικα για δε οδηγων... Αυτος μεχρι να καταλαβει επεμενε..... Ποσο σιγουροι για το διορισμο τους μπορουν ν αισθανονται ολοι αυτοι? Αν βαλουμε και την ειδικη εμπειρία, αστο... Θα γινει μακελειό με τα οριστικα... Μπαχαλοκατασταση με μια προκηρυξη οτι να ναι και ιδου τ αποτελέσματα...και κανεις ευχαριστημενος εκτος απ τους"διοριστεους".. Για αρκετους απ αυτους θα χαλασει το ονειρο
Συμφωνοι για τα μέχρι πρότινος δεδομένα! Πλέον όμως αφού με την 3κ/2018 εφαρμόζεται διαφορετικός τρόπος έκδοσης αποτελεσμάτων και προκύπτουν ΆΜΕΣΑ διοριστεοι οι οποίοι θα συνάψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας και θα πληρωθούν από το Ελληνικό Δημόσιο βάσει των στοιχείων που δήλωσαν, ΟΦΕΊΛΟΥΝ να τηρηθούν ΌΛΕΣ οι κυρώσεις του Νόμου περί ψευδούς δήλωσης προσόντων κτλ....!
-
ersilyk
- Δόκιμος

freezerpk έγραψε:ersilyk έγραψε:freezerpk έγραψε:
Συμφωνοι για τα μέχρι πρότινος δεδομένα! Πλέον όμως αφού με την 3κ/2018 εφαρμόζεται διαφορετικός τρόπος έκδοσης αποτελεσμάτων και προκύπτουν ΆΜΕΣΑ διοριστεοι οι οποίοι θα συνάψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας και θα πληρωθούν από το Ελληνικό Δημόσιο βάσει των στοιχείων που δήλωσαν, ΟΦΕΊΛΟΥΝ να τηρηθούν ΌΛΕΣ οι κυρώσεις του Νόμου περί ψευδούς δήλωσης προσόντων κτλ....!
Εγω μαζι σου αλλα καθως φαίνεται για τα οκταμηνα που πολυ σωστα λες οτι βασει ψευδων δηλωσεων θα πληρωθουν καποιοι απ το ελληνικό δημοσιο και θα παρουν και τη θεση αλλων ατομων που κανονικα θα ηταν διοριστεοι, δεν προκειται να λογοδοτησει κανεις... Αν υπηρχε ενδεχομενο αποκλεισμου για να δουμε θα δηλωνε ο καθενας οτι του ρχεται? Και να σκεφτεις οτι αυτη η πρωτοφανης διαδικασια προβλέπεται κι απο νομο, νομιζω επικαλούνται το άρθρο 18 του 2190/1994
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες