ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό theod75 » Πέμ Απρ 05, 2018 6:51 pm

Ioanna222 έγραψε:
geminimax έγραψε:Εγώ πάντως φωτογραφική, δεν θα την χαρακτήριζα. Στους συμβασιούχους πέταξε ένα κοκαλάκι για να λήξει η απεργία του καλοκαιριού.
Αυτοί που ωφελήθηκαν από την μοριοδότηση ήταν λίγοι σε σχέση με όλους αυτούς που έχουν εργαστεί την τελευταία δεκαετία στους δήμους.
Πιο πολύ κερδισμένοι βγήκαν οι ΑΜΕΑ και συγγενείς ΑΜΕΑ, κάποιοι από ορφανοτροφεία κλπ. Πολύτεκνοι Τρίτεκνοι, Πόντιοι κλπ. Πολλές, μα πάρα πολλές θέσεις πήγαν σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες και στέρησαν πολλές θέσεις από συμβασιούχους. Μπήκε και ο κάθε άσχετος στους Δήμους και καλά έκανε... Τις θέσεις όλων αυτών δεν τις είδε κανένας??
Οι συμβασιούχοι ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ στα εξής:
1) με την μοριοδότηση της ανεργίας,
2) με την κατάργηση των ορίων ηλικίας,
3) με τις διάφορες καινούριες κατηγορίες ΑΜΕΑ που ''έκλεψαν θέσεις'',
4) με τις ανεξέλεγκτες και φουσκωμένες αιτήσεις διαφόρων άσχετων που το βρήκαν σαν ευκαιρία για προσωρινή δουλειά,
5) από τις αιτήσεις διαφόρων δημοσίων υπαλλήλων που θέλησαν να βρούνε ''καλύτερη'' δουλειά στο δημόσιο

Αν δεν αλλάξει ο ΑΣΕΠ τον τρόπο και τα κριτήρια πρόσληψης του προσωπικού, μια ζωή θα τρωγόμαστε μεταξύ μας.
ΥΓ1, Είμαι παρατασιούχος που δεν πέρασα κάπου.
ΥΓ2, Προσπάθησα να είμαι αντικειμενικός σε αυτά που έγραψα.

Εκτός απο τα αντικειμενικα κριτηρια εχουν θεσπιστει και κοινωνικα κριτηρια για την ενισχυση αδυναμων ομαδων ή οικονομικα ασθενεστερων οικογενειων..Στο θέμα της ποσόστωσης θα συμφωνήσω μαζί σου..Αλλά από αυτό μέχρι να πάμε στο άλλο άκρο να διαμαρτυρόμαστε γιατί μια προκηρυξη δεν ειναι τελειως φωτογραφική κι αφήνει κι αλλους να συμμετεχουν, τι να πω? δηλαδη κατα τη γνωμη σου ποιά θα ήταν τα αντικειμενικά κριτήρια? να πουν ελατε εδω ολοι οι παρατασιουχοι να σας διορισουμε? Πού έγκειται η αντικειμενικότητα και γιατί αδικήθηκαν οι συμβασιουχοι και δεν αδικηθηκαν όλοι οι υπόλοιποι που προσπαθούν να καταλαβουν μια θέση στο δημόσιο χωρίς να εχουν απο πισω τους συνδικατα δημαρχους και τροπολογιες..θα μπορούσα ίσως να συμφωνησω για πριμοδοτηση πολυ εξειδικευμενων ειδικοτητων τεχνικης φυσεως όπου η εμπειρία έχει άλλη βαρυτητα..κι εκεί με επιφυλαξη, αν όντως τα συγκεκριμενα ποστα απαιτούν πολυμηνη πρακτικη ασκηση ή σχετιζονται με χειρισμο επικινδυνων μηχανηματων...οχι ομως και για εναν υπαλληλο γραφειου, ή εναν εργατη γενικων καθηκοντων..όλους μανουλα μας γεννησε, συγγνωμη αλλα δεν προκειται να κλαψω για την"αδικια" που υφιστανται οι συμβασιουχοι.τρωγομαστε μεταξυ μας γιατι αν τα κριτηρια με βαθμο αντικειμενικότητας είναι στο 80%, δημιουργουνται συνεχως παραθυράκια για να φτανουν να ειναι στο 30 και το 20. όσο δεν εννοουμε να το καταλαβουμε και προσπαθούμε όταν μας δοθει η ευκαιρια να επωφεληθουμε απ αυτό, και δεν το κοβουν κι οι κυβερνωντες αυτα και χειροτερα θα εχουμε

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ΠΤΥΧΙΑ ΚΛΠ).ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΕ ΙΣΩΣ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΤΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ .ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ. ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ersilyk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ersilyk » Πέμ Απρ 05, 2018 8:32 pm

theod75 έγραψε:
Ioanna222 έγραψε:
geminimax έγραψε:
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ΠΤΥΧΙΑ ΚΛΠ).ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΕ ΙΣΩΣ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΤΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ .ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ. ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Παιδια ωραια τα λέμε εμεις εδω κι εγω αρχιζω και πιστεύω οτι για περιπτωσεις του στυλ εχω βεβαίωση πως εχω δουλεψει ως εργατης καθαριότητας σε ανταποδοτικες και διεκδικω θεσεις διοικητικου ο ασεπ θα την κοψει την ειδικη μοριοδοτηση... Αλλου ειναι το θεμα... Στις ψευδείς βεβαιωσεις.. Εκτος απο αυτες που μπορεί να δοθηκαν ενω δεν έχουν δουλέψει καν στους δημους που μάλλον ειναι και οι λιγοτερες γιατι εκθετουν περισσότερο τους δημαρχους και θα το καναν μονο στα καραβυσματα τους, το μεγαλο προβλημα εγκειται στη σκοπιμη αλλαγη της ειδικοτητας... Αν ο αλλος εχει δουλεψει ως ζυγιστης η εργατης στις ανταποδοτικές και του δωσουν βεβαιωση οτι η ειδικοτητα ηταν πχ διοικητικου/γραμματεων, ο ασεπ πως θα τσεκαρει συναφεια? Πρέπει ν κοιταξει ενσημα πραγμα που δεν κανει αν του δοθει βεβαιωση απο το δημοσιο... Εκει θα παιχτει το παιχνιδι αν δεν τσεκαριστουν κωδικοι εφκα πολυ φοβαμαι οτι τ αποτελέσματα δε θ αλλαξουν

Εγω αν εκανα ενσταση εκει θα εριχνα το βαρος... Αλλα τι να πω και πως να το στηριξω? "επειδη στους οτα ειναι κοινο μυστικο πως παιζει τρελη λαμογια και ψηφοθηρικο αλισβερίσι, ψάξτε την εγκυροτητα και γνησιοτητα ολων των βεβαιωσεων" μα το θεο εγω τετοια ενσταση γουσταρω να κανω

anna1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anna1985 » Πέμ Απρ 05, 2018 9:34 pm

Καλησπέρα σας.εκανα αίτηση στην προκήρυξη 3κ υε κατηγορία.μου είπε ένας υπάλληλος του ασεπ οτι δεν,λαμβάνουν,υπόψη τη μητρότητα του οαεδ που υπάρχει στο χαρτί του ασφαλιστικού φορεα ως προϋπηρεσία κ από 81 μήνες που είχα κανονικά με τη μητρότητα μέσα έβαλα στην,ηλεκτρονική αίτηση 73 μήνες.εαν είχα βάλει 81 μήνες τωρα θα ήμουν,διοριστεα στους προσωρινούς πίνακες με 1315 μόρια ενω τωρα ειμαι επιλαχούσα με 1260 μόρια.κ ρωτάω τωρα να κάνω ένσταση να μου,προσμετρησουν τα μόρια τα επιπλέον?δεν ξέρω βοηθήστε με

freezerpk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό freezerpk » Παρ Απρ 06, 2018 12:22 am

Ωραία όντως τα μέχρι στιγμής λεγόμενα!
Συμφωνούμε αντιλαμβάνομαι ότι τα αποτελέσματα βγήκαν ΧΩΡΙΣ κανένα έλεγχο και βάση της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης του κάθε υποψηφίου!
Επίσης ας πούμε επίσης ότι συφωνούμε εν μέρει με τη λογική να βγαίνουν όπως αποφασίστηκε από την προκύρηξη τα αποτελέσματα κατά αυτόν τον τρόπο (βέβαια εδώ δεν έγινε για να εναρμονιστούμε με τις πρακτικές που γίνονται στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών τέτοιες διαδικασίες, αλλά για προ-εκλογικούς λόγους και για την έμμεση πρόσληψη των επί σειρά συμβασιούχων, που τόσο τα Ελληνικά Δικαστήρια όσο και οι θεσμοί - Τρόικα, έκριναν ότι δεν μπορούσαν να προσληφθούν απευθείας, μια κ προηγούμενα προεδρικά διατάγματα περί κάλυψης πάγιων και αναγκαίων θέσεων κατέπεσαν πλέον στο ΣτΕ), νομίζω ότι θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Έλληνα που πλέον έχει ενσωματωθεί στο DNA του και είναι αυτό της παγαποντιάς...

Άρα θα πρέπει αφενός ΑΜΕΣΑ να εφαρμοστούν οι διατάξεις περί ψευδούς Υπεύθυνης Δήλωσης και οι κυρώσεις σε κάθε υποψήφιο που απορρέουν από αυτό, αλλά και ΕΠΙΣΗΣ θα πρέπει σε κάθε επόμενη προκύρηξη που εκδοθούν αποτελέσματα κατά αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει πέραν των άλλων κυρώσεων ο υποψήφιος που δήλωσε ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ να ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ για ένα διάστημα της τάξης των 2 ετών τουλάχιστον από επόμενους διαγωνισμούς αλλά και από κάθε είδους πρόσληψη στο Δημόσιο και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα....

Μόνο και μόνο τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ΟΡΘΗ έκδοση ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ αποτελεσμάτων!!!

LYDIA07
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό LYDIA07 » Παρ Απρ 06, 2018 9:23 am

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω λάβει μέρος στην εν λόγω προκήρυξη, αλλά παρακολουθώ τη συζήτηση και καταλαβαίνω την αγωνία των συμμετεχόντων...Από αυτά όμως που διαβάζω μου γεννήθηκε μια απορία: Διαβάζω ότι η λεγόμενη "ειδική εμπειρία" είναι μόνο αυτή που έχει αποκτηθεί σε υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων...και ερωτώ: κατά πόσο είναι δυνατό να πριμοδοτηθεί κάποιος με "ειδική εμπειρία" όταν δουλεύει π.χ. στους κήπους ή σε άλλους δημοτικούς φορείς (σε άλλες ειδικότητες); Τι πιθανότητες έχουν να διοριστούν άτομα εν μέσω όλων αυτών που δούλεψαν στην καθαριότητα; Γιατί έχω τέτοιες περιπτώσεις στο δήμο μας και έχω αρχίσει να προβληματίζομαι...

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Παρ Απρ 06, 2018 11:50 am

[quote="anna1985"]Καλησπέρα σας.εκανα αίτηση στην προκήρυξη 3κ υε κατηγορία.μου είπε ένας υπάλληλος του ασεπ οτι δεν,λαμβάνουν,υπόψη τη μητρότητα του οαεδ που υπάρχει στο χαρτί του ασφαλιστικού φορεα ως προϋπηρεσία κ από 81 μήνες που είχα κανονικά με τη μητρότητα μέσα έβαλα στην,ηλεκτρονική αίτηση 73 μήνες.εαν είχα βάλει 81 μήνες τωρα θα ήμουν,διοριστεα στους προσωρινούς πίνακες με 1315 μόρια ενω τωρα ειμαι επιλαχούσα με 1260 μόρια.κ ρωτάω τωρα να κάνω ένσταση να μου,προσμετρησουν τα μόρια τα επιπλέον?δεν ξέρω βοηθήστε με[/quote
κανε ενσταση δεν εχεισ να χασεις κατι. Αφου δεν τα εγραψες ομως δυσκολα να δικαιωθεις

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Παρ Απρ 06, 2018 11:54 am

[quote="LYDIA07"]Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω λάβει μέρος στην εν λόγω προκήρυξη, αλλά παρακολουθώ τη συζήτηση και καταλαβαίνω την αγωνία των συμμετεχόντων...Από αυτά όμως που διαβάζω μου γεννήθηκε μια απορία: Διαβάζω ότι η λεγόμενη "ειδική εμπειρία" είναι μόνο αυτή που έχει αποκτηθεί σε υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων...και ερωτώ: κατά πόσο είναι δυνατό να πριμοδοτηθεί κάποιος με "ειδική εμπειρία" όταν δουλεύει π.χ. στους κήπους ή σε άλλους δημοτικούς φορείς (σε άλλες ειδικότητες); Τι πιθανότητες έχουν να διοριστούν άτομα εν μέσω όλων αυτών που δούλεψαν στην καθαριότητα; Γιατί έχω τέτοιες περιπτώσεις στο δήμο μας και έχω αρχίσει να προβληματίζομαι...[/quote

μονο στην καθαριοτητα υπαρχει πριμοδοτηση. στους υπολοιπους δεν μετραει με τα οριστικα θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα.επισης οσοι πιανουν δουλεια με τα οριστικα θα γινει και ελεγχος γνησιοτητας στα δικαιολογητικα του καθε διοριζομενου

thanosl
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό thanosl » Παρ Απρ 06, 2018 2:56 pm

Γεια σας στο θέμα για την ειδική εμπειρία ο Σκουρλετης απάντησε σε ερώτηση γιατί έχει σημασία η αναγνώριση της προϋπηρεσίας...Απάντησε :Έχει σημασία γιατί υπάρχουν πολλά εργατικά ατυχήματα. Υπάρχει φόρος αίματος και πρέπει να τους αναγνωρίσουμε την προϋπηρεσία γιατί οι ίδιοι οι δήμοι έχουν επενδύσει επάνω τους και γνωρίζουν κάποια πράγματα. Πώς να σταθούνε», ...Πόσο γελοία απάντηση και εξηγούμε...Εγώ είμαι στην Θεσσαλονίκη σε ιδιωτική εταιρία 10 χρόνια Χειριστής Μηχανημάτων .. Αυτοί στο Δήμο είναι πιο έμπειροι από μένα και απο το καθένα άλλον που δουλεύει τόσα χρόνια σε ιδιώτη? δεν το νομίζω .. Αφού ήθελαν να βάλουν άτομα με εμπειρία έτσι ώστε σε κάθε ειδικότητα να υπάρχει ασφάλεια στην εργασία γιατί δεν άφησαν την εμπειρία να βαθμολογείτε απεριόριστα με όσα χρόνια είναι ο καθένας στην ειδικότητα του? Κατά τα άλλα δεν είναι φωτογραφική η Προκήρυξη ..Ολο αυτό θα ακυρωθεί και δεν το λέω εγώ μόνο .. εδώ θα είμαστε να είμαστε καλά να τα λέμε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

kostis40
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kostis40 » Παρ Απρ 06, 2018 3:52 pm

Καλησπερα σε ολους, αν μπορει καποιος ας με διαφωτισει, στη ειδικοτητα ΔΕ Οδηγος με κυρια προσοντα μπορουμε να βαλουμε το απολυτηριο λυκειου σαν βασικος τιτλος σπουδων και το ΙΕΚ σαν δευτερο τιτλο ( εννοειται οτι η ειδικοτητα απο το ΙΕΚ εχει συναφεια) :::

manospen
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό manospen » Παρ Απρ 06, 2018 5:42 pm

Καλησπερα,παιδια λυστε μου μια απορια,πως γινεται καποιος να ειναι διοριστεος,οταν σε ενα δημο παιρνουν 10 ατομα και αυτος βρισκεται στην 62η θεση???....

manospen
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό manospen » Παρ Απρ 06, 2018 5:59 pm

kostis40 έγραψε:Καλησπερα σε ολους, αν μπορει καποιος ας με διαφωτισει, στη ειδικοτητα ΔΕ Οδηγος με κυρια προσοντα μπορουμε να βαλουμε το απολυτηριο λυκειου σαν βασικος τιτλος σπουδων και το ΙΕΚ σαν δευτερο τιτλο ( εννοειται οτι η ειδικοτητα απο το ΙΕΚ εχει συναφεια) :::

κυρια προσοντα νοειται απολυτηριο απο τεε και τετοια...οχι απολυτηριο γενικου λυκειου!αν εχεις κυρια προσοντα και χαρτι απο ιεκ(εννοειται οτι πρεπει να εχεις παρει την πιστοποιηση απο τον οεεκ για να μετρησουν τα μορια),κανεις οτι θες,βαζεις οποιο θες πρωτο, αναλογα με τι βαθμο εχεις και σε συμφερει για περισοτερα μορια!

anna1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anna1985 » Παρ Απρ 06, 2018 7:05 pm

Ευχαριστώ για την απάντηση..το θέμα είναι οτι ο υπάλληλος του ασεπ με πήρε στο,λαιμό του..στις γυναίκες που διορίστηκαν θα αφαιρέσουν τα μόρια απο τη μητρότητα του οαεδ που βαλανε στην αίτηση τους ή όχι?άντε να βρω το,δίκιο μου τωρα..κ στην ένσταση δεν,μπορώ να γράψω οτι ένας υπάλληλος σας μου είπε οτι τα μόρια απο μητρότητα δεν μετράνε μην τα βάλεις...

adamosjohn
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό adamosjohn » Παρ Απρ 06, 2018 10:44 pm

manospen έγραψε:Καλησπερα,παιδια λυστε μου μια απορια,πως γινεται καποιος να ειναι διοριστεος,οταν σε ενα δημο παιρνουν 10 ατομα και αυτος βρισκεται στην 62η θεση???....

Γίνεται.... Οι 61 από πάνω του είναι διοριστεοι σε άλλες θέσεις γενικά

nvi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nvi » Παρ Απρ 06, 2018 11:51 pm

1059 απολ.Λυκείου
150 ΙΕΚ
150 ξένες γλώσσες (3)
504 προϋπηρεσία
-----------
Η θέση που με ενδιαφέρει είναι στην Καρδίτσα κ εχω σειρά 149!!!το άτομο που την παίρνει έχει 2110 μόρια... αναφέρομαι σε θέση ΔΕ Διοικητικό. αξίζει να κάνω ένσταση?

XRIAVA
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό XRIAVA » Σάβ Απρ 07, 2018 12:15 am

anna1985 έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση..το θέμα είναι οτι ο υπάλληλος του ασεπ με πήρε στο,λαιμό του..στις γυναίκες που διορίστηκαν θα αφαιρέσουν τα μόρια απο τη μητρότητα του οαεδ που βαλανε στην αίτηση τους ή όχι?άντε να βρω το,δίκιο μου τωρα..κ στην ένσταση δεν,μπορώ να γράψω οτι ένας υπάλληλος σας μου είπε οτι τα μόρια απο μητρότητα δεν μετράνε μην τα βάλεις...

Για το ίδιο θέμα είχα στείλει mail κ με πήραν τηλέφωνο για να μου απαντήσει ο αρμόδιος υπάλληλος. Μου είπε ότι είχαν κινηθεί δικαστικά παλιότερα υποψήφιοι για την μη προσμετρηση αυτής της εμπειρίας κ δεν δικαιώθηκαν. Κ να την έβαζες δεν θα σου την μετρούσαν γι αυτό μην στεναχωριέσαι χωρίς λόγο. Κ εγώ δεν μπήκα είμαι στην 30 θέση κ μπροστά μου είναι μόνο άτομα με ειδική εμπειρία. Ποσο παράλογο αλλά προσπαθώ να το ξεχάσω...

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες