ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό kristal » Κυρ Απρ 01, 2018 11:30 am

Ioanna222 έγραψε:
freezerpk έγραψε:2.053 μόρια χωρίς ειδική εμπειρία, κατηγορία ΔΕ πως βγαίνουν?

εχεις Απολυτο δικιο, απλα δε βγαινει:
εχουμε: 1ος τιτλος με βαθμο ταβανι=1100
2ος τιτλος=150
1 αριστη γωσσα =70
2 αριστη γλωσσα=70
3 αριστη γλωσσα=70
4 αριστη γλωσσα=70
5 αριστη γλωσσα =70
και εχουμε συνολο 1600 χωρις ειδικη....μαλλον πεσαμε στον κατοχο του ρεκορ γκινες στις γλωσσες
αλλα και με την ειδικη 1600+408= 2008

γελαει ο κοσμος...εννοειται πως κανουμε ενσταση :twisted:

Το ανώτατο σύνολο εμπειρίας με βαση τους πινακες που βλέπω οι πρωτιές εχουν 828 μόρια ( 60*7=420+24*17=408) οπότε δεν χρειάζονται απαραιτητα τόσες αριστες ξενες γλώσσες για να φτασεις τα 2100+ . Η μοριοδοτηση εκτός ανταποδοτικών υπηρεσιων παει συνεφο!!!

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Κυρ Απρ 01, 2018 11:44 am

Απίστευτα πράγματα ότι να ναι...Ούτε εγώ μπορώ να δω την κατάταξη μου δεν ανοίγει....μονο κάτι κινέζικα μου βγάζει.... :x

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Κυρ Απρ 01, 2018 11:50 am

Ίσως ο εν λόγω να είναι και ο πρώτος ΑΣΕΠ διαγωνισμός που κινδυνεύει να ακυρωθεί.....
Ο ορισμός της αποτυχίας η 3Κ/2018....
Ακόμη και αν (Λέμε τώρα) έχω αδικηθεί από κάποιον που δήλωσε ψεύτικα στοιχεία(Πολύ πιθανό), σιγά και μην αρχίσω να ψάχνω ψύλλους στα άχυρα..
Έρχονται όμως και άλλοι σαφώς πιο βατοί διαγωνισμοί,άσε που ήδη είμαι στους προσωρινά επιτυχόντες της 10Κ/2017 και προς το παρόν λέω να περιοριστώ εκεί!!
Τουλάχιστον πέτυχε κανείς σας ;;;

Alina2017
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Alina2017 » Κυρ Απρ 01, 2018 11:56 am

Έχω γνωστό που φαίνεται διοριστέος με πάνω από 1900 μόρια ως ΔΕ. Επειδή εργαστήκαμε μαζί ξέρω τα μόρια του. Τα παιδιά εφόσον πρόκειται για γενική κατηγορία ΔΕ που διορίστηκε δεν μέτρησαν, ξένη γλώσσα δεν ξέρει καμία, απολυτήριο λυκείου είχε γύρω στο 15. Προυπηρεσία 10 έτη σε ένα μαγαζί πωλητής και εργάστηκε ως καταμετρητής δύο συμβάσεις επί 8 μήνες άρα πως έφτασε εκεί? Είμαι βέβαιη ότι τα μόρια που δήλωσαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αν είστε μέσα κάντε ενστάσεις

veni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό veni » Κυρ Απρ 01, 2018 12:15 pm

Πρεπει να προσφυγουμε δικαστικα ολοι μας! ΣΕ αυτη την προκηρυξη ο καθενας δηλωσε οτι ηθελε, στην δικια μου περιπτωση για τους Μηχανικους αυτοκινητων εχω παρατηρηση οτι την ειδικη εμπειρια την επικαλεστηκαν σχεδον ολοι. Το θεμα ειναι οτι πολλοι απο αυτους που την επικαλεστηκαν δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο πχ δηλωσαν ειδικη εμπειρια οδηγοι αυτοκινητων ,χειριστες μηχανιματων και καποιοι αλλοι δεν φαινονται καν στην διαυγεια ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΣΟΧ-ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

freezerpk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό freezerpk » Κυρ Απρ 01, 2018 12:21 pm

ξαναδιαβάζοντας το νόμο περί "ειδικής εμπειρίας" αφορά αποκλειστικά ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας σε Δήμους ή ΝΠΔΔ αυτών.....πως γίνεται λοιπόν να δεχτεί ο ΑΣΕΠ τη συναφή εμπειρία έτσι ώστε να τη μοριοδοτήσει, δλδ μεταξύ υπηρεσίων καθαριότητας και ΔΕ Διοικητικών Υπαλλήλων τι συνάφεια υπάρχει? Εκτός και αν η υπηρεσία καθαριότητας μοριοδοτείται σε κάθε περίπτωση....βέβαια δεν καταλαβαίνω εγώ αυτό από το νόμο...
Σίγουρα με τη μέθοδο που εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα, εμφανίζονται μόρια κατόπιν της ΔΗΛΩΣΗΣ του υποψηφίου χωρίς να έχουν υπαχθεί σε κάποιο είδος ελέγχου από τον ΑΣΕΠ...θα γίνει εν ελθέτω χρόνο....
Επίσης με τη μορφή και τις στήλες του excel ανά ειδικότητα δεν μπορεί κανείς να εξάγει εύκολα το συμπέρασμα του πόσοι υποψήφιοι παρεμβάλονται μεταξύ του υποτιθέμενου πρώτου και των δικών του αποτελεσμάτων....σε συνδυασμό με το γεγονός ότι σίγουρα ο προσωρινός πίνακας ήδη από αύριο θα έχει πάρα πολλές αλλαγές....μιας και βλέπω στους περισσότερους πάνω από 20 κωδικούς προτίμησης θέσης...
Όλους αυτούς που διορίζονται προσωρινά, θα τους καλέσουν από αύριο για το αν αποδέχονται το διορισμό τους στη θέση που τους βγήκε... κάποιοι λογικά θα δηλώσουν κώλυμα μιας και μπορεί να είναι π.χ. κάτοκοι Βέροιας και να τους βγήκε να διοριστούν σε θέση π.χ. στην Κρήτη και άρα ένα μεγάλο ποσοστό αυτών δεν θα αποσεχθεί το διορισμό...οπότε θα αποτανθούν στον επόμενο κ.ο.κ....και κάποιοι θά κάνουν την υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχονται το διορισμό και ότι θα αναλάβουν μόλις εκδοθούν και τα οριστικά αποτελέσματα...
Έτσι όπως έχει γίνει η διαδικασία και δεδομένου ότι για την ειδικότητα και τη θέση που έχω δηλώσει βλέπω να διορίζονται μόνο αυτοί που έχουν δηλώσει ειδική εμπειρία, με μόρια που ξεκινούν από 2080 περίπου και δεδομένου ότι εγώ είμαι στα 1783 χωρίς ειδική εμπειρία, αν καταπέσει αυτό περί μοριοδοτούμενης ειδικής εμπειρίας που αναφέρω λόγω συνάφειας, θεωρείτε ότι πρέπει να κάνω ένταση και αν ναι κατά ποιών?

είμαι περίπου στους πρώτους 300 από τους 5900 που έκαναν αίτηση για θέσεις ΔΕ Διοικητικών...

freezerpk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό freezerpk » Κυρ Απρ 01, 2018 12:25 pm

επίσης βλέπω στο άτομο που φαίνεται ότι πήρε τη θέση που είναι Νηπιαγωγός ΠΕ060 καθώς με σχετική αναζήτηση στο ιντερνετ προκύπτει πολύ εύκολα αυτό..κ μάλιστα εν ενεργεία αναπληρωτής, ότι έχει δηλώσει δεύτερο τίτλο για την κατηγορία ΔΕ...
Αν έχει ο πτυχιούχος ΑΕΙ με συνεχή σχεδόν εργασία ως αναπληρωτής δεύτερο απολυτήριο λυκείου (εσπερινού, τεχνικού κ.ο.κ) ή πτυχίο ΙΕΚ έχε καλώς...πιθανολογώ όμως ότι πρόκειται για το πτυχίο του πανεπιστημίου...άρα 150 μόρια γιοκ...
μια καλή γνώση ξένης γλώσσας 30 μόρια....οκ
60 μήνες προυπηρεσίας ως νηπιαγωγός προφανώς... τι συνάφεια έχει αυτό με το ΔΕ Διοικητικού?
και 24 μήνες ειδική εμπειρία καθαριότητας? γίνεται

freezerpk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό freezerpk » Κυρ Απρ 01, 2018 12:34 pm

παραθέτω το νόμο που επικαλείται το ΑΣΕΠ περί μοριοδοτούμενης ειδικής εμπειρίας:
Άρθρο 24.
1. Μέχρι την 31η Ιουλίου 2017, οι Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών δύνανται να υποβάλλουν προς έγκριση στην οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφάσεις τροποποίησης των Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας τους, που καταρτίζονται και ψηφίζονται σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 10 του ν. 3584/2007 (Α΄ 143), «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΚΚΔΚΥ)», ύστερα από εκτίμηση, από τα αρμόδια όργανά τους, των οργανικών αναγκών τους, σε κάθε είδους ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικές με την καθαριότητα. Ειδικά, για τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων στις υπηρεσίες αυτές, η απόφαση του προηγούμενου εδαφίου λαμβάνεται ύστερα από βεβαίωση της οικονομικής επιτροπής ότι η ετήσια δαπάνη του βασικού μισθού του καταληκτικού κλιμακίου των προτεινόμενων θέσεων καλύπτεται από τις εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό πιστώσεις που αφορούν ανταποδοτικές υπηρεσίες, κατά παρέκκλιση της παραγράφου 3 του ίδιου άρθρου. Ο Συντονιστής της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εγκρίνει, σύμφωνα με την παράγραφο 2 του ίδιου άρθρου, τις αποφάσεις περί τροποποίησης των Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας των προηγούμενων εδαφίων, εντός μηνός από την υποβολή τους. Εντός δέκα (10) ημερών από την έγκριση του προηγούμενου εδαφίου οι ενδιαφερόμενοι Ο.Τ.Α. ή νομικά πρόσωπα αυτών υποβάλλουν αίτημα για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού, προς κάλυψη των νέων οργανικών θέσεων. Ως προς το σύνολο των προσλήψεων τακτικού προσωπικού που πραγματοποιούνται με την ειδική διαδικασία της παραγράφου αυτής, η εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, η οποία προβλέπεται στην περίπτωση Β΄ της παρ. 2 του άρθρου 18 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28), εφόσον έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας Ο.Τ.Α. ή νομικών προσώπων αυτών, βαθμολογείται με δεκαεπτά (17) μονάδες ανά μήνα και για συνολική εμπειρία μέχρι είκοσι τέσσερις (24) μήνες. Για τις προσλήψεις που διενεργούνται με τη διαδικασία της παρούσας παραγράφου δεν εφαρμόζονται τα ανώτατα ανά ειδικότητα, όρια ηλικίας διορισμού που προβλέπονται στην υπουργική απόφαση ΔΙΠΠ/Φ.ΗΛ/6170/3.5.2004 (Β΄645), όπως ισχύει. Μετά την ολοκλήρωση των προσλήψεων της παρούσας παραγράφου, οι Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών παρέχουν τις κάθε είδους ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικές με την καθαριότητα με ίδια μέσα.

από εδώ προκύπτει ότι η ειδική εμπειρία αφορά αποκλειστικά υπηρεσίες καθαριότητας!!!!!

επίσης οι υπηρεσίες καθαριότητας τι συνάφεια έχουν με θέσεις ΔΕ Διοικητικών , Λογιστών κ.ο.κ....

Εδώ δεν ισχύει η γενική αρχή του ΑΣΕΠ ότι για προσμετρηθεί η οποιαδήποτε ΕΜΠΕΙΡΙΑ πρέπει να είναι ΣΥΝΑΦΗΣ με την επιδιωκόμενη θέση???

τι γίνεται ρε παιδιά???

για την κατηγορία ΥΕ το καταλαβαίνω.....

και ξαναείπα ότι όσοι είναι προσωρινά ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ σε θέσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΕ είναι με ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

iliana333
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό iliana333 » Κυρ Απρ 01, 2018 12:41 pm

Και βγηκαν τα αποτελεσματα και οι παρατηρησεις ειναι πολλες!μη αξιοκρατικα κριτηρια και για πρωτη φορα μπαινουν ατομα με ψευτικα στοιχεια για δουλεια χωρις ελεγχο. το κρατος ειναι για κλωτσιες..η 24μηνη εντελει βοηθησε απο δε θεσεις και πανω γιατι διναν το κατι παραπανω ..ενω για υε οχι λογω κοινωνικων κριτηριων. στατιστικα στα 15 ατομα καθε δημου περασαν 2 με 3 και οι αλλοι απεξω. πολλοι βαλαν τριτεκνια ενω εχει σχεση η ηλικια και επισης εντοπιοτητα νομου και οχι δημου! να δω τι ελεγχος θα γινει στα οριστικα και θα βγουν ολοι αυτοι και φτου απο την αρχη.. η κοροιδια στο μμεγαλειο της ..για γελια πραγματικα!

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Κυρ Απρ 01, 2018 12:51 pm

kristal έγραψε:
Ioanna222 έγραψε:
freezerpk έγραψε:2.053 μόρια χωρίς ειδική εμπειρία, κατηγορία ΔΕ πως βγαίνουν?

εχεις Απολυτο δικιο, απλα δε βγαινει:
εχουμε: 1ος τιτλος με βαθμο ταβανι=1100
2ος τιτλος=150
1 αριστη γωσσα =70
2 αριστη γλωσσα=70
3 αριστη γλωσσα=70
4 αριστη γλωσσα=70
5 αριστη γλωσσα =70
και εχουμε συνολο 1600 χωρις ειδικη....μαλλον πεσαμε στον κατοχο του ρεκορ γκινες στις γλωσσες
αλλα και με την ειδικη 1600+408= 2008

γελαει ο κοσμος...εννοειται πως κανουμε ενσταση :twisted:

Το ανώτατο σύνολο εμπειρίας με βαση τους πινακες που βλέπω οι πρωτιές εχουν 828 μόρια ( 60*7=420+24*17=408) οπότε δεν χρειάζονται απαραιτητα τόσες αριστες ξενες γλώσσες για να φτασεις τα 2100+ . Η μοριοδοτηση εκτός ανταποδοτικών υπηρεσιων παει συνεφο!!!

ΝΑΙ σορρυ, εννοουσα 2053 για τις θεσεις χωρις εμπειρια :mrgreen:

XRIAVA
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό XRIAVA » Κυρ Απρ 01, 2018 12:53 pm

Παρακαλώ κάποιος να μου απαντήσει στις θέσεις χωρίς εμπειρία ΔεΤαμίων η εμπειρία δεν βαθμολογείται καθόλου?
Δεν μου ανοίγει ο πίνακας κατάταξης εσάς?

thanosl
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό thanosl » Κυρ Απρ 01, 2018 12:58 pm

Γεια σας και θα ηθελα μια βοηθεια οποιος γνωριζει....Για ΔΕ οταν γραφει σε εναν επιτυχων διπλα στα μορια χωρις εμπειρια τι ειναι αυτο?Αν δεν κανω λαθος τις χωρις εμπειρια θεσεις δεν της καναν ολες με εμπειρια?Οποιος ξερει ας μου απαντησει ..σας ευχαριστω και καλο Πασχα σε ολους!

christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos3k » Κυρ Απρ 01, 2018 1:09 pm

Σε πρώτη φάση μια διαμαρτυρία έξω από το ΑΣΕΠ και μια διαμαρτυρία έξω από Εσωτερικών!! Ψήφους δεν έχουν οι οικογένειες των 8000 αλλά έχουν και των υπολοίπων 80.000 υποψηφίων!! Πρέπει το ΑΣΕΠ να βομβαρδιστεί από email να βγάλει άμεσα αποτελέσματα με βάση τα δικαιολογητικά! Δεν μπορεί κάποιος να εισπράττει δημόσιο χρήμα με δήλωση μόνο ότι είμαι αυτός και έχω αυτά! Έλεος!!

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Κυρ Απρ 01, 2018 1:24 pm

freezerpk έγραψε:παραθέτω το νόμο που επικαλείται το ΑΣΕΠ περί μοριοδοτούμενης ειδικής εμπειρίας:
Άρθρο 24.
1. Μέχρι την 31η Ιουλίου 2017, οι Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών δύνανται να υποβάλλουν προς έγκριση στην οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφάσεις τροποποίησης των Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας τους, που καταρτίζονται και ψηφίζονται σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 10 του ν. 3584/2007 (Α΄ 143), «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΚΚΔΚΥ)», ύστερα από εκτίμηση, από τα αρμόδια όργανά τους, των οργανικών αναγκών τους, σε κάθε είδους ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικές με την καθαριότητα. Ειδικά, για τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων στις υπηρεσίες αυτές, η απόφαση του προηγούμενου εδαφίου λαμβάνεται ύστερα από βεβαίωση της οικονομικής επιτροπής ότι η ετήσια δαπάνη του βασικού μισθού του καταληκτικού κλιμακίου των προτεινόμενων θέσεων καλύπτεται από τις εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό πιστώσεις που αφορούν ανταποδοτικές υπηρεσίες, κατά παρέκκλιση της παραγράφου 3 του ίδιου άρθρου. Ο Συντονιστής της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εγκρίνει, σύμφωνα με την παράγραφο 2 του ίδιου άρθρου, τις αποφάσεις περί τροποποίησης των Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας των προηγούμενων εδαφίων, εντός μηνός από την υποβολή τους. Εντός δέκα (10) ημερών από την έγκριση του προηγούμενου εδαφίου οι ενδιαφερόμενοι Ο.Τ.Α. ή νομικά πρόσωπα αυτών υποβάλλουν αίτημα για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού, προς κάλυψη των νέων οργανικών θέσεων. Ως προς το σύνολο των προσλήψεων τακτικού προσωπικού που πραγματοποιούνται με την ειδική διαδικασία της παραγράφου αυτής, η εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, η οποία προβλέπεται στην περίπτωση Β΄ της παρ. 2 του άρθρου 18 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28), εφόσον έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας Ο.Τ.Α. ή νομικών προσώπων αυτών, βαθμολογείται με δεκαεπτά (17) μονάδες ανά μήνα και για συνολική εμπειρία μέχρι είκοσι τέσσερις (24) μήνες. Για τις προσλήψεις που διενεργούνται με τη διαδικασία της παρούσας παραγράφου δεν εφαρμόζονται τα ανώτατα ανά ειδικότητα, όρια ηλικίας διορισμού που προβλέπονται στην υπουργική απόφαση ΔΙΠΠ/Φ.ΗΛ/6170/3.5.2004 (Β΄645), όπως ισχύει. Μετά την ολοκλήρωση των προσλήψεων της παρούσας παραγράφου, οι Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών παρέχουν τις κάθε είδους ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικές με την καθαριότητα με ίδια μέσα.

από εδώ προκύπτει ότι η ειδική εμπειρία αφορά αποκλειστικά υπηρεσίες καθαριότητας!!!!!

επίσης οι υπηρεσίες καθαριότητας τι συνάφεια έχουν με θέσεις ΔΕ Διοικητικών , Λογιστών κ.ο.κ....

Εδώ δεν ισχύει η γενική αρχή του ΑΣΕΠ ότι για προσμετρηθεί η οποιαδήποτε ΕΜΠΕΙΡΙΑ πρέπει να είναι ΣΥΝΑΦΗΣ με την επιδιωκόμενη θέση???

τι γίνεται ρε παιδιά???

για την κατηγορία ΥΕ το καταλαβαίνω.....

και ξαναείπα ότι όσοι είναι προσωρινά ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ σε θέσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΕ είναι με ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ακριβως τα ιδια σκεφτομαι..πολυ ευλογα ερωτηματα..υπαρχουν διαφορες ερμηνειες και ολα εξαρτωνται απ το αν ο ασεπ θα τηρησει την αξιοκρατια και θα ερμηνευσει το νομο με διαθεση να τον εφαρμόσει ως προς την συνταγματικότερη εκδοχή του, αν μπορει βεβαια να υπάρξει τετοια..δεν ξερω αν σκοπιμα ο νομος τεθηκε με τετοιες ασαφειες και παραθυρακια ερμηνειας...ειναι η χαρα της δικαστικης προσφυγης για οσους εχουν διαθεση για κατι τετοιο

και φυσικα εχεις δικιο και γι αυτα που ειπες με την εμπειρια νηπιαγωγου,πωλητή κλπ...εχω εντοπισει αρκετες τετοιες...ακομη κι αν υποθεσουμε οτι υπαρχει η ειδικη, με την υπολοιπη εμπειρια τι γινεται? ποια η συναφεια με το διοικητικο? αλλα χωρις ελεγχο, ειπαμε οτι δηλωσεις εισαι...απο τη στιγμη που εμενα που εχω καθαρα προυπηρεσια ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ για παραδειγμα ενδεχεται και δικαιως ισως να μην μου την παρουν ως συναφη,για ΔΕ ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, πως μπορει να ισχυει το αντιστροφο?η καθαριοτητα ποιά συναφεια έχει με τον διοικητικο κλαδο? εγω δεν εχω καταφερει ακομη να δω την καταταξη μου,αλλα θα κανω σιγουρα ενσταση γιατι μ αυτο το θολο τοπιο αδυνατω να καταλαβω ποια θα ηταν η σειρα μου μετα απο τον στοιχειωδη εστω ελεγχο που υπο κανονικες συνθηκες θα γινοταν...τωρα αν καποιος εχει 1400 ή 1500 μόρια χωρις ειδικη για γενικη θεση ίσως και να μην αξιζει τελικα...αν ειναι ομως μεταξυ 1700-1880 χωρις ειδική πρεπει να την κανει με ολα αυτο το μπαχαλο που βλεπουμε

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Κυρ Απρ 01, 2018 1:32 pm

veni έγραψε:Πρεπει να προσφυγουμε δικαστικα ολοι μας! ΣΕ αυτη την προκηρυξη ο καθενας δηλωσε οτι ηθελε, στην δικια μου περιπτωση για τους Μηχανικους αυτοκινητων εχω παρατηρηση οτι την ειδικη εμπειρια την επικαλεστηκαν σχεδον ολοι. Το θεμα ειναι οτι πολλοι απο αυτους που την επικαλεστηκαν δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο πχ δηλωσαν ειδικη εμπειρια οδηγοι αυτοκινητων ,χειριστες μηχανιματων και καποιοι αλλοι δεν φαινονται καν στην διαυγεια ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΣΟΧ-ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ακριβως αυτο...περιεγραψες το απολυτο μπαχαλο....αραγε ο ασεπ θα δεχτει ολα αυτα? δυστυχως θα το μαθουμε σε κανα χρονο και βαλε κι αυτοι εχουν το οκταμηνακι τους...τουλαχιστον πριν τους παρουν θα ελεγξει κανεις τα χαρτια τους? ρητορικο το ερωτημα γιατι αν ηταν ετσι,να ελεγχουν κι αν δουν προβλημα παμε στον επομενο και μετα στον επομενο δε θα τους παρουν αυριο οπως θελουν αλλα το επομενο πασχα...και αυτοι ως φαινεται καιγονται

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες