freezerpk έγραψε:εγώ πάντως βλέπω ότι στην κατηγορία που δήλωσα, όσοι διορίζονται είναι ΟΛΟΙ με ειδική εμπειρία....να μη σχολιάσψω για βαθμό, απολυτηρίου, το αν έχουν 2ο τίτλο ή ξένες γλώσσες... τουτέστιν η παρέμβαση και το προεκλογικό τερτύπι έπιασε τόπο!!!
υ.σ. πιάνει ως ανταποδοτική υπηρεσία σε δήμο, ο νηπιαγωγός?
ειδα κι εγω τετοιες περιπτωσεις σε ουκ ολιγους διοριστεους που εψαξα...για τις θεσεις ΔΕ διοικητικου πιο συγκεκριμενα..ακούστε περιπτωσεις...1)ατομο που στην 5κ/2017 ειχε μορια για τις θεσεις χωρις εμπειρια λιγοτερα απο μενα, εμφανιζεται εδω διοριστεο για θεση χωρις εμπειρια με μορια που αφαιρουμενου του 24μηνου της ειδικης ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που ειχε στην 5κ. και σημειωστε οτι εχουν υπολογιστει μεσα δευτερος τιτλος και μια αριστη γλωσσα...προλαβε αυτο το ατομο να παρει αριστη γνωση σε αλλες τρεις γλωσσες? και παλι τα μορια του δε βγαινουν...
2)Αλλοι παλι οπως λες κι εσυ φιλε/φιλη, εχουν δουλεψει ως νηπιαγωγοι, ελκε σε πανεπιστημια και εμφανιζονται να εχουν φουλ εμπειρια σε ανταποδοτικες...3)Άτομο διοριστεο σε δημο στην Αθηνα παρακαλώ, εμφανιζεται να εχει φουλ ειδικη εμπειρια...ψαχνοντας διαυγεια βλεπω οτι εχει εμπειρια απ το 2016 με ειδικοτητα υε εργατρια καθαριοτητας..οκ εχει δουλεψει στην καθαριοτητα αλλα πειτε μου εσεις τι συναφεια εχει ο εργατης καθαριοτητας με τον διοικητικο..στον 4479 λεει:
"Ως προς το σύνολο των προσλήψεων τακτικού προσωπικού που πραγματοποιούνται με την ειδική διαδικασία της παραγράφου αυτής, η εμπειρία στο αντικείμενο
της θέσης, η οποία προβλέπεται στην περίπτωση Β΄ της
παρ. 2 του άρθρου 18 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28),
εφόσον
έχει διανυθεί σε [b][u]αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές
υπηρεσίες καθαριότητας Ο.Τ.Α. ή νομικών προσώπων
αυτών, βαθμολογείται με δεκαεπτά (17) μονάδες[/b][/u] ανά
μήνα και για συνολική εμπειρία μέχρι είκοσι τέσσερις
(24) μήνες"
Αν δηλαδη εγω εχω εργαστει σε ανταποδοτικες ως οδηγος απορριματοφορου θα παρω την ειδικη ακομη κι αν κανω αιτηση για γραμματεας? ο ασεπ πως θα κρινει αυτες τις περιπτωσεις?
4) Ατομο που εχει ιδιωτικη εταιρεια και επαιρνε εργα ως αναδοχος για την καθαριοτητα σε νπδδ επαρχιας κοντα στην Αθηνα δηλωνει ειδικη εμπειρια χωρις αυτη να εχει σχεση με νομικο προσωπο οτα,ασχολουνταν δηλ με την καθαριοτητα αλλα σε φορεα ασχετο του δημου και χωρις η υπηρεσια που παρειχε να ειναι ανταποδοτικου χαρακτηρα..
Σορρυ για την τοση λεπτομερεια, αλλα ηθελα να δειξω οτι με την ειδικη εμπειρια αλλα και γενικοτερα με τα δηλωθεντα και με δεδομενο οτι δεν υπηρξε ελεγχος, τα αποτελεσματα απεχουν αρκετα απο την πραγματικοτητα...εγω στανταρ θα κανω ενσταση εστω και για την τιμη των οπλων..
Να σας ρωτησω κιολας οσοι κανατε δε, εχετε δει τη δικη σας καταταξη,γτ εγω μεχρι στιγμης μονο το αρχειο με τους διοριστέους έχω καταφέρει να δω